Το I Frati, έφερε μιλανέζικο αέρα στη Μύκονο

Το I Frati, έφερε μιλανέζικο αέρα στη Μύκονο

Για τους  λάτρεις της αισθητικής, των φίνων γεύσεων και αρωμάτων που σε ταξιδεύουν στην κοσμοπολίτικη Ιταλία, δεν χρειάζεται πλέον να ψάξεις πολύ να βρεις το κατάλληλο μέρος για απολαύσεις…

ilfrati00
Εδώ και μια πενταετία στην καρδιά της Κηφισιάς δημιουργήθηκε μια γνήσια ιταλική γωνιά, σ’ ένα χώρο που σε μεταφέρει νοερά σ’ ένα εξαιρετικό μιλανέζικο cafe, με λιτές γραμμές, κλασική ιταλική αύρα, και με ιδιαίτερη προσοχή στις γεύσεις την αισθητική και τη λεπτομέρεια.

ilfrati-logo
Ο λόγος για το I Frati και στον Γιάννη Καλογιάννη που ξέρει να ποντάρει στην αυθεντικότητα μέσα από τη μοναδική του εμπειρία .

Το I Frati από νωρίς φόρεσε τα καλοκαιρινά του… και μεταφέρθηκε από τις αρχές του καλοκαιριού εκεί που του ταιριάζει, στο πιο κοσμοπολίτικο μέρος του Αιγαίου.
Μετακόμισε από την Κηφισιά την πετυχημένη κοσμοπολίτικη ιταλική του συνταγή στη Μύκονο συνδυάζοντας την ατμόσφαιρα των Κυκλάδων με την ιταλική υφή, το ολοήμερο εστιατόριο της Αθήνας ξεχωρίζει πλέον στο νησί των ανέμων .

Με εκπληκτική θέα στη Δήλο, σε φόντο με γαλάζιο σκηνικό που παντρεύει μοναδικά τα Ιταλικά αρώματα και στυλ, έχει καταφέρει να μαγεύει τους γευστικούς κάλυκες με αισθήσεις σε all day ρυθµούς γράφοντας νέα ιστορία…

ilfrati01
ilfrati05


Το I Frati Mykonos, ξεκινά από νωρίς το πρωί με healthy ροφήματα και πληθωρικά brunch για κάθε επιλεκτικό γούστο, δίνοντας στη συνέχεια τη γευστική σκυτάλη της απόλαυσης, στο à la carte µενού εμπνευσμένο και προσαρμοσμένο στο Μεσογειακό ταπεραμέντο, αλλά εμπλουτισμένο και από Ιταλικές νότες, µε πιάτα και γλυκές δημιουργίες που προέρχονται από φρέσκιες τοπικές και ιταλικές πρώτες ύλες.

Κλείσιμο
Για τις γευστικές απολαύσεις οι «οι ένοχοι» είναι οι διακεκριμένοι Γκίκας Ξενάκης και ο pastry chef Βαγγέλης Χασιώτης.

ilfrati03
ilfrati04


Το I Frati Mykonos, φροντίζει παράλληλα να παρέχει στους πελάτες του τις πρώτες ύλες και τα προϊόντα του ακόμα και σε αυτούς που δεν επιθυμούν να αφήσουν την ιδιωτική τους ξαπλώστρα. Με υπηρεσίες full service που διαθέτει από το εξαιρετικό delicatessen κατάστημα όλες οι ιταλικές και τοπικές προμήθειες μπορούν να φτάσουν σε όλο το νησί, στα γιοτ και στα ιδιωτικά καταλύματα που επιθυμούν οι πελάτες.

Επιπλέον επιλογές προσαρμοσμένων μενού είναι πάντα διαθέσιμες ακόμα και για τους πιο εκλεκτικούς και επιλεκτικούς ουρανίσκους.

ilfrati06
ilfrati02
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης