Soleado Villas & Suites: Ένας παράδεισος πολυτέλειας και φυσικής ομορφιάς στην Κασσάνδρα, Χαλκιδικής!

Soleado Villas & Suites: Ένας παράδεισος πολυτέλειας και φυσικής ομορφιάς στην Κασσάνδρα, Χαλκιδικής!

Το SOLEADO Villas & Suites είναι ο νέος προορισμός απόδρασης και διακοπών στη Σκάλα Φούρκας, στην Χαλκιδική. Δύο συγκροτήματα με 10 κατοικίες, σε 10 στρέμματα κατάφυτα με ελιές και ενδημικά φυτά, με ιδιωτική εξωτερική πισίνα και κήπο, υπόσχονται και κάνουν πραγματικότητα τις πιο ειδυλλιακές αλλά και κοσμοπολίτικες διακοπές. 

soleado01
Κλείστε τις διακοπές σας στον ιδιωτικό σας παράδεισο και εξερευνήστε τις υπέροχες αμμώδεις παραλίες, τα trendy beach bars και τα εστιατόρια στην περιοχή. Όλα είναι σε απόσταση αναπνοής.

Η μαγεία ξεκινά με την ανατολή και απογειώνεται με το ηλιοβασίλεμα, στο οποίο οι βίλες προσφέρουν απεριόριστη θέα.
soleado02
soleado03

Οι εσωτερικοί χώροι διακοσμημένοι με μοντέρνα στοιχεία αλλά και έθνικ, παραδοσιακές πινελιές είναι ιδανικοί για χαλάρωση και ηρεμία, έχοντας παράλληλα έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Οι βίλες μπορούν να φιλοξενήσουν από 5 έως 10 άτομα, ενώ εκτείνονται σε δύο επίπεδα, προσφέροντας όλες τις ανέσεις με πλήρως εξοπλισμένους χώρους, καθιστικό, κουζίνα, υπνοδωμάτια και μπάνια.

Ο περιβάλλον χώρος, σχεδιασμένος με βάση τις αρχές της Βιοκλιματικής Αρχιτεκτονικής, διαθέτει ελαχιστοποιημένες επιφάνειες γρασιδιού, ποικιλίες μεσογειακών αρωματικών ειδών και φυτών που ευδοκιμούν στην περιοχή, και χαλικόστρωτα, πλήρως υδατοπερατά μονοπάτια για τους πιο ευχάριστους περιπάτους ανάμεσα στα αιωνόβια ελαιόδενδρα.
Κλείσιμο
soleado04
soleado05
soleado06

Με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, όπως η πέτρα κι ο κυβόλιθος, και με φυτεμένα δέντρα σε θέσεις που προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή σκίαση, όλοι θα νιώσουν ότι ο εξωτερικός χώρος αποτελεί μία προέκταση της κατοικίας, αφήνοντας τον επισκέπτη να γνωρίσει και να ζήσει σε ένα αντιπροσωπευτικό ελληνικό ξηροφυτικό τοπίο.

Είναι οι Soleado Villas & Suites και είναι μαγικές!
SOLEADO VILLAS - YOUR NEXT LUXURY EXPERIENCE


"Uniq - Art of Silence" is under a Royalty Free music license. Music promoted by BreakingCopyright: https://youtu.be/er--pnwFDgU  

INFO
www.soleado-villas.com
Facebook: Soleado Villas
Instagram: @soleado_villas
E-mail: info@soleado-villas.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης