Η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ υποδέχεται την εταιρεία Τρικαλινός

Η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ υποδέχεται την εταιρεία Τρικαλινός

Η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ καλωσορίζει το νέο Μέλος της, την εταιρεία Τρικαλινός, με αξιόλογη και μακρά πορεία στην παραγωγή και εμπορία του αυγοτάραχου, που αποτελεί προϊόν συνώνυμο της εμβληματικής εταιρείας, συμβάλλοντας ενεργά στο όραμα της Πρωτοβουλίας για περαιτέρω ανάπτυξη και προώθηση του παραγωγικού και επιχειρηματικού πλούτου της χώρας μας.

trikalinos
Αξίζει να τονιστεί, ότι από το 1856 η κληρονομιά επεξεργασίας των αυγών του Κέφαλου, περνά για τέσσερις γενιές από παππού σε υιό στην Οικογένεια Τρικαλινός, η οποία με γνώμονα την καινοτόμο επεξεργασία αλλά και τις πιστοποιημένες παραγωγικές διαδικασίες στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της, έχει κατορθώσει να ξεχωρίσει αλλά και να διακριθεί εντός κι εκτός συνόρων για το Αυγοτάραχο Τρικαλινός, που διαθέτει αποδεδειγμένα μεγάλη διατροφική αξία, βελούδινη υφή και εξαιρετικά μακρά επίγευση.

Με έμφαση στην προώθηση του γαστρονομικού πολιτισμού της χώρας, το νέο Μέλος της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, η εταιρεία Τρικαλινός, που έχει ταυτιστεί με το αυγοτάραχο, έχει κατορθώσει να ξεχωρίσει στην εγχώρια αλλά και στη διεθνή αγορά, καθώς το Αυγοτάραχο Τρικαλινός, έχει καταταχθεί στα 30 καλύτερα και πιο υγιεινά τρόφιμα του πλανήτη.

Τέλος, η ένταξη της εταιρείας Τρικαλινός, στα Μέλη της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, αποτελεί σημαντικό σταθμό στην εξέχουσα πορεία της, καθώς ενώνει τη «φωνή» και τις προσπάθειές της με Ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες στηρίζουν ένα επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο με στόχο την προώθηση των πρωτότυπων Ελληνικών προϊόντων και τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας για την Οικονομία και τον τόπο μας.

Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι 56 εταιρείες:
Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Νιτσιάκος, Ζαγόρι, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, ΜΕΓΑ, ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Βίκος, Φλώρινας Δινάκη, Brava, EZA, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, SKAG, KΥΚΝΟΣ, Hellas Frost, Petrou Nuts, Captain’s, Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless-Ευρωχαρτική, The Writing Fields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aβγά Βλαχάκη, Χαρτέλ, Galenica, Camper-Gaz, Μανδρέκας, Cretan Mill, Χρυσά αυγά, Απ. Παπαδόπουλος- Meat Company, Αφοί Χαΐτογλου, Tottis Pack, Regina, Draculi Coffee, Αποστακτήρια Καλλικούνη, Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, Sativa, Αμπελώνες Ναβαρίνο, Κτήμα Βιβλία Χώρα, Οινοποιία Γεωργιάδη, Πυρήνας , Biosolids, Κρόκος Κοζάνης, ΧΙΩΝ, Γεωργική Ανάπτυξη, Δ. Κορωνάκης, Ε. Θυμέλης, ΔΙΡΦΥΣ, Κτήμα Σκούρα, Καρακάνας Παναγιώτης, Τρικαλινός, Μύλοι Δάκου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης