Η ΑΒ Βασιλόπουλος φέρνει «γεύση από το μέλλον» στο Ελληνικό!

Η ΑΒ Βασιλόπουλος φέρνει «γεύση από το μέλλον» στο Ελληνικό!

Τι περιλαμβάνει το τριήμερο φεστιβάλ στο κατάστημα του μέλλοντος στο ΑΒ Ελληνικό - Τα ολοκαίνουρια τμήματα και οι νέες ψηφιακές υπηρεσίες που θα γνωρίσουν οι καταναλωτές

abbasilopoulos
Με οδηγό τη «χαρά να προσφέρει το καλύτερο», η ΑΒ Βασιλόπουλος γιορτάζει τα 80 της χρόνια και μας προσκαλεί στο κατάστημα του μέλλοντος στο ΑΒ Ελληνικό, για να ανακαλύψουμε ολοκαίνουρια τμήματα και νέες ψηφιακές υπηρεσίες.

Μέσα από ένα τριήμερο φεστιβάλ με «ΓΕΥΣΗ από το ΜΕΛΛΟΝ» (17-19 Οκτωβρίου), οι πελάτες της ΑΒ έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία και να γνωρίσουν από κοντά τα νέα concepts σε προϊόντα και κατηγορίες:

• Armonia: ένα ολοκαίνουριο τμήμα με 1,700 προϊόντα (βιολογικά, οικολογικά και λειτουργικά) για να ανακαλύψουμε λύσεις που αφορούν στην υγιεινή διατροφή και πληθώρα επιλογών που συνεισφέρουν στη φροντίδα του πλανήτη μας. Στην Armonia μάς υποδέχονται η Food Blogger, Εύα Μονοχάρη, και η Διατροφολόγος, Κατερίνα Βλάχου, με διαδραστικά workshops και συμβουλές για την αξία της υγείας και της ευεξίας και πώς μπορούμε να την ενσωματώσουμε στην καθημερινότητά μας.
Photo_2


• La Fromagerie: ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος, με μια μοναδική συλλογή από εξαιρετικά, σπάνια τυριά μικρών τυροκομείων. Οι ειδικοί -ο cheese expert, Βασίλης Γκαγκαστάθης, και ο sommelier, Άγγελος Αντωνίου- συναντιούνται στη La Fromagerie για να μας ταξιδέψουν σε κάθε γωνιά του κόσμου, και στην Ελλάδα, και να μυήσουν στην τέχνη της τυροκομίας. Και όλα αυτά, μαζί με εκλεκτούς οίνους και delicatessen προϊόντα.

Κλείσιμο
Photo_3


• Fresh Juice Bar: για να μπορούμε να επιλέγουμε φρεσκοστυμμένους χυμούς από φρούτα και λαχανικά, καθώς και λαχταριστά smoothies που ταιριάζουν σε κάθε γούστο, ώστε να ξεκινάει η μέρα μας με πολλή ενέργεια.

• Sushi Bar: για ολόφρεσκο και αυθεντικό sushi που φτιάχνεται επί τόπου στο κατάστημα.

Παράλληλα, οι πελάτες έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες -οθόνες ψηφιακής σηματοδότησης, μηχανισμός για σειρά προτεραιότητας, κιόσκια με χρήσιμες πληροφορίες, αυτόματα ταμεία πληρωμής- που ήρθαν για να αναβαθμίσουν την εξυπηρέτησή μας και να κάνουν τα ψώνια μας ακόμη πιο εύκολα και διασκεδαστικά. Στο κατάστημα ΑΒ Ελληνικό, μπορούμε να γνωρίσουμε και την Pepper, το φιλικό ρομπότ που μας καλωσορίζει, μας δίνει πληροφορίες και μας ψυχαγωγεί.

Photo_5
Και όλα αυτά, σε μια ατμόσφαιρα γιορτής, διάχυτη σε όλο το κατάστημα, με οικοδεσπότη το ΑΒ Ελληνικό, και τους ανθρώπους του, και σε ρόλο παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό. Το εορταστικό φεστιβάλ συμπληρώνεται με live cooking sessions στη γωνιά των «Έτοιμων Γευμάτων AB You’ll Love» από τον αγαπημένο σεφ, Άκη Πετρετζίκη, και πολλή μουσική με Live Broadcast από τον easy 97,2 και το live performance του συγκροτήματος Swingin' Cats.

Με χαρά και μεράκι, η ΑΒ Βασιλόπουλος έχει συνδεθεί στην καρδιά και το μυαλό των 2,5 εκατ. πελατών της με το καινούριο, το καινοτόμο, το διαφορετικό. Γιατί, για την ΑΒ, κάθε πελάτης είναι μοναδικός! Και όπως κάθε πελάτης αλλάζει, έτσι αλλάζει και η ΑΒ μαζί του, όλα αυτά τα χρόνια, και αναζητάει συνεχώς νέες ιδέες σε προϊόντα και υπηρεσίες με στόχο να κάνουν την αγοραστική εμπειρία ΑΒ, μοναδική.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης