RAVENNA No1, και επίσημα ένα ελληνικό superbrand!

RAVENNA No1, και επίσημα ένα ελληνικό superbrand!

Ο θεσμός των Superbrands είναι παγκοσμίως ο πιο αναγνωρισμένος στον χώρο της επιχειρηματικότητας, στον οποίο αναδεικνύονται και επιβραβεύονται οι κορυφαίες εταιρείες ανά τον κόσμο.

rav
Στην Ελλάδα, για το έτος 2018-2019, σε μια λαμπερή τελετή που διεξήχθη τη Δευτέρα 3 Ιουνίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, βραβεύθηκε και η γνωστή εταιρεία RAVENNA ως μία από τις Κορυφαίες Εταιρικές Επωνυμίες στην Ελλάδα, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε περίπου 1500 καταξιωμένες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες.
Η RAVENNA, μία σημαντική και οικονομικά σταθερή επιχείρηση στον κλάδο των πλακιδίων και ειδών υγιεινής, κατέχει ένα από τα μεγαλύτερα μερίδια στην αγορά, έχοντας επιπλέον κάνει άνοιγμα και στον χώρο του επίπλου και του φωτισμού. Διαθέτει τη μεγαλύτερη συλλογή σε ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, που καλύπτει από τις πιο απλές μέχρι και τις πιο εξειδικευμένες καταναλωτικές ανάγκες.

Μετά το πρώτο κατάστημα του Σχηματαρίου, αυτό της Θεσσαλονίκης και φυσικά το πετυχημένο e-shop ravenna.gr, αναμένεται μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, το νέο κατάστημα RAVENNA στον Κηφισό, σε έναν χώρο 6.500 τ.μ., το οποίο θα προσφέρει 42 νέες θέσεις εργασίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία RAVENNA ήταν η μοναδική εταιρεία που βραβεύτηκε στον κλάδο των πλακιδίων και ειδών υγιεινής.

ravenn2
Τον κύριο Ανδρέα Πλάτωνα Βρεττο Προέδρο κ Διευθύνων Σύμβουλο της RAVENNA A..E βραβεύει ο κύριος Σίμος Αναστασόπουλς Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Πετσιάβας Α.Ε. και πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου

uygyygw__1_
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης