«Καρούζος Gate»: Aλλάζουν χέρια 200 ακριβά ακίνητα σε Αττική, Κρήτη, Πάτρα, Κεφαλονιά

«Καρούζος Gate»: Aλλάζουν χέρια 200 ακριβά ακίνητα σε Αττική, Κρήτη, Πάτρα, Κεφαλονιά

Ένα απίθανο σκάνδαλο 300 εκατομμυρίων ευρώ με «πυραμίδα» εταιρειών και κόκκινα δάνεια που κατέληξε σε φυλακίσεις και πλειστηριασμούς περιουσιών - Το ζεύγος των πρωταγωνιστών που μετατράπηκαν σε άσπονδους εχθρούς

karouzos_gate_xr

Ηταν περίπου πριν από τέσσερα χρόνια, τον Μάρτιο του 2018, όταν ολοκληρώθηκε η δίκη για το λεγόμενο «Καρούζος Gate», με το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθήνας να κρίνει ομόφωνα ένοχους τους κατηγορουμένους.

Επρόκειτο για το τέλος μιας πολύμηνης ακροαματικής διαδικασίας κατά την οποία ξετυλίχτηκε ένα σκάνδαλο με τα… όλα του: λεφτά, χλιδή, ακριβά ακίνητα, αλλά και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, φοροδιαφυγή, έκδοση εικονικών τιμολογίων και πολλά άλλα.

Ενα σκάνδαλο που έγινε αρκετές φορές πρωτοσέλιδο, με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Καρούζο και τη σύζυγό του Ρεβέκκα Σκαφτούρα.

Στον μεν πρώτο επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 16 ετών μαζί με χρηματική ποινή 200.000 ευρώ και οδηγήθηκε στη φυλακή, στη δε Σκαφτούρα ποινή κάθειρξης 14 ετών και επίσης πρόστιμο 200.000 ευρώ, αλλά παρέμεινε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους λόγω ανασταλτικού χαρακτήρα της ποινής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://www.newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης