Οι Τούρκοι που έφτιαξαν ένα μοναδικό delivery app από την κουζίνα του σπιτιού τους

Οι Τούρκοι που έφτιαξαν ένα μοναδικό delivery app από την κουζίνα του σπιτιού τους

Το Woodspoon ακολουθεί ένα εντελώς διαφορετικό επιχειρηματικό μοντέλο από τους κολοσσούς της αγοράς όπως τις Just Eat, Deliveroo, Uber Eats και DoorDash

woodspoon
Μια ανέλπιστη επιχειρηματική επιτυχία ζει ένα ζευγάρι Τούρκων, ο Εμρέ Ουζουντάγκ και η Γιόντζα Τζουμπούκ, χάρη σε μια εφαρμογή παράδοσης φαγητού.

Όλα ξεκίνησαν το 2020, λίγο προτού ξεσπάσει η πανδημία, όταν οι δυο τους αποφάσισαν να μετακομίσουν στη Νέα Υόρκη. Τα περιοριστικά μέτρα ωστόσο, σε συνδυασμό με τα καθολικά lockdown ανάγκασαν το ζευγάρι να μένει για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο μικρό τους διαμέρισμα στο Μπρούκλιν.

Τους έλειπε αρκετά η πατρίδα τους, η Τουρκία, και για το λόγο αυτό άρχισαν να μαγειρεύουν όλο και περισσότερο τουρκικό φαγητό. «Ήταν μια ασχολία που μας βοηθούσε να διαχειριστούμε την αβεβαιότητα και το άγχος που μας προκαλούσε η Covid-19», αναφέρει η Τζουμπούκ.

Ακόμη, όμως, και όταν άνοιξαν τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις εστίασης στη Νέα Υόρκη, το ζευγάρι συνέχισε να μαγειρεύει στο σπίτι. Ετοίμαζαν μάλιστα, και γεύματα για φίλους τους στη νέα τους πόλη και τα σχόλια ήταν άκρως θετικά. «Άρχισαν να μας λένε ότι πρέπει να εκμεταλλευτούμε το ταλέντο μας και να αλλάξουμε καριέρα» υποστηρίζουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://www.newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης