Εορταγορά στου Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού στη Σχολή Μωραΐτη

Εορταγορά στου Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού στη Σχολή Μωραΐτη

Για μια ακόμα χρονιά το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού σας περιμένει όλους, μικρούς και μεγάλους, στο φιλόξενο χώρο της Σχολής Μωραΐτη για ένα διήμερο εορταστικό Bazaar.

eortagora
Αυτή η χρονιά έχει κάτι το ξεχωριστό. Η καρδιά του Οδηγισμού χτυπά για την Ήπειρο!

Έτσι, η Ήπειρος έρχεται στην Αθήνα και σας καλεί να δοκιμάσετε το περίφημο κρασί της, το «Κατώγι» του Ιδρύματος Αβέρωφ, να γευτείτε τα χειροποίητα γλυκά του κουταλιού, να ανοίξετε μαζί μας το παραδοσιακό φύλλο της ηπειρώτικης πίττας και να σιγοτραγουδήσετε με τη χορωδία της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας.

Ιδιαίτερη αίγλη θα δώσει το εκπαιδευτικό εργαστήρι « Ο Μικρός τουρίστας - Μια βαλίτσα ταξιδεύει» που θα παρουσιαστεί από τη Δρ. Ελευθερία Γκρίμπα με τη συμμετοχή παιδιών, το Σάββατο 3-5 μ.μ.

Επιπλέον, το Σάββατο, οι Ομάδες της Αττικής θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό χριστουγεννιάτικου δέντρου με ανακυκλώσιμα υλικά. Το καλύτερο θα βραβευθεί.

Τα μέλη μας έχουν ετοιμάσει για σας, καθώς και τα παιδιά και τους φίλους σας, χειροποίητες λιχουδιές που θα μπορείτε να τις γευτείτε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του εστιατορίου μας.

Και όπως κάθε χρόνο, χειροποίητα σαπούνια, χριστουγεννιάτικα στολίδια, πλεκτές τσάντες, βιβλία, κοσμήματα, ρούχα σε άψογη κατάσταση και σπιτικές λιχουδιές θα συνθέσουν ένα διήμερο που δεν πρέπει να χάσετε.
Ξεχωριστή θέση κατέχει το καθιερωμένο γούρι της χρονιάς.

Η παρουσία σας θα βοηθήσει σημαντικά το έργο της οργάνωσης μας που στηρίζεται στον εθελοντισμό και που πάνω από 85 χρόνια συμβάλλει στην ανάπτυξη παιδιών και νέων με σύγχρονα παιδαγωγικά προγράμματα, βασισμένα σε αξίες και βιωματικές εμπειρίες.

Πληροφορίες:
(δ/νση: Αλεξ. Παπαναστασίου & Αγίου Δημητρίου, στο Π. Ψυχικό),
Κλείσιμο
Σάββατο 23 & Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019
(Σάββατο 10 π.μ. - 7μ.μ., Κυριακή 10 π.μ. - 5 μ.μ.).

Για περισσότερες πληροφορίες: Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού - Ξενοφώντος 10, 105 57 Αθήνα - Τηλ.: 210.3235794, 210.3236548 e-mail: seo@seo.gr http://www.seo.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης