Καλοκαιρινές διακοπές όχι σε δόσεις, αλλά με δόσεις

dromos

Η δαπάνη του Έλληνα τουρίστα μέσα στην κρίση έχει μειωθεί σε ποσοστό 63,9%. Τα στοιχεία δείχνουν ότι οι διακοπές δεν ήταν μέσα στα σχέδια των Ελλήνων τα τελευταία χρόνια και αυτό γιατί τα έξοδα των καλοκαιρινών εξορμήσεων πολύ συχνά είναι πολλά.

Αεροπορικά ή ακτοπλοϊκά, διαμονή, φαγητό, ενοικίαση αυτοκινήτου, ανεβάζουν το budget της ελληνικής οικογένειας στα ύψη αποθαρρύνοντας την ιδέα πολυήμερων διακοπών. Μια τετραμελής οικογένεια, για να ταξιδέψει σε ένα ελληνικό νησί για διακοπές μιας εβδομάδας θα χρειαστεί να δαπανήσει το ελάχιστο 1.500 ευρώ για τα βασικά έξοδα διαμονής, μεταφοράς και ενοικίασης αυτοκινήτου.

Ωστόσο, το γεγονός αυτό δεν θα έπρεπε να σημαίνει απαραίτητα τη στέρηση των καλοκαιρινών διακοπών. Υπάρχουν εύκολες λύσεις με τις οποίες θα μπορούσε ο καθένας να αντεπεξέλθει στα έξοδα των διακοπών του και μάλιστα χωρίς να μείνει χωρίς μετρητά μέσα στο καλοκαίρι.

Μια από αυτές τις λύσεις είναι η πληρωμή των εξόδων για τις διακοπές με δόσεις, στον αριθμό και χρόνο που επιλέγει ο καθένας. Με αυτόν τον τρόπο, ο σχεδιασμός των εξόδων είναι πιο εύκολος, ενώ δεν υπάρχει το άγχος της άμεσης αποπληρωμής, για παράδειγμα, του ξενοδοχείου ή των εισιτηρίων.

Ένας εύκολος τρόπος για αυτή τη δυνατότητα είναι η χρήση των πιστωτικών καρτών Visa και Mastercard® της Τράπεζας Πειραιώς, αφού το νέο πρόγραμμα της τράπεζας δίνει την δυνατότητα να πληρώσετε τα έξοδα των καλοκαιρινών διακοπών που αφορούν διαμονή, μεταφορικά ή ενοικίαση οχήματος σε έως και 6 άτοκες δόσεις.

Η δυνατότητα αυτή δίνεται για κάθε συναλλαγή που ξεπερνά τα 50 ευρώ και έχει πληρωθεί με οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς και αφορά σε όλο το διάστημα του καλοκαιριού, δηλαδή από την 1η Ιουνίου μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου.

Με ένα τηλέφωνο στο 18 28 38 εντός 15 ημερών μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις δόσεις αλλά και να καθορίσετε τον αριθμό των δόσεων, τον οποίο εσείς επιλέγετε.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τηλεφωνικά τις άτοκες δόσεις, ακόμα και σε επιχειρήσεις που δεν προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα, για τις παρακάτω κατηγορίες εξόδων:

· Έξοδα διαμονής (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια).
· Μεταφορικά (ακτοπλοϊκά, αεροπορικά ή σιδηροδρομικά εισιτήρια).
· Ενοικίαση αυτοκινήτου, δικύκλου ή και σκάφους.
· Λοιπές ταξιδιωτικές υπηρεσίες.

Έτσι, μπορείτε ευκολότερα να σχεδιάσετε και να οργανώσετε τον προϋπολογισμό σας για την πληρωμή των καλοκαιριών διακοπών, αφού τις έχετε απολαύσει.

Τα 3 βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

· Πληρώστε με την πιστωτική σας κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς.
· Καλέστε στο 18 28 38 εντός 15 ημερών από τη συναλλαγή.
· Επιλέξτε τον αριθμό των δόσεων.


Μάθετε περισσότερα στο www.piraeusbank.gr/diakopes

Καλοκαιρινές διακοπές σε 6 άτοκες δόσεις!

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Αρχίζουν πάλι

τα διακοποδάνεια. ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

adecc

Ο Όμιλος Adecco βρίσκεται για ακόμα μια χρονιά ανάμεσα στους κορυφαίους εργοδότες της Ευρώπης, καθώς χαρακτηρίζεται από μια εργασιακή κουλτούρα με ξεκάθαρους στόχους και όραμα και μια διοίκηση προσιτή στους εργαζόμενους, η οποία βάζει πάντα στο επίκεντρο την ισορροπία προσωπικής και επαγγελματικής ζωής

essenza01

Γνώση, μεθοδικότητα, επαγγελματισμός και συνέπεια συνιστούν τα σημεία αιχμής της ESSENZA HELLAS που εξελίσσεται διαρκώς στον τομέα εξειδίκευσής της...

NG_PoP__Square_

Ένα τρισεκατομμύριο πλαστικές σακούλες χρησιμοποιούνται κάθε χρόνο. Κάθε λεπτό πωλούνται ένα εκατομμύριο πλαστικά μπουκάλια.Περισσότερο από 40% του πλαστικού χρησιμοποιείται μόνο για μία φορά και πετιέται. 9 εκατομμύρια τόνοι πλαστικών απορριμμάτων καταλήγουν στους ωκεανούς κάθε χρόνο
www.planetorplastic-quiz-natgeo-greece.com

elpen_voutza

H Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία ELPEN πραγματοποίησε δενδροφύτευση στην περιοχή του Νέου Βουτζά το Σάββατο, 8 Ιουνίου 2019. Η δράση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της Παγκόσμια Ημέρας Περιβάλλοντος και της Ημέρας Εθελοντισμού των εργαζομένων της σε συνεργασία  με τον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου και την υποστήριξη του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (Δ.Ο.Π.Α.Π) και  του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.

1