«Μαύρισε» η εκκλησία στην Βάρη στο τελευταίο αντίο στον Νίκο

«Μαύρισε» η εκκλησία στην Βάρη στο τελευταίο αντίο στον Νίκο

Γεμάτη νέα παιδιά ήταν ο Ιερός Ναός των Εισοδίων της Θεοτόκου στην κηδεία του Νίκου που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Ποσειδώνος

gazzetta-bon2-2907
Το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τους Νίκο, είπαν την Τρίτη το μεσημέρι στον Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου συγγενείς, φίλοι και γνωστοί.

Η εκκλησία στην Βάρη είχε γεμίσει από νέα παιδιά, ντυμένα στα μαύρα που ήθελαν να αποχαιρετήσουν τον 21χρονο που έφυγε τόσο άδικα από την ζωή.

Ήταν Τετάρτη 21 Ιουλίου όταν στη Λ. Ποσειδώνος, στο ύψος της οδού Θησέως και ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, έγινε το δυστύχημα που στοίχησε την ζωή στο νεαρό που ήταν τόσο αγαπητός στην περιοχή.

Παρά τις εκκλήσεις για πληροφορίες από την αστυνομία και όχι μόνο, ο οδηγός του αυτοκίνητου που ενεπλάκη στο τροχαίο, ακόμα δεν έχει εντοπιστεί.

Η ανακοίνωση που έχει βγάλει η ΕΛ.ΑΣ

Την Τετάρτη 21-7-2021 και περί ώρα 21:40’, στη Λ. Ποσειδώνος, στο ύψος της οδού Θησέως, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, περιοχή Δήμου Βάρης – Βούλας –Βουλιαγμένης, σημειώθηκε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο ενεπλάκησαν μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα και ένα άγνωστο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μαύρου χρώματος πιθανόν μάρκας AUDI, το οποίο φέρει υλικές ζημιές στο οπίσθιο τμήμα του και ο οδηγός αυτού εγκατέλειψε το σημείο του δυστυχήματος.
Κλείσιμο
Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το ανωτέρω όχημα και τον οδηγό αυτού, να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το Α’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα 210-9608017 και 210-9608000.

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης