Άνεμος ανανέωσης για την My Office

Άνεμος ανανέωσης για την My Office

Ύστερα από 10 χρόνια παρουσίας, η My Office επικαιροποιεί τη θέση της στην ελληνική αγορά αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες της και ανανεώνοντας το προφίλ της.

ola-ta-xaraktiristika-pou-kanoun-mia-grammatea-na-ksexwrizei
Η εταιρεία, που παρέχει υψηλού επιπέδου γραμματειακές υπηρεσίες εξ αποστάσεως σε ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, προέβη στην ανανέωση ολόκληρης της εταιρικής της ταυτότητας, καθώς και της ιστοσελίδας της αναβαθμίζοντας την εμπειρία του χρήστη ακόμα περισσότερο και μετατρέποντας την πλοήγησή του σε ένα όμορφο, γρήγορο και ευέλικτο «διαδικτυακό ταξίδι»!

Επιπλέον, εμπλούτισε τις υπηρεσίες της, αλλά και τις εξόπλισε με εξελιγμένα τεχνολογικά εργαλεία, με στόχο να ενισχύσει τη δυναμική της και να ικανοποιήσει στο έπακρο τις ανάγκες των πελατών της.

Συνοπτικά, πέρα από τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τηλεγραμματείας τις οποίες παρέχει επιτυχώς όλα αυτά τα χρόνια, η My Office -μεταξύ άλλων- προσφέρει υπηρεσίες απομαγνητοφώνησης, μετάφρασης κειμένων και επικύρωσης μεταφράσεων, ψηφιοποίησης εγγράφων, καθώς και διαχείρισης ηλεκτρονικών καταστημάτων, καλύπτοντας, έτσι, ένα ευρύ φάσμα παροχών προς τους επιχειρηματίες που επιθυμούν να μειώσουν τα λειτουργικά τους κόστη και να ενδυναμώσουν το κύρος τους.

Η My Office ενισχύει περαιτέρω τη θέση της στον κλάδο της, επιδιώκοντας διαρκώς να αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της και να στελεχώνει την επιχείρησή της με εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, πάντα με γνώμονα τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών της και πιστή στο όραμά της να προσφέρει επαγγελματικού επιπέδου υπηρεσίες σε προσιτό κόστος.

PressRelease_Photo


Τι ακριβώς είναι η τηλεγραμματεία;
Κλείσιμο
Αφορά στην υπηρεσία γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως. Συνιστά, δηλαδή, μια έτοιμη, εντελώς εξοπλισμένη γραμματεία που απαλλάσσει πλήρως τον επιχειρηματία από την ενασχόληση και διεκπεραίωση εκτελεστικών εργασιών.

Αποτελεί, ουσιαστικά, ένα μοντέλο εξω-επιχειρησιακής ανάθεσης (outsourcing), όπου η επιχείρηση / ελεύθερος επαγγελματίας αναθέτει σε έναν τρίτο συνεργάτη την τηλεφωνική και ηλεκτρονική επικοινωνία με τους πελάτες του, καθώς και διάφορα άλλα πρακτικά ζητήματα.

Ουσιαστικά, με την υπηρεσία τηλεγραμματείας αποκτά μια κανονική γραμματέα, η οποία, όμως, βρίσκεται εκτός της έδρας της επιχείρησης, παρέχοντας τις υπηρεσίες της από απόσταση, απαλλάσσοντας τον επιχειρηματία από την ενασχόληση και διεκπεραίωση εκτελεστικών εργασιών.

Στη My Office, οι υπηρεσίες που προσφέρουμε παρέχονται μέσα σε ένα διευρυμένο ωράριο, ακόμη και καθημερινά, και συνοψίζονται στις παρακάτω:
κάλυψη τηλεφωνικής επικοινωνίας (εισερχόμενων και εξερχόμενων κλήσεων) με υποδοχή – φιλτράρισμα – διαχείριση – προώθηση κλήσεων, απαντήσεις ερωτημάτων, παροχή πληροφοριών, κράτηση μηνυμάτων / αιτημάτων από εκπαιδευμένες και έμπειρες τηλεφωνήτριες. Παράλληλα, διαχειριζόμαστε διαδικτυακές εφαρμογές του συνδρομητή μας για τη διεκπεραίωση των εργασιών και διαδικασιών του.

Προγραμματισμός και διαχείριση ραντεβού
Υπενθύμιση οφειλών, Telemarketing
Χρονοχρέωση κλήσεων των πελατών σας προς εσάς, για παροχή των υπηρεσιών σας
Δακτυλογράφηση, απομαγνητοφώνηση και μετάφραση κειμένων
Δημιουργία παρουσιάσεων – επιστολών – αναφορών
Ολοκληρωμένη διαχείριση αλληλογραφίας και ταχυδρομικές θυρίδες
Υπηρεσίες προβολής: εταιρικά έντυπα, ιστοσελίδες, αγγελίες
Μαζική αποστολή newsletters, fax και SMS
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης