Σαλόνι στον ήλιο!

Η εποχή που όλοι περιμένουμε έφτασε. Και τι καλύτερο από τα να υποδεχτούμε το καλοκαίρι, μεταμορφώνοντας τον εξωτερικό μας χώρο σε ένα υπέροχο καθιστικό!

raven1

Sponsored Content

Καλοκαίρι σημαίνει ξεκούραση και ξεγνοιασιά, μία όαση χαλάρωσης μέσα στην απαιτητική χρονιά, και η επαφή με τη φύση λειτουργεί ευεργετικά. Αλλά γιατί να περιμένουμε πότε θα μπορέσουμε να πάμε εμείς στη φύση, όταν μπορεί η φύση να έρθει σπίτι μας; Επιλέγοντας για τον εξωτερικό μας χώρο έπιπλα από φυσικά υλικά, σε απλές γραμμές και γήινα χρώματα, ταιριαστά με την προσωπικότητά μας, ετοιμαζόμαστε να απολαύσουμε την πιο ξεχωριστή εποχή του χρόνου σε ένα εξίσου ξεχωριστό καθιστικό, παρέα με τον ελληνικό ουρανό.

3I9A9729


Καλοκαίρι στο σπίτι!
Το καλοκαίρι όλοι θέλουμε να απολαύσουμε τον ήλιο, να ξεκουραστούμε και να ξενοιάσουμε. Η βεράντα ή ο κήπος μας είναι η συνέχεια του σπιτιού. Αν το σπίτι είναι ο εαυτός μας, το καθιστικό είναι το “μέσα” μας και η βεράντα το “έξω” μας. Οφείλουμε να τα προσέχουμε και τα δύο εξίσου και να αντιμετωπίζουμε το ένα ως συνέχεια του άλλου.

_D4_9146
Κλείσιμο


Η επαφή με τη φύση και το περιβάλλον είναι ευεργετική για τη διάθεση και την υγεία όλων μας. Ας ξανασυστηθούμε με τη φύση, ξεκινώντας από “έξω”, δηλαδή από τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού μας. Για αρχή, επιδιώκουμε τη συνοχή στη διακόσμηση με το εσωτερικό του σπιτιού, επιλέγοντας για τη βεράντα παρόμοια χρώματα και σχέδια με αυτά του καθιστικού. Με έπιπλα από φυσικό ξύλο ακακίας, απογειώνουμε τον γήινο χαρακτήρα του κήπου ή της βεράντας και χαλαρώνουμε στην αγκαλιά της φύσης.

3I9A9745


Σαλόνια, τραπέζια, πολυθρόνες και κάθε είδους μεταλλικά έπιπλα, έπιπλα με επένδυση rattan ή wicker, σχεδιασμένα και για τις πιο απαιτητικές ανάγκες, σας δίνουν την ευκαιρία να φτιάξετε το δικό σας lounge κάτω από τον ελληνικό ήλιο. Ακόμα, μια υπέροχη κούνια-φωλιά είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται για να “φωλιάσετε” στην αγκαλιά της φύσης. Κι επειδή το καλοκαίρι και ειδικά το ελληνικό, μας φέρνει στο μυαλό νερό και θάλασσα, επιλέξτε εξαιρετικές εξωτερικές στήλες ντους για... μπάνια στον ήλιο!

_D4_9164


Ένα ατμοσφαιρικό, open-air σαλόνι!

Πολλές φορές, μία μικρή πινελιά μπορεί να απογειώσει κάθε εμπειρία. Για ένα υπέροχο καθιστικό στον κήπο, αυτή η απαραίτητη πινελιά είναι ο φωτισμός. Με λύσεις εξωτερικού χώρου κάθε είδους: από απλίκες, πλαφονιέρες και επιτοίχια φωτιστικά, μέχρι ηλιακές κολώνες κήπου, δημιουργούμε ατμόσφαιρα στον κήπο μας, “φωτίζοντας” και τα υπόλοιπα έπιπλα.

3I9A9711


Ο εξωτερικός χώρος του σπιτιού μας μπορεί να αποτελέσει τη συνεχή επαφή μας με το καλοκαίρι. Επιλέγουμε να είμαστε εκεί όσο περισσότερο μπορούμε και για να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή, “επιλέγουμε” RAVENNA No1. Κορυφαία έπιπλα και φωτιστικά στις γνωστές τιμές RAVENNA No1, για να φέρουμε τη φύση και το καλοκαίρι στο σπίτι μας!

3I9A9750


Για περισσότερες ιδέες δείτε online το RAVENNA MAGAZINE
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ