Aστέρια Μισελέν για το φυσικό αέριο...

Aστέρια Μισελέν για το φυσικό αέριο...

Με δεδομένο ότι για την J&P Aerion Energy τίποτα λιγότερο από το τέλειο δεν είναι αποδεκτό στις εφαρμογές φυσικού αερίου, μια διάκριση περιωπής αντίστοιχη των αστεριών Μισελέν, αποτελεί δικαίωση και πιστοποίηση αριστείας

J_P_kitchen_new
Μια εταιρεία με την υψηλή εξειδίκευση στις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, με την τεχνογνωσία, τα μέσα και την εμπειρία της J&P Aerion Energy, χειροκροτά με ενθουσιασμό τη βράβευση των αρίστων του κλάδου. Κάτι πχ σαν τα περίφημα αστέρια Μισελέν, τα οποία απονέμουν ειδικοί με τα πλέον αυστηρά κριτήρια, στα εστιατόρια εκείνα που, αποδεδειγμένα, παρέχουν υπηρεσίες του υψηλότερου δυνατού επιπέδου στους πελάτες τους. Με δεδομένο ότι για την J&P Aerion Energy τίποτα λιγότερο από το τέλειο δεν είναι αποδεκτό στις εφαρμογές φυσικού αερίου, μια διάκριση περιωπής αντίστοιχη των αστεριών Μισελέν, αποτελεί δικαίωση και πιστοποίηση αριστείας.

Η J&P Aerion Energy είναι η μόνη εταιρεία στην Περιφέρεια Αττικής που ασχολείται αποκλειστικά με τις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου. Ιδρύθηκε πριν από 11 χρόνια, έως σήμερα έχει ολοκληρώσει με υποδειγματική επιτυχία 3.000 εγκαταστάσεις σε διαμερίσματα, πολυκατοικίες, αρτοποιία, εργαστήρια, βιομηχανίες κ.α. Και φυσικά η J&P Aerion Energy συνεχίζει, βελτιώνοντας διαρκώς το επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχει στην πελατεία της.

Επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, η J&P Aerion Energy βασίζεται στην κορυφαία υποδομή της: Διαθέτει αποθήκες, γραφεία, αυτοκίνητα, εργαστήρια, έκθεση, 20 απόλυτα εξειδικευμένα άτομα ως μόνιμο προσωπικό και χάρη σε όλα αυτά έχει τη δυνατότητα να προσφέρει μοναδικές λύσεις. Από την J&P Aerion Energy παρουσιάζονται στον πελάτη πάντοτε προτάσεις που έχουν μελετηθεί λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες, τις ξεχωριστές ανάγκες κάθε εγκατάστασης.

Η J&P Aerion Energy είναι η μόνη ελληνική εταιρεία του κλάδου που την τελευταία 7ετια βραβεύεται κάθε χρόνο για την απόδοσή της. Όπως λένε τα στελέχη της, «στην J&P Aerion Energy δεν κάνουμε καινούργια πράγματα. Κάνουμε τα πράγματα καινούργια, λειτουργικά, εύχρηστα, ασφαλή, εγγυημένα και οικονομικά για τον πελάτη μας. Είμαστε υπερήφανοι γιατί ασχολούμαστε μόνο με τις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου. Είμαστε μοναδικοί σε αυτό που κάνουμε και ως μοναδική αντιμετωπίζουμε κάθε εγκατάσταση που αναλαμβάνουμε. Και είμαστε έτοιμοι να μετατρέψουμε σε λύση την ανάγκη του συμπολίτη μας, του γείτονα μας για να ζεσταθεί και να κάνει καλύτερη τη ζωή του. Έχουμε αποδείξει πως αυτό είναι που ξέρουμε να κάνουμε καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον, δηλαδή να εγκαθιστούμε κυκλώματα φυσικού αερίου πάντα με απόλυτη επιτυχία».

Δείτε περισσότερα εδώ

logo
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ