Καθαρή Δευτέρα στο @Mercato του Four Seasons

Καθαρή Δευτέρα στο @Mercato του Four Seasons

Η απόλυτη παραδοσιακή εμπειρία γευστικής απόλαυσης στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, σε ένα πληθωρικό Family Style Lunch Buffet

fo0
Συνδυάζοντας το παλιό με το νέο, την προσεγμένη αισθητική με την μοναδική θέα στον Σαρωνικό, και την παραδοσιακή ελληνική γαστρονομία, το Mercato στον 5ο όροφο του Nafsika στο Four Seasons Astir Palace Athens, σας δίνει τον καλύτερο λόγο να πετάξετε το χαρταετό σας στα Νότια.

Ένα πλούσιο σαρακοστιανό μπουφέ, «φορτωμένο» με Oyster Raw Bar, ποικιλία από Ελληνικά όστρακα και κρύα θαλασσινά, παραδοσιακές γεύσεις από όλη την Ελλάδα που συνοδεύονται άριστα με τη φρέσκο ψημένη λαγάνα και τη Home Made ταραμοσαλάτα, με βάση την αγνή πρώτη ύλη.
image00003
image00005

Από τα ζεστά πιάτα ξεχωρίζουμε τις Jumbo γαρίδες σαγανάκι με linguini και Bottarga, το Χταπόδι στιφάδο, το Kριθαρότο με φρέσκα θαλασσινά, ενώ ένας εντυπωσιακός κατάλογος επιδορπίων με επιλογές που περιλαμβάνουν νηστίσιμες «αμαρτωλές» επιλογές, συμπληρώνουν το πληθωρικό Buffet με τον ιδανικό τρόπο.

Το Four Seasons Kids club θα αναλάβει να απασχολήσει δημιουργικά τους μικρούς μας επισκέπτες.
Κλείσιμο
Η smart casual ατμόσφαιρα, οι υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές και η δημιουργική ποικιλία προμηνύουν την καλύτερη έναρξη της Σαρακοστής.
image00001
image00002

Καθαρή Δευτέρα, 12:30-16:30
Τιμή ανά άτομο : 75Ε, παιδιά έως 5 ετών δωρεάν, έως 12 ετών -50% έκπτωση.
Κρατήσεις : 210 8901199
https://www.fourseasons.com/athens/dining/restaurants/mercato/
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης