Το πρώτο gourmet corner στο Attica στο City Link

Το πρώτο gourmet corner στο Attica στο City Link

Επισκεφτήκαμε το Attica, στο City Link του Κέντρου, πριν από λίγες μέρες και με μεγάλη μας χαρά διαπιστώσαμε ότι στον 5ο όροφο του πολυκαταστήματος δημιουργήθηκε ένα gourmet corner με προϊόντα υψηλής γαστρονομίας!

g453
Όπως μάθαμε λοιπόν, το Attica συνεργάστηκε με την Greek Luxury Products και μαζί με τον γνωστό αρχιτέκτονα Τάσο Ζέππο και την Zege Architects δημιούργησαν έναν μοναδικό χώρο που θα φιλοξενεί πλέον τα ωραιότερα gourmet προϊόντα από Ελλάδα, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο. Από Ελλάδα είδαμε προϊόντα από την συλλογή της GLP, όπως το σπάνιο μέλι Βανίλια Μαινάλου, καρδιές άγριας αγκινάρας σε λάδι, προϊόν παγκοσμίως μοναδικό, ελληνικές λευκές και μαύρες τρούφες, ολόκληρες φράουλες από την Παύλιανη και άλλα πολλά.

d1


Από το κατάστημα δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι καλύτερες διεθνείς αποκλειστικότητες στον χώρο των gourmet τροφίμων, όπως ο καλύτερος οίκος χαβιαριού στον κόσμο Petrossian Paris, των Αρμένιων αδερφών Πετρόσσιαν, αλλά και το ωραιότερο καβούρι Αλάσκας στον κόσμο.

Ανάμεσα σε άλλα είδαμε ακόμα τα προϊόντα του γαλλικού οίκου Maison Boissier, που μετρά πάνω από 100 χρόνια ιστορίας και φτιάχνει τα ωραιότερα Marron Glacier στον κόσμο και τα περίφημα πέταλα σοκολάτας με λουλούδια και φρούτα. Μια αναφορά αξίζουν και τα προϊόντα της εταιρίας Extrem Jamon, μίας από τις καλύτερες εταιρίες jamon pata negra στον κόσμο από την Εξτραμαδούρα της Ισπανίας.

Εδώ θα βρείτε και τις διάσημες σοκολάτες La Molina από την Ιταλία, τα προϊόντα Choc on Choc από Λονδίνο, αλλά και τη δική μας, ελληνική εταιρία Olympic Terra Superfoods, με τα ιδιαίτερα προϊόντα της που αποτελούν μια εναλλακτική πρόταση δώρου.

Κλείσιμο
d2


Όλα τα παραπάνω προϊόντα συνδυάζονται σε υπέροχα καλάθια δώρου και μπορούν να δημιουργηθούν ανάλογα με τις επιλογές σας μετατρέποντας τις γιορτές και κάθε είδους περίσταση σε μια αξέχαστη εμπειρία.

info
Attica City Link, Πανεπιστημίου 9, Αθήνα, τηλ. 211 1802600. Ανοιχτά: Δευτέρα έως Παρασκευή: 10.00 – 21.00, Σάββατο: 10.00 – 20.00
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης