«Νίκος Δασκαλαντωνάκης – NDF» Ανακοίνωση αποτελεσμάτων υποτροφιών 2019-2020

«Νίκος Δασκαλαντωνάκης – NDF» Ανακοίνωση αποτελεσμάτων υποτροφιών 2019-2020

nikos
Η Φιλανθρωπική και Πολιτιστική Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Νίκος Δασκαλαντωνάκης – NDF» ανακοινώνει τα τελικά αποτελέσματα επιλογής των υποψηφίων για σπουδές, για το 2ο πρόγραμμα υποτροφιών 2019-2020.

Βασικά κριτήρια της επιλογής των υποψηφίων αποτέλεσαν οι ακαδημαϊκές επιδόσεις, η δήλωση σκοπού τους, η ρεθυμνιακή εντοπιότητα -όπως προβλεπόταν από την αναλυτική προκήρυξη-, η κοινωνικο-οικονομική τους κατάσταση, καθώς και η επαγγελματική τους συνέπεια και προοπτική.

eg1__2_
egg2


Η ΑΜΚΕ «Νίκος Δασκαλαντωνάκης – NDF», στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δράσεων της, ανακοινώνει, επίσης, τις χορηγίες για μετεκπαίδευση σε στελέχη και εργαζόμενους στον Όμιλο Grecotel.

egg3
Κλείσιμο


Ο φορέας «Νίκος Δασκαλαντωνάκης – NDF», συνεχίζει στο δρόμο που έχει χαράξει και συνεχίζει να χαράζει ο ιδρυτής του συστηματοποιώντας την 50χρονη προσφορά του. Το αντίδωρο, όπως ο ίδιος το ονομάζει, προς την κοινωνία, το γενέθλιο τόπο, το Ρέθυμνο και τους ανθρώπους του. Στόχος, με τις υποτροφίες, τις χορηγίες και τα εκπαιδευτικά προγράμματα, είναι η στήριξη των νέων ανθρώπων του Ρεθύμνου, της Κρήτης και κατ’ επέκταση της πατρίδας μας για την απρόσκοπτη συνέχιση των σπουδών τους, καθώς και η ενίσχυση της έρευνας και της καινοτομίας στον χώρο του Τουρισμού αλλά και ευρύτερα.


Επικοινωνία

email: scholarships@ndf.org.gr και στα τηλέφωνα 210 3743670-1.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης