Στις Βρυξέλλες, τα Πρωτότυπα και Ποιοτικά Ελληνικά προϊόντα

Στις Βρυξέλλες, τα Πρωτότυπα και Ποιοτικά Ελληνικά προϊόντα

Γεύσεις από την Ελλάδα στην καρδιά των Βρυξελλών, προϊόντα μοναδικής αξίας και συστατικών από μικρούς Έλληνες παραγωγούς, γίνονται πλέον προσιτά στους Ευρωπαίους αναδεικνύοντας τους θησαυρούς της.

appetite_ar
Δύο αδερφές από τη Θεσσαλονίκη, η Μαίρη και η Πελαγία Κομνή έχοντας πάντα μαζί τους την Ελλάδα, αποφάσισαν να αναδείξουν μια νέα διαφορετική Ελλάδα στην έδρα τους στις Βρυξέλλες, στο κέντρο της Ευρώπης δημιουργώντας το Greek Appetite ένα κατάστημα με Ελληνική ταυτότητα. Αποδεικνύοντας ότι τα όνειρα και το Επιχειρείν δεν εχουν πατρίδα έκαναν σκοπό τους, να φέρουν και να κάνουν γνωστά στο κέντρο της Ευρώπης πρωτότυπα και ποιοτικά ελληνικά προϊόντα .

Πιστές στις αρχές τους οι δυο αδελφές - Χορτοφάγος και αυστηρά χορτοφάγος – vegan αντίστοιχα, η Μαίρη και η Πελαγία επιλέγουν μετά από πολύ μεγάλη έρευνα και ιδιαίτερη προσοχή στις διατροφικές αξίες, μοναδικά και εξαιρετικά προϊόντα από μικρούς παραγωγούς ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα.



appetite1



Στόχος τους είναι να κάνουν γνωστούς τους ελληνικούς θησαυρούς, που μέχρι τώρα ήταν άγνωστοι στις Βρυξέλλες και στους Ευρωπαίους πολίτες. Έβαλαν στο κατάστημά τους προϊόντα όπως οι ταλιατέλες με Χιώτικη μαστίχα από το Χιώτικο Κελάρι, άλειμμα αρώνιας με βανίλια ή σοκολάτα και φράουλα από την Olympic Terra, άλειμμα με ελληνικό και βιολογικό γκότζι μπέρι σε απίστευτους συνδυασμούς από το Goji Spirit, ή ακόμα και προϊόντα με βάση την εξαιρετική ελληνική τρούφα, όπως ταλιατέλες με πορτσίνι και λάδι μαύρης τρούφας από το Εργαστήρι της Ειρήνης ή φέτες λευκής τρούφας από τον Dryas. Όλα τα φρέσκα προϊόντα που έρχονται από την Ελλάδα και θα συναντήσει ο επισκέπτης στο κατάστημα των αδελφών Κομνή, εκτός από τις γεύσεις και τα αρώματα ξεχωρίζουν και για τα ιδιαίτερα ευεργετικά χαρακτηριστικά και βιταμίνες που προσφέρουν στον οργανισμό.

Ξεκινώντας από ηλεκτρονικό κατάστημα Greek Appetite και συνεχίζοντας σε τοπικές λαϊκές και φεστιβάλ, αποφάσισαν να συμμετέχουν σε πρόγραμμα των Βρυξελλών για να αποκτήσουν το δικό τους κατάστημα για 3 μήνες. Κατάφεραν ξεχωρίζοντας με τις ιδέες τους και την πίστη στην εξωστρέφεια των ελληνικών προϊόντων να μπουν στην τριάδα με τους νέους επιχειρηματίες που θα δοκιμάσουν την ιδέα τους σε φυσικό κατάστημα με ευνοϊκούς όρους, και βρίσκονται πλέον στην ευρωπαϊκή συνοικία, δίπλα στην Πλατεία Ζουρντάν.

Κλείσιμο
appetite2



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης