Young Leaders Awards 2020 Βράβευσης Νέων Ταλέντων

Young Leaders Awards 2020 Βράβευσης Νέων Ταλέντων

Με το σύνθημα «Believe in You» πραγματοποιείται για 2η συνεχόμενη χρονιά τα Young Leaders Awards μία Τιμητική Τελετή Βράβευσης στα πλαίσια ενίσχυσης της Νεανικής Δημιουργικότητας, Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας.

awards
Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Επιτροπή Ηγεσίας «Πρωταγωνιστές Ζωής» και τον Οργανισμό Νέων Youthmakers Hub στα πλαίσια του 33ου Διεθνές Πολυσυνεδρίου και Επιχειρηματικής Έκθεσης «Μοney Show».

1


Η εν λόγω τελετή βράβευσης καθιερώθηκε μετά από πρωτοβουλία για επιβράβευση των νεαρών παιδιών, έως 35 ετών οι οποίοι καινοτόμησαν, διακρίθηκαν και ξεχώρισαν μέσα από την συνεχή πολυετή δράση τους στις ακόλουθες κατηγορίες: εκπαίδευση, πολιτιστική δημιουργικότητα, νεανική επιχειρηματικότητα, young leader εθελοντισμός – κοινωνική προσφορά. Αξίζει να σημειωθεί ό,τι μια τέτοια επίσημη διοργάνωση υλοποιείται για πρώτη φορά στην Αθήνα όπου βραβεύονται επί κοινού νέοι διαφόρων ηλικιών και δεξιοτήτων. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να επιβραβεύουμε τους νέους στους οποίους ανήκει το «αύριο» αυτού του τόπου. Σκοπός μας, είναι να ενθαρρύνουμε κάθε προσπάθεια που γίνεται από νεαρά σε ηλικία άτομα και την πειθαρχία που τους διακατέχει στην προσπάθεια τους να κατακτήσουν μια θέση ανά το παγκόσμιο. Οι νέοι αυτοί, μέσα από την δράση και τα επιτεύγματά τους, τις επιτυχίες και το έργο τους ομολογουμένως έχουν προβάλει την χώρα τους σε διεθνές επίπεδο και αυτό μπορεί κανείς να το διακρίνει από την διάσταση που έχουν πάρει τα έργα και οι προσπάθειες αρκετών από αυτούς.

unnamed


Κλείσιμο
Στα πλαίσια της Τελετής αυτής, ο κάθε βραβευθέντας θα έχει την ευκαιρία να μοιραστεί και να διηγηθεί την δική του αφετηρία και πορεία που τον οδήγησε σε αυτή του την επιτυχία.

Η Τελετή Βράβευσης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020, στο ξενοδοχείο Divani Caravel Athens, στις 16:00μ.μ. (Ώρα προσέλευσης 15:45)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης