Το Snapchat μοιράζει εκατομμύρια κάθε μέρα και… αυξάνει τα κέρδη του

Το Snapchat μοιράζει εκατομμύρια κάθε μέρα και… αυξάνει τα κέρδη του

Μετά από μερικά «πέτρινα χρόνια», το Snapchat θέλει να επιστρέψει στο προσκήνιο με μία νέα πλατφόρμα που θυμίζει το Tik Tok… αν το Tik Tok χρυσοπλήρωνε τους δημιουργούς του

Screenshot_2021-05-09_Το_Snapchat_μοιραζει_εκατομμυρια_καθε_μερα_και__αυξανει_τα_κερδη_του_-_newmoney
Μιλώντας στο CNBC, ο Evan Alberto εκμυστηρεύτηκε πως, εκτός απρόοπτου, θα έχει γίνει εκατομμυριούχος μέσω του… Snapchat. Από τα τέλη του Νοεμβρίου, η αμερικανική εταιρεία δίνει καθημερινά ένα εκατομμύριο στους δημιουργούς των κορυφαίων, μικρών βίντεο της πλατφόρμας. Το πόσα χρήματα θα λάβει ο κάθε δημιουργός εξαρτάται, φυσικά, από το πόσες προβολές έλαβε το δικό του κλιπάκι.

Μετά από την πρωτοφανή επιτυχία του Tik Tok, πολλά άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευελπιστούν να επωφεληθούν από το τρομερό appeal των βραχυπρόθεσμων βίντεο. Έτσι, το Snpachat, με την νέα υπηρεσία του, Spotlight και την αδιαμφισβήτητη γενναιοδωρία του, θέλει να προσελκύσει νέους χρήστες στην πλατφόρμα του. Πλέον, το Spotlight έχει πάνω από 100 εκατομμύρια χρήστες κάθε μήνα, ενώ συνολικά, ολόκληρη η εφαρμογή είχε 265 εκατομμύρια διαφορετικούς καθημερινούς επισκέπτες το τελευταίο τέταρτο του 2020, από 249 εκατομμύρια το τρίτο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης