Ενεργειακά κουφώματα για εξοικονόμηση ενέργειας έως 30%

alumil_

Αντικαθιστώντας τα παλιά σας κουφώματα με τα νέα προηγμένα θερμομονωτικά συστήματα για παράθυρα και πόρτες της ALUMIL θα γίνει γρήγορα αισθητή η βελτίωση του βιοτικού σας επιπέδου.

Η ALUMIL είναι η μεγαλύτερη εταιρεία σχεδιασμού και παραγωγής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου στην Ελλάδα και µία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη με παρουσία σε πάνω από 60 χώρες, σε όλες τις ηπείρους. Με γνώμονα πάντα τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις των πιο προηγμένων αγορών παγκοσμίως, το χαρτοφυλάκιο της ALUMIL ενσωματώνει τα πιο καινοτόμα αρχιτεκτονικά συστ
ήματα αλουμινίου.

ALUMIL | Εταιρικό βίντεο


Ενεργειακά Κουφώματα ALUMIL
Τα παράθυρα και οι πόρτες παρέχουν φυσικό φωτισμό, θερμική άνεση, ησυχία, ασφάλεια και φυσικά τη θαλπωρή που έχουμε όλοι ανάγκη στο σπίτι μας. Η εκτενής γκάμα προϊόντων για συστήματα ενεργειακών κουφωμάτων αλουμινίου της ALUMIL διασφαλίζει ότι θα βρείτε το προϊόν εκείνο που ταιριάζει ιδανικά στο χώρο τους.

Γιατί κάποιος να επιλέξει κουφώματα από αλουμίνιο αντί για κάποιο άλλο υλικό;
Τα σύγχρονα ενεργειακά συστήματα αλουμινίου της ALUMIL ενσωματώνουν πληθώρα πλεονεκτημάτων, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη, που δύσκολα μπορούν να συνδυαστούν από κάποιο άλλο υλικό. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι σε βάθος χρόνου, λόγω των μηδαμινών εξόδων συντήρησης και την εφόρου ζωής αντοχή στο χρόνο, τα κουφώματα αλουμινίου σε μακροχρόνια βάση αποτελούν μία επένδυση με πολύ καλή απόσβεση.

ALUMIL_Protothema_Windows-renovation_2


Tα βασικότερα πλεονεκτήματα του αλουμινίου ως υλικό
- Προσφέρει ιδιαίτερα στιβαρά και ασφαλή κουφώµατα, καθώς διαθέτει υψηλή αντοχή µε πολύ καλές µηχανικές ιδιότητες.
- Σχεδιαστική ευελιξία με απεριόριστες επιλογές σε τυπολογίες, διαστάσεις και αποχρώσεις (βαφή, ανοδίωση, αποµίµηση ξύλου).
- Λειτουργικότητα σε όλες τις καιρικές συνθήκες, καθώς το αλουµίνιο είναι ένα σταθερό υλικό µε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα συστολής και διαστολής.
- Είναι ανακυκλώσιµο υλικό που δεν χάνει πότε την αξία του και συµβάλλει στην προστασία του πλανήτη µας.
- Άριστες µονωτικές ιδιότητες (θερµοµόνωση, ηχοµόνωση, αεροστεγάνωση, υδατοστεγάνωση).
- ∆εν είναι εύφλεκτο και δεν εκπέμπει τοξικά αέρια σε περίπτωση πυρκαγιάς.


ALUMIL_Protothema_Windows-renovation_3

Βρείτε το ιδανικό κούφωμα για το χώρο σας!
Η ALUMIL διαθέτει αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου για ανοιγόμενα, συρόμενα ή ανασυρόμενα κουφώματα, καθώς και για φυσούνες. Οι βασικότεροι παράγοντες που θα πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ενός κουφώματος είναι:

Εξωτερικοί παράγοντες
- Οι κλιματολογικές συνθήκες (π.χ. ψυχροί χειμώνες, έντονοι βόρειοι άνεμοι, έντονη ηλιακή έκθεση το καλοκαίρι).
- Ο βαθμός ηχορύπανσης στον οποίο εκτίθεται η κατοικία.
- Το επίπεδο της ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή της κατοικίας (π.χ. συχνότητα διαρρήξεων).

Εσωτερικοί παράγοντες
- Οι διαστάσεις των ανοιγμάτων στο χώρο σας (πλάτος, ύψος, βάθος).
- Η διαρρύθμιση του χώρου σας (π.χ. παρουσία επίπλων, στενό ή φαρδύ μπαλκόνι).
- Ο τρόπος χρήσης των κουφωμάτων (π.χ. χρήση ως πέρασμα ή απλά ως άνοιγμα για εξαερισμό-φυσικό δροσισμό).
- Δοκιμάστε τον ψηφιακό οδηγό επιλογής κουφωμάτων της ALUMIL και βρείτε σε μόλις 7 βήματα τα ιδανικά κουφώματα για το χώρο σας!

ALUMIL_Protothema_Windows-renovation_4


Επιλέγοντας θερμομονωτικά κουφώματα μπορείτε, βάσει έγκυρων υπολογισμών, να εξοικονομήσετε έως το 30% της ετήσιας κατανάλωσης ενέργειας για την ψύξη ή την θέρμανση της κατοικίας σας. Η ALUMIL εδώ και 30 χρόνια, επενδύει στην ανάπτυξη προηγμένων θερμομονωτικών παραθύρων, όντας η πρώτη Ελληνική εταιρεία που έχει λάβει πιστοποίηση για παθητικά κτίρια.

H Google επέλεξε ενεργειακά συστήµατα της ALUMIL. Εσείς;

Ο αµερικάνικος τεχνολογικός κολοσσός Google, θέλοντας να µετατρέψει τα γραφεία του σε κτίριο σχεδόν µηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης, απαίτησε τη δημιουργία παραθύρων πολύ υψηλής θερµοµόνωσης µε συντελεστή θερµοπερατότητας Uw=0,58 W/m2K. Η ALUMIL είναι η µόνη εταιρεία που ανταποκρίθηκε πλήρως στο αίτηµα, προτείνοντας µάλιστα ακόµη υψηλότερη θερµοµόνωση σε σχέση µε τις προδιαγραφές µε συντελεστή θερµοπερατότητας Uw=0,55 W/m2K. Ο συντελεστής θερµοπερατότητας Uw καταδεικνύει το επίπεδο θερµοµόνωσης ενός παραθύρου. Όσο πιο µικρή τιµή έχει το Uw, τόσο υψηλότερη θερµοµόνωση προσφέρει το παράθυρο. Μπορείτε να υπολογίσετε το Uw των κουφωμάτων της ALUMIL κάνοντας κλικ εδώ.

ALUMIL_Protothema_Windows-renovation_6
Η Google εμπιστεύτηκε τα συστήματα της ALUMIL για την αντικατάσταση των κουφωμάτων της στα γραφεία της, στη Νέα ΥόρκηΣυνοψίζοντας, με τα ενεργειακά κουφώµατα ALUMIL κερδίζετε:

- Εξοικονόμηση ενέργειας έως 30%.
- Αυξημένη ασφάλεια και προστασία από ακραία καιρικά φαινόμενα.
- Υψηλή ηχομόνωση για καλύτερη ποιότητα ζωής.
- Εξαιρετική αισθητική στον χώρο σας.


Πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.alumil.com για περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες πάνω στα παρεχόμενα προϊόντα, έντυπα, εκπαιδευτικά βίντεο, αλλά και την εύρεση συνεργατών της ALUMIL στην περιοχή σας.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα