Ο Θάνος Καλλίρης «ισοπέδωσε» τη Ναταλία Γερμανού: «Της έδωσε πτυχίο από το ΙΕΚ για το... κερατάκι»

Ο Θάνος Καλλίρης «ισοπέδωσε» τη Ναταλία Γερμανού: «Της έδωσε πτυχίο από το ΙΕΚ για το... κερατάκι»

Δίπλωμα αποφοίτησης από τον Θάνο Καλλίρη στην Ναταλία Γερμανού.

germanou_kaliris_gazz
Ο Θάνος Καλλίρης πριν από μερικούς μήνες είχε αναφερθεί στην ζήλια της Ναταλίας Γερμανού την περίοδο που οι δυο τους ήταν ζευγάρι.

Εκείνη του είχε απαντήσει με χιούμορ μέσα από την εκπομπή της, λέγοντας πως «όταν αποφοίτησα από τα ΙΕΚ Καλλίρης είχα εκπαιδευτεί στο κερατάκι».

Σήμερα το μεσημέρι, ο γνωστός τραγουδιστής έκανε αιφνιδιαστική είσοδο στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται». Ο λόγος που πήγε είναι για της απονείμει το πτυχίο της για το «ΙΕΚ Καλλίρης» που είχε αναφέρει η παρουσιάστρια, όταν μίλησε για την περίοδο που οι δυο τους ήταν ζευγάρι.

«Παρακαλώ σταματήστε ότι κάνετε αυτή τη στιγμή! Γεια σας, καλησπέρα σας! Είναι τέλος σχολικής σεζόν και ήρθα για να απονείμω το δίπλωμα αποφοίτησης», είπε ο τραγουδιστής.

«Η διαγωγή ήταν κοσμία, βρε; Κοσμία η διαγωγή;» είπε η Ναταλία Γερμανού. «Ένα πράγμα λίγο με προβληματίζει. Το διαγωγή κοσμία. Ότι τι; Επειδή ναι… Ήμουν άτακτο κορίτσι, είπε ο φρόνιμος».

Μάλιστα, όταν και η Ναταλία Γερμανού του έδωσε, ως είθισται στους καλεσμένους του «Καλύτερα δε γίνεται», μια κούπα σαν δώρο με το όνομα του.

Κλείσιμο
«Θάνος… Τζάνης;» ρώτησε, απορημένος ο τραγουδιστής και όλοι στο πλατό γέλασαν.

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης