Ο όμιλος Κωνσταντίνου ενισχύει την «οικογένειά» του κάνοντας το επόμενο βήμα

ashley01

Τον Οκτώβριο του 2019 φέρνει κατ’ αποκλειστικότητα το μεγαλύτερο Αμερικάνικο brand επίπλων στη χώρα μας. Με πωλήσεις άνω των 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, είναι η μεγαλύτερη Αμερικάνικη εταιρία επίπλων στον κόσμο.

Η εταιρία Ashley Home έρχεται να ενταχθεί κάτω από την «ομπρέλα» του Ομίλου Κωνσταντίνου και να παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό, ξεχωριστά έπιπλα εσωτερικού χώρου.

Με εμπειρία σχεδιασμού και κατασκευής πάνω από 70 χρόνια, ο απόλυτος στόχος είναι ο συνδυασμός της διαχρονικότητας με την άνεση και το στυλ του brand.
Μοντέρνο, βιομηχανικό, στυλ πόλης και εξοχής, τάσεις για όλα τα γούστα και για κάθε χώρο σπιτιού , θα κάνουν την εμπειρία αγοράς μοναδική.

Από το φθινόπωρο του 2019, σε νεόκτιστο χώρο στο Smart Park στα Σπάτα Αττικής, και σε κατάστημα 1500τμ. η εταιρία Ashley Home, θα προσφέρει ξεχωριστές λύσεις, προτάσεις και ιδέες επίπλων και χώρων, στην καλύτερη ποιότητα και τιμή της αγοράς, δίνοντας έτσι αξία σε κάθε επιλογή μας.

ΣΧΟΛΙΑ

Κρίτων

Και άλλα εισαγωμενα έπιπλα; Το 69% του ΑΕΠ κατανάλωση κυρίως εισαγωμενων.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

greece_ar

Ξεχωρίζοντας για την καινοτομία, την εξωστρέφεια και την εταιρική τους υπευθυνότητα, οι εταιρείες του Ομίλου Quest, ACS και iSquare διακρίθηκαν ανάμεσα στις 20 πιο αξιοθαύμαστες ελληνικές εταιρείες της λίστας “ Most Admired Companies in Greece” του περιοδικού Fortune, η οποία περιλαμβάνει τις εταιρείες με την καλύτερη εταιρική φήμη στην Ελλάδα.

Σπουδες_στον_πολιτισμο_στο_Ανοικτο_Πανεπιστημιο_Κυπρου

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση μιας (1) κενής μόνιμης θέσης Λειτουργού Πανεπιστημίου με ειδικότητα στα Δίκτυα και Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων και μιας (1) κενής μόνιμης θέσης Λειτουργού Πανεπιστημίου με ειδικότητα Web Developer.

chef2

Στη Le Monde κατακτάς τον κόσμο της μαγειρικής & της ζαχαροπλαστικής τέχνης

GROUP-PHOTO

Ένα ταξίδι στην κοσμοπολίτικη Ρόδο είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι συνεργάτες του εταιρικού δικτύου της Εθνικής Ασφαλιστικής που διακρίθηκαν για τα παραγωγικά αποτελέσματα του προηγούμενου χρόνου. Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε στο διάστημα από 29 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου και συμμετείχαν σε αυτό περισσότερα από 90 άτομα.

john00

Θα ήθελα να ζητήσω την βοήθειά σου για την δημοσιοποίηση της περίπτωσης του μικρού Γιάννη που παλεύει με τον καρκίνο τα τελευταία επτά χρόνια.