Έγινε «καλοκαιρινή» μια Lamborghini καλυμμένη με Swarovski αξίας 270.000 λιρών

Έγινε «καλοκαιρινή» μια Lamborghini καλυμμένη με Swarovski αξίας 270.000 λιρών

Μοντέλο του Instagram είδε την ιδιαίτερη Lamborghini της κατεστραμμένη στο σημείο που την είχε παρκάρει.

lambo_crush
Μια μαύρη Lamborghini Aventador που είχε την ιδιαιτερότητα να είναι καλυμμένη με δύο εκατομμύρια κρύσταλλα Swarovski υπέστη μεγάλες ζημιές σε τροχαίο που συνέβη στο Λονδίνο. Το αυτοκίνητο ανήκει στην Daria Radianova, μοντέλο από τη Ρωσία, η οποία πάντως, δεν βρισκόταν στο αυτοκίνητό της, τη στιγμή της σύγκρουσης.

Όπως έχει γίνει γνωστό το πολυτελές αυτοκίνητο χτυπήθηκε ενώ ήταν παρκαρισμένο σε κεντρικό σημείο στάθμευσης στην πόλη, με την Ρωσίδα καλλονή να παθαίνει σοκ αντικρίζοντάς το. Η γνωστή instagrammer παρουσίασε για πρώτη φορά στους θαυμαστές της το αυτοκίνητο το 2019.



Στο αυτοκίνητο χρώματος μαύρου ματ, είχαν τοποθετηθεί σε αρκετά σημεία τα κρύσταλλα Swarovski που το έκαναν ξεχωριστό και ιδιαίτερο. Μάλιστα, η Ρωσία είχε τοποθετήσει μια πινακίδα που έγραφε «DAR 11A» για να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο.
lamborhini_daria
Κλείσιμο



Η Daria έχει πάνω από 600.000 ακόλουθους στο Instagram. Έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων στο Λονδίνο και λέγεται ότι χρειάστηκαν περισσότερες από 700 εργατοώρες για να τοποθετηθούν τα κρύσταλλα στο αυτοκίνητό της.

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης