Ο ήρωας της ημέρας: Σκαρφάλωσε δύο ορόφους για να σώσει 80χρονη που πήγε να πέσει

Ο ήρωας της ημέρας: Σκαρφάλωσε δύο ορόφους για να σώσει 80χρονη που πήγε να πέσει

Ο 24χρονος Camilo Medina σκαρφάλωσε δύο ορόφους για να σώσει μία 80χρονη με πάρκινσον που θα έπεφτε από το μπαλκόνι της.

spain
Ποιος είπε πως δεν υπάρχουν ήρωες στις μέρες μας; Και κυρίως άνθρωποι… Όπως ο 24χρονος Ισπανός Camilo Medina, ο οποίος σκαρφάλωσε δύο ορόφους σε πολυκατοικία για να σώσει μία 80χρονη γυναίκα που θα έπεφτε από το μπαλκόνι της, στην περιοχή La Rioja της Ισπανίας.

Η ηρωϊκή του πράξη έχει καταγραφεί από βίντεο και μάλιστα οι περαστικοί που τον είδαν και σταμάτησαν από κάτω, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα για την ηρωϊκή του πράξη.

irwas


Ο 24χρονος είναι φοιτητής της ψυχολογίας και περνούσε από την πολυκατοικία που μένει η 80χρονη γυναίκα-η οποία πάσχει από τη νόσο πάρκινσον- καθώς εκεί κοντά βρίσκεται η επιχείρηση της οικογένειάς του.

«Ήμουν στο μαγαζί με τη μητέρα μου όταν ο πατέρας μου ήρθε λέγοντας ότι μια κυρία επρόκειτο να πέσει από το μπαλκόνι της» δήλωσε ο Medina στο τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Diario La Rioja και συμπλήρωσε: «Χωρίς να το σκεφτώ πήρα τη σκάλα από το κατάστημα, ανέβηκα στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου και συνέχισα να σκαρφαλώνω όσο μπορούσα.

Κλείσιμο
irwas2

Όταν την έφτασα, ένιωσα πολύ νευρικά και θυμήθηκα ότι μας είπε τον χειμώνα ότι είχε πάρκινσον».

irwas3

Η γυναίκα είχε κλειστεί έξω από το διαμέρισμά της και λίγο αργότερα, η αστυνομία που κατέφτασε, κάλεσε τον γαμπρό της. H 80χρονη ζει με συγγενείς αλλά εκείνη την ώρα ήταν μόνη της. μεταφέρθηκε προληπτικά σε ένα τοπικό νοσοκομείο και ο Medina αντιμετωπίστηκε ως ο τοπικός ήρωας.



Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης