Η AUTOVISION γίνεται “πράσινη” με Πιστοποίηση EUROCERT

o8tyw
Η EUROCERT ανέλαβε την Πιστοποίηση του Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης της AUTOVISION, επιβεβαιώνοντας το όραμά της ότι δεν αρκεί να λες ότι είσαι «πράσινος», αλλά θα πρέπει να δεσμεύεσαι για αυτό και να το αποδεικνύεις εμπράκτως.

H ΑUTOVISION, που αποτελεί συνώνυμο του τεχνικού ελέγχου στην Ελλάδα αναπτύσσοντας τα τελευταία 15 έτη ένα δίκτυο με 52 μονάδες ΚΤΕΟ σε ολόκληρη την επικράτεια, συμπεριλαμβανομένων 2 κινητών μονάδων ελέγχου για την κάλυψη των αναγκών τεχνικού ελέγχου στην νησιωτική Ελλάδα, επέλεξε για την Πιστοποίησή της την EUROCERT, αναγνωρίζοντας το κύρος και την υψηλή εξειδίκευσή της στον τομέα αυτό.


Στόχος της AUTOVISION SAKAR A.E., είναι πάντα η διασφάλιση της παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών τεχνικού ελέγχου οχημάτων. Για το λόγο αυτό στηρίζει την εφαρμογή Προτύπων και κανονισμών στα ΚΤΕΟ της και στα συνεργαζόμενα ΚΤΕΟ του Δικτύου, γεγονός το οποίο την ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

Το Πρότυπο Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001:2015 εφαρμόζεται στο σύνολο των υπηρεσιών, οι οποίες παρέχονται από τις κεντρικές Υπηρεσίες και τα ΙΚΤΕΟ της Εταιρίας AUTOVISION SAKAR A.E., ενώ αναμένεται σταδιακά να επεκταθεί σε όλο το Δίκτυό της AUTOVISION. Η πρωτοβουλία αυτή καθιστά την AUTOVISIOΝ το πρώτο Δίκτυο Ιδιωτικού Τεχνικού Ελέγχου πανελλαδικά, που εφαρμόζει τις απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο site της EUROCERT: https://www.eurocert.gr/

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

adecc

Ο Όμιλος Adecco βρίσκεται για ακόμα μια χρονιά ανάμεσα στους κορυφαίους εργοδότες της Ευρώπης, καθώς χαρακτηρίζεται από μια εργασιακή κουλτούρα με ξεκάθαρους στόχους και όραμα και μια διοίκηση προσιτή στους εργαζόμενους, η οποία βάζει πάντα στο επίκεντρο την ισορροπία προσωπικής και επαγγελματικής ζωής

essenza01

Γνώση, μεθοδικότητα, επαγγελματισμός και συνέπεια συνιστούν τα σημεία αιχμής της ESSENZA HELLAS που εξελίσσεται διαρκώς στον τομέα εξειδίκευσής της...