Ας βγούμε έξω!
headikea

Ας βγούμε έξω!

Κήποι, μπαλκόνια, βεράντες και αυλές, μεταμορφώνονται σε καταφύγια χαράς και χαλάρωσης και μας καλούν σε ευχάριστα απογεύματα και δροσερές βραδιές.


Sponsored Content

Ήρθε η εποχή που η ζωή μας μεταφέρεται έξω, γίνεται ανάλαφρη, χαρούμενη, πιο απλή. Οι εξωτερικοί χώροι του σπιτιού μας πρωταγωνιστούν και μάς προσκαλούν να χαρούμε τις ημέρες και τις νύχτες μας με ξεκούραση, φαγητό, ποτό και με τη συντροφιά των αγαπημένων μας. Ο κήπος, το μπαλκόνι και η βεράντα μας, μεταμορφώνονται σε γαλήνια καταπράσινα καταφύγια και μας καλούν σε ευχάριστα απογεύματα και δροσερές βραδιές. Με κάθε ευκαιρία η ανεμελιά του καλοκαιριού εκφράζεται όμως και στην παραλία και οι ώρες της απόλαυσης μετακομίζουν δίπλα στο κύμα με πτυσσόμενα έπιπλα, ομπρέλες και αξεσουάρ.


Η ζωή μας παίρνει χρώμα και έμπνευση και εμείς πηγαίνουμε μια βόλτα στην ΙΚΕΑ που φέρνει την άνοιξη και το καλοκαίρι στο σπίτι μας και μας υπόσχεται ξέγνοιαστες στιγμές με μια μεγάλη γκάμα σειρών και προϊόντων σε μίνιμαλ σχέδια και αποχρώσεις που αντικατοπτρίζουν τη φρεσκάδα του πρωινού και τη δροσιά του απογεύματος των πιο ξέγνοιαστων εποχών του χρόνου.

Τα πολυμορφικά του κήπου
Αν πάλι προτιμάμε χαλάρωση στον κήπο, η IKEA μάς προτείνει τη σειρά NÄMMARÖ που προσφέρει πολυμορφικά έπιπλα τα οποία μπορούμε να συνδυάσουμε για να δημιουργήσουμε τη δική μας όαση χαλάρωσης.

Ο τετράγωνος σκελετός χαρίζει ομοιόμορφη εμφάνιση και ταιριάζει τέλεια με τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς, ενώ το ανοιχτό καφέ χρώμα του ξύλου ακακίας γίνεται όλο και πιο όμορφο με την πάροδο του χρόνου και συνδυάζεται εύκολα με αντικείμενα που έχουμε ήδη στο σπίτι αλλά και με το πράσινο της βεράντας μας. Οι ξαπλώστρες και οι τετράγωνες πολυθρόνες μπορούν να εγγυηθούν την απόλυτη ανάπαυση, ενώ το μικρό βάρος των επίπλων και η πολυμορφικότητα της σειράς επιτρέπει την εύκολη μετακίνηση και τη δημιουργία περισσότερων θέσεων και χώρων για τους καλεσμένους μας. Με ένα παραβάν για περισσότερη ιδιωτικότητα και με μερικά κουτιά αποθήκευσης που λειτουργούν και ως καθίσματα, η σειρά NÄMMARÖ της IKEA μάς επιτρέπει να δημιουργήσουμε ξεχωριστές περιοχές στον ίδιο εξωτερικό χώρο.



Ευελιξία και κομψότητα
Η ευέλικτη σειρά επίπλων εξωτερικού χώρου SEGERÖN είναι σχεδιασμένη για κάθε καιρό, κάθε κλίμα και για διαφορετικές δραστηριότητες. Από μονάδες καθισμάτων μέχρι ξαπλώστρες, καναπέδες και συνθέσεις, τα προϊόντα της σειράς μάς βοηθούν να δημιουργήσουμε κομψά σημεία για πολλές ώρες χαλάρωσης με ανοιξιάτικη διάθεση.

Στα συν τους η ανθεκτικότητά τους, οι προσιτές τιμές τους, και ο μίνιμαλ και διαχρονικός σχεδιασμός τους. Χαλαρώστε στην ξαπλώστρα SEGERÖN της IKEA και απολαύστε το καλοκαιρινό ηλιοβασίλεμα, το αγαπημένο σας βιβλίο ή μία μεσημεριανή σιέστα.

Κλασικά και μοντέρνα
Η σειρά LÄCKÖ συνδυάζει την παράδοση με τις σύγχρονες τάσεις στον σχεδιασμό, δημιουργώντας προϊόντα εξωτερικού χώρου που δίνουν ρομαντική διάθεση στο μπαλκόνι ή στον κήπο, χωρίς να χρειάζονται μεγάλη φροντίδα.

Παράλληλα, η IKEA μας συστήνει το ανανεωμένο σετ TÄRNÖ που αποτελείται από τραπέζι με δύο καρέκλες, για απογεύματα και βραδιές με καλοκαιρινή αύρα.

Φως παντού
Για ό,τι και αν επιλέξουμε θα φροντίσουμε οπωσδήποτε για τον φωτισμό στον χώρο. Η σειρά διακοσμητικού φωτισμού SOMMARLÅNKE διατηρεί την καλοκαιρινή λάμψη για όμορφες στιγμές από νωρίς το απόγευμα μέχρι πολύ αργά το βράδυ.

Επιτραπέζια φωτιστικά, δαπέδου, γιρλάντες φωτισμού, βάζουν την τελευταία πινελιά στο σκηνικό των ονείρων μας.


Δίπλα στο κύμα
Η ζωή στην παραλία αρχίζει με κάτι πραγματικά νέο. Η καινούργια καλοκαιρινή συλλογή STRANDÖN έχει όλα όσα χρειαζόμαστε για να περάσουμε τη μέρα μας πλάι στη θάλασσα: από ελαφριά, πτυσσόμενα έπιπλα μέχρι αξεσουάρ με λειτουργικές λεπτομέρειες αποθήκευσης.

Αναπαυτικές πολυθρόνες με ζωηρά χρώματα, προστατευτικά για τον αέρα που διαθέτουν θήκες για να παραμένουν τα πράγματά μας τακτοποιημένα , ομπρέλες ήλιου, πετσέτες μπάνιου, αλλά και κουνιστές καρέκλες.

Νέο έντυπο Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023

Νέες ιδέες
Η IKEA μας δίνει ολοκληρωμένες προτάσεις αναδεικνύοντας την πολυμορφικότητα των επίπλων εξωτερικών χώρων στο νέο κατάλογο «Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023». Οι σελίδες του αποτελούν πηγή έμπνευσης αφού παρουσιάζει όλους τους διαφορετικούς τρόπους που μπορούμε να απολαύσουμε τις στιγμές μας, στο μπαλκόνι, τον κήπο ή τη βεράντα. Μόνοι ή με παρέα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK