Touch of Italy - The new Spring/Summer 2019 collection

Touch of Italy - The new Spring/Summer 2019 collection

Κάπρι, το κομψότερο νησί της Μεσογείου. Κρυστάλλινα νερά, πανέμορφη θέα, εκπληκτικό τοπίο και αξέχαστα ηλιοβασιλέματα αποτελούν το παρθένο σκηνικό για το πρώτο μέρος της συλλογής Yamamay Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019, μιας πολύχρωμης και ιδιαίτερα θηλυκής συλλογής.

yamamay_art
Η καμπάνια μεταδίδει την πραγματική αίσθηση του ιταλικού στυλ, ενώ συγχρόνως αποθεώνει την ομορφιά του ιταλικού τοπίου. Για το πρώτο μέρος της συλλογής, η Yamamay επέλεξε και πάλι την Mathilde Goehler, αφού διαθέτει φυσική ομορφιά και εκλεπτυσμένη γοητεία, αλλά και τη Noel Κάπρι, για την ευγενική ομορφιά και τον αυθορμητισμό της,που συμπτωματικά έχει το ίδιο επώνυμο με το νησί.

Φωτογράφος, ο Ιταλός Raffaele Marone. Οι συγκεκριμένες εικόνες περιγράφουν μόνο το πρώτο μέρος της συλλογής Spring/Summer 2019, ενώ το δεύτερο θα αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια της σεζόν και θα έχει ως φόντο τη θάλασσα και το φυσικό κάλλος.
yamamay
yamamay2
yamamay3

Το ενδιαφέρον και δέσμευση της εταιρείας για την προστασία του πλανήτη, αποτελούν την κινητήρια δύναμη πίσω από αρκετά έργα στα οποία εμπλέκεται το brand. Η παγκόσμια εκστρατεία της Yamamay #SavetheOcean, για τη βιωσιμότητα του θαλάσσιου περιβάλλοντος επιδιώκει να εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας και η πράσινη φιλοσοφία #GreentheFuture, οδηγούν τη μάρκα στο μέλλον.
Κλείσιμο
yamamay4
yamamay5
yamamay6

Στην προσπάθειά της να ευαισθητοποιήσει περισσότερο τους πελάτες της σχετικά με τα περιβαλλοντικά ζητήματα και τη σημασία της διασφάλισης της θαλάσσιας ομορφιάς, η Yamamay δημιούργησε ένα βραχιόλι Ocean Reef, το οποίο είναι φτιαγμένο από ανακυκλωμένες ίνες. Διατίθεται σε τρία χρώματα: λευκό, κίτρινο και λιλά. H πρωτοβουλία αυτή, είναι μόνο η αρχή ενός ταξιδιού προς μια μόδα που γίνεται όλο και περισσότερο βιώσιμη και σέβεται το περιβάλλον μας.

Επίσης, σύμφωνα με το #GreentheFuture, τα διακοσμητικά στοιχεία των προωθητικών stands έχουν κατασκευαστεί από ανακυκλώσιμα υλικά, τυπωμένα με οικολογικά βιώσιμο μελάνι.

Ανακάλυψε περισσότερα στο yamamay.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης