Βραβείο Creative Greece Award 2019 στην EUROCERT

Βραβείο Creative Greece Award 2019 στην EUROCERT

Η 100% ελληνικών συμφερόντων Eurocert βραβεύτηκε για την αξιόλογη διεθνή παρουσία της στον τομέα των ελέγχων και πιστοποιήσεων επιχειρήσεων σε χώρες ιδιαίτερης βαρύτητας μεταξύ των οποίων η Κίνα, οι ΗΠΑ, η Ινδία, η Αίγυπτος, η Ρωσία και η Κορέα, στο πλαίσιο του Ετήσιου Forum Επιχειρηματικής Αριστείας για την Ελλάδα της Εξωστρέφειας, “Creative Greece Awards 2019”, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Athens Hilton, υπό τη διοργάνωση του Ομίλου NewΤιmes.

Creative_Greece_Awards_Takis_Theofanopoulos_Eurocert
Ειδικότερα, στη συγκεκριμένη εκδήλωση παρευρέθηκαν πάνω από 500 στελέχη δυναμικών επιχειρήσεων, ανάμεσα στους οποίους και ο κ. Τάκης Θεοφανόπουλος, Εντεταλμένος Σύμβουλος της Eurocert, η οποία βραβεύθηκε ως απτό παράδειγμα ελληνικής εξωστρεφούς επιχείρησης, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς επιχειρήσεις.

Αξίζει να τονιστεί, ότι η Eurocert, έχοντας εξασφαλίσει παγκόσμια παρουσία και σημαντικές διεθνείς διαπιστεύσεις, με την υιοθέτηση μίας συνεχούς αναπτυξιακής πολιτικής, έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές πολυεθνικές εταιρείες, με εξωστρεφή στρατηγικό σχεδιασμό.

Λίγα λόγια για την EUROCERT Α.Ε.
Η EUROCERT είναι ένας 100% Ελληνικός Οργανισμός Πιστοποίησης, με πολυεθνικό χαρακτήρα, που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 25 χώρες παγκοσμίως. Αποτελεί έναν ανεξάρτητο φορέα Επιθεωρήσεων, Ελέγχων και Πιστοποιήσεων που διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό με ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων και παρέχει πάνω από 50 υπηρεσίες Ελέγχων/Πιστοποιήσεων σε κλάδους ανάμεσα στους οποίους είναι τα τρόφιμα και τα αγροτικά προϊόντα, ο τουρισμός, η ενέργεια, η βιομηχανία και η ναυτιλία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης