Η AUTOVISION γίνεται “πράσινη” με Πιστοποίηση EUROCERT

o8tyw
Η EUROCERT ανέλαβε την Πιστοποίηση του Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης της AUTOVISION, επιβεβαιώνοντας το όραμά της ότι δεν αρκεί να λες ότι είσαι «πράσινος», αλλά θα πρέπει να δεσμεύεσαι για αυτό και να το αποδεικνύεις εμπράκτως.

H ΑUTOVISION, που αποτελεί συνώνυμο του τεχνικού ελέγχου στην Ελλάδα αναπτύσσοντας τα τελευταία 15 έτη ένα δίκτυο με 52 μονάδες ΚΤΕΟ σε ολόκληρη την επικράτεια, συμπεριλαμβανομένων 2 κινητών μονάδων ελέγχου για την κάλυψη των αναγκών τεχνικού ελέγχου στην νησιωτική Ελλάδα, επέλεξε για την Πιστοποίησή της την EUROCERT, αναγνωρίζοντας το κύρος και την υψηλή εξειδίκευσή της στον τομέα αυτό.


Στόχος της AUTOVISION SAKAR A.E., είναι πάντα η διασφάλιση της παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών τεχνικού ελέγχου οχημάτων. Για το λόγο αυτό στηρίζει την εφαρμογή Προτύπων και κανονισμών στα ΚΤΕΟ της και στα συνεργαζόμενα ΚΤΕΟ του Δικτύου, γεγονός το οποίο την ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

Το Πρότυπο Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001:2015 εφαρμόζεται στο σύνολο των υπηρεσιών, οι οποίες παρέχονται από τις κεντρικές Υπηρεσίες και τα ΙΚΤΕΟ της Εταιρίας AUTOVISION SAKAR A.E., ενώ αναμένεται σταδιακά να επεκταθεί σε όλο το Δίκτυό της AUTOVISION. Η πρωτοβουλία αυτή καθιστά την AUTOVISIOΝ το πρώτο Δίκτυο Ιδιωτικού Τεχνικού Ελέγχου πανελλαδικά, που εφαρμόζει τις απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο site της EUROCERT: https://www.eurocert.gr/

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Σπουδες_στον_πολιτισμο_στο_Ανοικτο_Πανεπιστημιο_Κυπρου

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση μιας (1) κενής μόνιμης θέσης Λειτουργού Πανεπιστημίου με ειδικότητα στα Δίκτυα και Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων και μιας (1) κενής μόνιμης θέσης Λειτουργού Πανεπιστημίου με ειδικότητα Web Developer.

chef2

Στη Le Monde κατακτάς τον κόσμο της μαγειρικής & της ζαχαροπλαστικής τέχνης

GROUP-PHOTO

Ένα ταξίδι στην κοσμοπολίτικη Ρόδο είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι συνεργάτες του εταιρικού δικτύου της Εθνικής Ασφαλιστικής που διακρίθηκαν για τα παραγωγικά αποτελέσματα του προηγούμενου χρόνου. Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε στο διάστημα από 29 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου και συμμετείχαν σε αυτό περισσότερα από 90 άτομα.

john00

Θα ήθελα να ζητήσω την βοήθειά σου για την δημοσιοποίηση της περίπτωσης του μικρού Γιάννη που παλεύει με τον καρκίνο τα τελευταία επτά χρόνια.

imereskarieras2

Οι Ημέρες Καριέρας, το event-θεσμός για την αγορά εργασίας έρχεται για ακόμα μια χρονιά στις 12 και 13 Οκτωβρίου, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, από το kariera.gr, το πρώτο website στην Ελλάδα για την εργασία και μέλος του διεθνούς δικτύου CareerBuilder.