Home Beauty στο παιδικό δωμάτιο!

Τι χρώμα να  επιλέξω για το παιδικό δωμάτιο; Το παιδικό δωμάτιο μπορεί να είναι απόλυτα λευκό ή να αποτελέσει καμβά για να παίξετε με τα χρώματα!  Η διακόσμησή του είναι μία συναρπαστική υπόθεση, που στοχεύει στη δημιουργία ενός χώρου χαράς και έμπνευσης για τους μικρούς μας φίλους.

isom1

Sponsored Content

Τα παιδιά λατρεύουν να έχουν ένα δωμάτιο με φωτεινά, τολμηρά και ιδιαίτερα χρώματα, καθώς αντανακλά με τον καλύτερο τρόπο την ζωντάνια και την ενεργητικότητά τους. Επομένως, χρειάζεται φαντασία και δημιουργικότητα κατά την επιλογή τόσο των χρωματικών συνδυασμών, όσο και των διακοσμητικών στοιχείων του χώρου.

Μην περιοριστείτε στα κλασσικά κοριτσίστικα ροζ και αγορίστικα μπλε. Δοκιμάστε εναλλακτικές αποχρώσεις, πειραματιστείτε και δημιουργήστε μία μοναδική και ευχάριστη ατμόσφαιρα.  Στόχος είναι η επίτευξη χρωματικής αρμονίας, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να έχει θετική επιρροή στη συναισθηματική και πνευματική ανάπτυξη του παιδιού.

Και αν σας είναι δύσκολο να επιλέξετε χρωματική παλέτα για το παιδικό δωμάτιο, η νέα premium βεντάλια χρωμάτων CHROMA της ISOMAT θα σας βοηθήσει να το κάνετε πιο εύκολα από ποτέ ! Η βεντάλια CHROMA μέσα από τις τέσσερις παρακάτω χρωματικές ενότητες που διαθέτει και τις μοναδικές της αποχρώσεις θα σας καθοδηγήσει στην εύρεση χρώματος:


• Off Whites - Aέρινες και Καθαρές
• Neutrals - Κομψές και Εκλεπτυσμένες
Κλείσιμο
• Naturals - Διαχρονικές και Σοφιστικέ
• Brights – Τολμηρές και Έντονες


Η βεντάλια χρωμάτων CHROMA της ISOMAT δημιουργήθηκε με πάθος και μεράκι από μια 12μελή ομάδα αρχιτεκτόνων, interior designers και color experts από το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά και την Ελλάδα, με στόχο να μπορείτε να εκφράσετε τη διαφορετικότητα και την ομορφιά του χαρακτήρα σας στον χώρο σας. Γιατί ο χώρος σας πρέπει να είναι όμορφος, όπως είστε κι εσείς! Εμπνευστείτε και εφαρμόστε κι εσείς το Home Beauty με την υπογραφή της ISOMAT.

Συμβουλευτείτε τους ειδικούς! Μέσω του site www.isomatcolors.gr στείλτε το αίτημα σας στην υπηρεσία Συμβούλου Χρώματος της ISOMAT για να σας κάνουν οι εξειδικευμένοι διακοσμητές της εταιρίας δωρεάν χρωματικές προτάσεις για το δικό σας δωμάτιο!


Επιλέξτε τη βασική απόχρωση για το παιδικό δωμάτιο και προσθέστε χρωματικές πινελιές σε έπιπλα, πόρτες ή σχέδια σε τοίχους.

Εμπνευστείτε και εφαρμόστε κι εσείς το Home Beauty με την υπογραφή της ISOMAT!

Οι off-white αποχρώσεις είναι αέρινες και καθαρές και καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος των τοίχων μας. Ξεκουράζουν το μάτι, μεγαλώνουν οπτικά τους χώρους, βοηθούν στη διάχυση του φωτισμού, φυσικού ή τεχνητού, και προσδίδουν αίσθηση καθαριότητας. Πλέον, δεν περιορίζονται στο λευκό ή στο μπεζ αλλά αποκτούν απαλές χρωματικές χροιές για να μπορούν να συνδυαστούν πιο αρμονικά με τις υπόλοιπες αποχρώσεις στους τοίχους, τα έπιπλα ή τα διακοσμητικά αντικείμενα.


Οι ουδέτερες αποχρώσεις (Neutrals), κομψές και εκλεπτυσμένες, κρύβουν έντονη προσωπικότητα και προσδίδουν στον χώρο ανεπιτήδευτη κομψότητα. Ραφιναρισμένες και διακριτικά επιβλητικές απλώνουν στον χώρο ένα πέπλο σαγήνης και αντικατοπτρίζουν την εκλεπτυσμένη αισθητική του ενοίκου.


Οι γήινες αποχρώσεις (Naturals), εμπνευσμένες από κάθε γωνιά του πλανήτη, πατούν γερά στη γη και αντανακλούν μια σιδηρά αυτοπεποίθηση. Σαν κασμιρένια κουβέρτα αγκαλιάζουν τους χώρους με μια τρυφερή θαλπωρή. Αποχρώσεις διαχρονικές, που δεν κουράζουν, δημιουργούν χώρους ιδιαίτερα φιλόξενους και συντροφικούς.


Για τους πιο τολμηρούς, οι έντονες αποχρώσεις (Brights) πλημμυρίζουν τον χώρο με ενέργεια και ζωντάνια. Τα φωτεινά χρώματα, γεμάτα χαμόγελο και αισιοδοξία, ξεκίνησαν να εμφανίζονται στους τοίχους δειλά-δειλά, αναδεικνύοντας λεπτομέρειες, αλλά όσο η ζωή μας γίνεται όλο και πιο πολύπλοκη, τόσο αυτά καταλαμβάνουν όλο και μεγαλύτερες επιφάνειες δίνοντας βάθος στους τοίχους και έντονο χαρακτήρα. Η θετική στάση ζωής είναι για τους τολμηρούς κι όσοι τολμούν, νικούν!


Βρείτε την απόχρωση που σας ταιριάζει στην Νέα Βεντάλια Χρωμάτων CHROMA της ISOMAT ΕΔΩ:


Προτεραιότητα η ασφάλεια για τους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής μας!
Τα χρώματα που επιλέγονται για τα παιδικά δωμάτια πρέπει να καλύπτουν τις αυστηρότερες περιβαλλοντικές απαιτήσεις και να εξασφαλίζουν υγιεινή ατμόσφαιρα στον χώρο. Με γνώμονα τη βέλτιστη ποιότητα αέρα στους χώρους που ζούμε και κινούμαστε και ανταποκρινόμενη στις νέες περιβαλλοντικές ανάγκες, η ISOMAT, σε συνέχεια της σειράς οικολογικών χρωμάτων PREMIUM COLOR ECO είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που ανέπτυξε χρώμα με πιστοποίηση Blue Angel, η οποία θέτει τα αυστηρότερα κριτήρια για φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα.

Το ISOMAT ZERO PAINT είναι ένα καινοτόμο, απόλυτα ματ, λευκό χρώμα εσωτερικής χρήσης χωρίς συντηρητικά και πλαστικοποιητές. Το γεγονός ότι δεν περιέχει συντηρητικά, το καθιστά ιδιαίτερα φιλικό προς τον χρήστη και το περιβάλλον και κατάλληλο για άτομα που παρουσιάζουν αλλεργίες στα φρεσκοβαμμένα χρώματα, οι οποίες συνήθως προκαλούνται από τις ισοθειαζολινόνες, τα πιο κοινά συντηρητικά στα πλαστικά χρώματα. Έχει πολύ χαμηλές εκπομπές πτητικών οργανικών ενώσεων, συμβάλλοντας στην καλύτερη ποιότητα αέρα στους εσωτερικούς χώρους και είναι σχεδόν άοσμο. Η ιδανική επιλογή για το παιδικό δωμάτιο!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ