Δίνουμε στο σπίτι μας διαχρονική κομψότητα
anemos_fin

Δίνουμε στο σπίτι μας διαχρονική κομψότητα

Το σπίτι μας είναι εκεί που κατοικεί η καρδιά μας, γι’ αυτό κάνουμε επιλογές φροντίδας και κομψότητας που θέλουμε να ομορφαίνουν την καθημερινότητά μας κάθε στιγμή.


Sponsored Content

Όταν δημιουργούμε το σπίτι μας, οι επιλογές διακόσμησης και οικιακών προϊόντων είναι αμέτρητες. Ποιες από αυτές αποπνέουν μία ενέργεια διαχρονικότητας, μεστότητας και ζεστασιάς;

Η μητέρα, που θέλει να αγοράσει τα καλά βαμβακερά σεντόνια για το νέο σπιτικό της κόρης της. Η κοπέλα, που ψάχνει το χνουδωτό πάπλωμα που θα ταιριάξει στη μοντέρνα αισθητική του νεανικού της δωματίου. Η νέα μαμά, που αναζητά τα πιο ποιοτικά και χαριτωμένα σχέδια σε μωρουδιακά είδη για το μικρό της. Ο άνδρας, που θέλει να προσφέρει ένα ζεστό σετ μπουρνούζι - παντόφλες, δώρο στην κοπέλα του. Εσείς, που ξέρετε να επιλέγετε την ποιότητα και τον κομψό σχεδιασμό σε κάθε τι που σας περιτριγυρίζει, στον χώρο που αποκαλείτε... σπίτι!

Σεντόνια, παπλώματα, ριχτάρια, χαλιά και τόσα άλλα είδη που γεμίζουν και ζεσταίνουν - μεταφορικά και κυριολεκτικά - τον χώρο μας, είναι ταυτόχρονα οι επιλογές που θα προσδώσουν τον δικό μας χαρακτήρα στο σπίτι μας. Εδώ και 25+ χρόνια, ο ΑΝΕΜΟΣ δίνει χαρακτήρα στο καθημερινό σας περιβάλλον με ποιοτικά λευκά είδη, αλλά και είδη διακόσμησης. Ο διαχρονικός σχεδιασμός, οι χειροποίητες λεπτομέρειες, τα μοναδικά σχέδια, αλλά και η αξεπέραστη ποιότητα των ειδών καθιστούν την εταιρεία μία κλασική επιλογή και μια σταθερή αξία για την αγορά ειδών σπιτιού.

Υφάσματα που αγκαλιάζουν την ψυχή μας
Όταν επιλέγουμε υφασμάτινα προιόντα για να διακοσμήσουμε ή να ντύσουμε το Υπνοδωμάτιό μας ή το Σαλόνι μας, είναι σημαντικό να δίνεται προτεραιότητα στην αίσθηση που αποπνέουν. Ανάλογα με τα υλικά που χρησιμοποιούνται και τον αριθμό των κλωστών μπορούμε να αναγνωρίσουμε τα πιο ποιοτικά και μαλακά υφάσματα, που θα ταιριάξουν στην κομψή μας διακόσμηση. Γι΄ αυτό, καλό είναι να έχουμε υπ’ όψιν μας τα παρακάτω:
• Βαμβάκι: αποτελεί το κατ’ εξοχήν καλύτερο υλικό κατασκευής λευκών ειδών, και δημιουργείται από το ομώνυμο φυτό. Είναι φυσικά υποαλλεργικό, απορροφά την υγρασία και διατηρεί σε καλή θερμοκρασία το σώμα, επιτρέποντας στην επιδερμίδα να αναπνέει. Ακόμα, μπορεί να κρατήσει τη βαφή του για μεγάλο χρονικό διάστημα, εφόσον ακολουθηθούν σωστά οι οδηγίες πλυσίματος. Μία πολυτελής υποκατηγορία του βαμβακιού είναι το αιγυπτιακό βαμβάκι, το οποίο είναι εξαιρετικά απαλό και μεταξένιο στην αφή. Τα σεντόνια από αιγιπτιακό βαμβάκι μπορούν λοιπόν, να αποτελέσουν αδιαμφισβήτητα μία εξαιρετική επιλογή για έναν ποιοτικό και «μεταξένιο» ύπνο.

• Αριθμός των νημάτων: ο αριθμός των κλωστών που είναι μαζί πλεγμένα σε ένα τετραγωνικό εκατοστό του υφάσματος. Ο αριθμός αυτός κυμαίνεται από 100 έως 600 TC περίπου. Για παράδειγμα, η ύφανση 300 TC για Σεντόνια ΑΝΕΜΟΣ αποτελεί μία εξαιρετική ποιότητα. Όπως καταλαβαίνουμε λοιπόν, όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των κλωστών, τόσο πιο ανθεκτικό και μαλακό στην αφή είναι ένα ύφασμα.

• Ύφανση/Πλέξη: καθοριστικό ρόλο για την αίσθηση που θα έχει το τελικό προϊόν παίζει ο τρόπος ύφανσης των κλωστών. Υπάρχουν πάνω από 25 διαφορετικοί τύποι ύφανσης που ο καθένας από αυτούς προσφέρει διαφορετική αίσθηση και όψη στο τελικό προϊόν. Οι πιο διάσημοι τύποι ύφανσης κλινοσκεπασμάτων είναι:
1. Περκάλι, με ποιότητα ύφανσης που ξεπερνά τις 180 κλωστές και δίνει μία ματ όψη και δροσερή αίσθηση.
2. Βαμβακοσατέν ή αλλιώς η ανώτερη κατηγορία βαμβακιού, με πυκνότητα άνω των 220 κλωστών. Τα βαμβακοσατέν προϊόντα είναι ευχάριστα στην αφή, εύκολα στο πλύσιμο και στο σιδέρωμα. Ζηλευτό χαρακτηριστικών αυτών των προϊόντων είναι πως προσφέρουν ζεστασιά τον χειμώνα και δροσιά το καλοκαίρι.
3. Φανέλα, με την χνουδωτή του επιφάνεια προσφέρει τρομερή αίσθηση ζεστασιάς και άνεσης για τους χειμερινούς μήνες.
4. Σατέν, γυαλιστερά υφάσματα που έχουν εξαιρετικά λεία επιφάνεια. Η μεταξένια τους υφή και η λαμπερή τους όψη κερδίζουν τους λάτρεις των μεταξένιων υφών.
5. Microfiber, ύφανση που προσφέρει απαλότητα, ανθεκτικότητα, ευκολία στο πλύσιμο και στο σιδέρωμα, με την ύφανση φιλικών προς το δέρμα, πολυεστερικών ινών.

Αν επιλέγουμε έξυπνα και προσεκτικά τα υφάσματα που ντύνουν τους χώρους του σπιτιού μας, θα έχουμε το μέγιστο ποιοτικό αποτέλεσμα, πραγματοποιώντας παράλληλα και μια επένδυση φροντίδας για εμάς και το σπιτικό μας.

Αισθητική που εμπνέει την καθημερινότητά μας
Το σπίτι μας είναι ο μικρός μας, προσωπικός κόσμος. Τον δημιουργούμε ανάλογα με το προσωπικό μας γούστο και στυλ. Μια πετυχημένη διακόσμηση και αισθητική στον χώρο μας συνεπάγεται και την ευχάριστη ατμόσφαιρα που εμπνέει το περιβάλλον του σπιτιού μας.

Είτε αγαπάμε το μοντέρνο στυλ είτε το κλασικό, το boho ή το industrial, υπάρχει πάντα τρόπος να δώσουμε πινελιές κομψότητας και καλαισθησίας στον χώρο. Μοναδικές δημιουργίες με ελληνικό αέρα, όπως τα Φωτιστικά από μάρμαρο Δράμας του ΑΝΕΜΟΣ και τα μοναδικά printed ή ανάγλυφα σχέδια σε Χαλιά ΑΝΕΜΟΣ μπορούν να ζωντανέψουν μια μονότονη διακόσμηση Σαλονιού. Τα φίνα Ποτήρια με το λογότυπο-στεφάνι του ΑΝΕΜΟΣ και τα άλλοτε ξεχασμένα καρουζέλ στα Ποτηρόπανα ΑΝΕΜΟΣ, μπορούν να προσδώσουν έναν αέρα νοσταλγικότητας και φινέτσας στο δείπνο μας. Ξεχωριστά σχέδια που απεικονίζουν αρχαίες παραστάσεις, εικόνες της φύσης και άλλα κλασικά μοτίβα στα Σεντόνια και τις Παπλωματοθήκες σας αναβαθμίζουν την αισθητική του Υπνοδωματίου σας. Επιλέγουμε με φροντίδα και προσοχή τα αντικείμενα και τα είδη που μας περιβάλλουν, έτσι ώστε να έχουν μια ενιαία αισθητική και το συνολικό τους πάντρεμα να εμπνέει την καθημερινότητά μας!
Χρηστικότητα που μεταφράζεται σε όμορφη ρουτίνα
Επιτρέπουμε στον άνεμο της διαχρονικότητας και της υψηλής αισθητικής να εξυπηρετήσει με απόλυτη χρηστικότητα την καθημερινότητά μας. Στον ΑΝΕΜΟΣ μπορούμε να βρούμε μικρά και μεγάλα αντικείμενα για κάθε χώρο του σπιτιού μας, που είναι απαραίτητα στην κάθε στιγμή της οικογένειας, ενώ ταυτόχρονα προσθέτουν εκείνη την ιδιαίτερη πινελιά στη διακόσμηση του χώρου μας.

Το σπίτι μας είναι εκεί που κατοικεί η καρδιά μας, γι’ αυτό κάνουμε επιλογές φροντίδας και κομψότητας που θέλουμε να ομορφαίνουν την ρουτίνα της ζωής μας στο σπίτι κάθε στιγμή. Επιλέγουμε γήινα χρώματα, που δεν κουράζουν στο μάτι και προσθέτουμε πινελιές που δίνουν φρεσκάδα στον χώρο με την προσθήκη μεμονωμένων κομματιών με ιδιαίτερο print. Ως προς τα υλικά, προτείνονται εκείνα που αντέχουν στον χρόνο και έρχονται από τη φύση, όπως μάρμαρο και ξύλο, καθώς εναρμονίζονται σε κάθε περιβάλλον και προσδίδουν μία κλασική πινελιά με τη φινέτσα τους.
Στο μπάνιο μας διατηρούμε το δάπεδο στεγνό και καθαρό με υψηλής ποιότητας Πατάκια μπάνιου. Επιλέγουμε χρώματα που συνάδουν με την αισθητική του δικού μας χώρου και απολαμβάνουμε απορροφητικότητα και απαλότητα με Πετσέτες Μπάνιου ΑΝΕΜΟΣ. Η εμπειρία περιποίησης του εαυτού μας μπορεί να απογειωθεί με Σαπούνια που πλημμυρίζουν το μπάνιο με αρώματα και την επιδερμίδα με απαλότητα. Αρώματα φρούτων και λουλουδιών εσωκλείονται σε γαλλικά σαπούνια, κατασκευασμένα ακολουθώντας την παραδοσιακή συνταγή του σαπουνιού Μασσαλίας, και φέρνουν στο δέρμα μας ενυδάτωση και στον χώρο μας τις πιο αέρινες μυρωδιές! Έξτρα τιπ για να αυξήσουμε τη διάρκεια ζωής των σαπουνιών μας αλλά και να δώσούμε παραπάνω χαρακτήρα και φινέτσα στο μπάνιο μας είναι οι Σαπουνοθήκες ΑΝΕΜΟΣ.

Ένα «αξεσουάρ» που δεν λείπει ποτέ από καμία κουζίνα, αλλά δεν του δίνουμε ποτέ τη σημασία που του αξίζει είναι το Ποτηρόπανο. Η πετσέτα της κουζίνας βρίσκεται πάντα σε κάθε απίθανο μέρος του χώρου και σπάνια προσέχουμε την επιλογή της. Αγαπάμε τα ποτηρόπανα για: την ασυναγώνιστη απορροφητικότητα, την ποιότητα που αντέχει στον χρόνο με σκληρή χρήση και τα σχέδια που κλέβουν την παράσταση! Εμπιστευόμαστε την καθαρότητα του λευκού, προσθέτοντας σχέδια εμπνευσμένα από τη φύση σε 100% βαμβακερά υφάσματα. Το σκούπισμα των ποτηριών αποκτά τον πιο όμορφο και ανθεκτικό σύμμαχο.

Μπορεί η ρουτίνα του σπιτιού να γίνει όμορφη με λίγες μόνο πινελιές; Η απάντηση, μετά τα παραπάνω, είναι ΝΑΙ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ