BCA COLLEGE Μια απολύτως πετυχημένη συνάντηση κορυφής!

BCA COLLEGE Μια απολύτως πετυχημένη συνάντηση κορυφής!

bcaa_artho1
Δεν υπάρχουν πολλοί τομείς στους οποίους η Ελλάδα μπορεί να συγκριθεί με την Ελβετία. Ένας απ’ αυτούς είναι η ποιότητα των ξενοδοχειακών σπουδών που προσφέρει το BCA College. Αυτή ήταν η «ετυμηγορία» των στελεχών των κορυφαίων σε παγκόσμιο επίπεδο ελβετικών σχολών Glion και Les Roches (και οι δύο συγκαταλέγονται ανάμεσα στις 5 καλύτερες στον κόσμο) μετά την επίσκεψή τους στο νέο city campus των 4.400 τετραγωνικών του BCA College στους Αμπελοκήπους (Λ. Αλεξάνδρας 205). Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών συναντήσεων και ανταλλαγών που προβλέπει η πρόσφατη συμφωνία συνεργασίας ανάμεσα στις δύο Ελβετικές Πανεπιστημιακές Σχολές και στο BCA College. Σε μια εορταστική εκδήλωση στο μεγάλο αμφιθέατρο του Κολεγίου που παρακολούθησαν εκατοντάδες φοιτητές, η Regional Director Southern Europe & MENA των Les Roches και Glion κα Vana Saade παρουσίασε τις τάσεις και τις προοπτικές του ξενοδοχειακού τομέα στην Ευρώπη και στον κόσμο.

bcaa1


Ανέλυσε τα προγράμματα σπουδών και συζήτησε με τους φοιτητές ξενοδοχειακών σπουδών του BCA College τα μυστικά μιας επιτυχημένης καριέρας σε έναν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό αλλά εξαιρετικά ενδιαφέροντα και πολλά υποσχόμενο τομέα. Η κα Saade υπογράμμισε ότι το ενδιαφέρον για υπηρεσίες τουρισμού υψηλού επιπέδου έχει αυξηθεί αλματωδώς και πλέον έχουμε περάσει στην εποχή της συνολικής διαχείρισης της «τουριστικής εμπειρίας» του πελάτη.


Στην παρουσίαση των προγραμματων των φημισμένων ελβετικών σχολών συμμετείχαν ο κ. Λέανδρος Πέμπος, Regional Manager Greece, Cyrpus, MENA Graduate programs και η κα Δάφνη Καλούδη, Educational Counselor, Greece, οι οποίοι μοιραστηκαν με το κοινό τη διπλή τους εμπειρία τους ως πρώην φοιτητές και σήμερα στελέχη των Ελβετικών Σχολών, τονίζοντας τη διεθνή αναγνώριση του πανεπιστημιακού τίτλου σπουδών που χορηγούν οι Glion και Les Roches, γεγονός που εξασφαλίζει αμέσως στους αποφοίτους επίζηλες θέσεις εργασίας.

bcaa2
Κλείσιμο
bcaa_artho


Η συνεργασία BCA College, Glion και Les Roches ανοίγει νέες προοπτικές για τους φοιτητές των Ξενοδοχειακών Σπουδών στην Ελλάδα, οι οποίοι θα έχουν πλέον την εναλλακτική να ολοκληρώσουν τον τελευταίο χρόνο σπουδών τους στην Ελβετία, με προνομιακή έκπτωση στα δίδακτρα των σχολών Glion και Les Roches ενώ θα μπορούν, οποιαδήποτε στιγμή των σπουδών τους στο BCA College να μεταβαίνουν για «semester abroad» στην Ελβετία. Όλοι λαμβάνουν πτυχίο της Glion ή της Les Roches και έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής στη διαδικασία παγκόσμιας επαγγελματικής προώθησης αποφοίτων των δύο Πανεπιστημίων.

Επιπλέον, το BCA College θα προσφέρει αποκλειστικά σε Ελλάδα και Κύπρο, τρία σεμιναριακά προγράμματα των Glion και Les Roches για στελέχη και επαγγελματίες: το «Ownership Transition» και το «Human Resources Management» από τον Νοέμβριο του 2019 και το «F&B Management» στις αρχές 2020.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης