Σημαντική διάκριση της Ellinair στο 19° Συνέδριο Marketing Αεροπορικών Εταιρειών του ΔΑΑ

Σημαντική διάκριση της Ellinair στο 19° Συνέδριο Marketing Αεροπορικών Εταιρειών του ΔΑΑ

Την σημαντική διάκριση της «Ταχύτερα Αναπτυσσόμενης Εταιρίας στην Αγορά του Εσωτερικού», απέσπασε φέτος η Ellinair, στην 19η τελετή απονομής βραβείων του αναγνωρισμένου στον αεροπορικό χώρο Συνέδριου Μάρκετινγκ Αεροπορικών Εταιρειών, που διοργανώνεται κάθε χρόνο, από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

elinair01
Το βραβείο παρέλαβε για λογαριασμό της εταιρίας, η κα. Νατάσα Τζίκου, Senior Marketer της Ellinair.

Για την Ellinair, που φέτος συμπλήρωσε τα πέντε χρόνια λειτουργίας της, η τιμητική αυτή διάκριση, έρχεται να επιβραβεύσει, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τις επιχειρηματικές ενέργειες και τη στρατηγική ανάπτυξης, που η εταιρία έχει χαράξει και ακολουθεί.
elinair02

Αξίζει να σημειωθεί ότι, τον περασμένο Οκτώβριο, η αεροπορική εταιρία με έδρα τη Θεσσαλονίκη, εγκαινίασε τη βάση της στην Αθήνα και πως σε προηγούμενο αντίστοιχο συνέδριο του ΔΑΑ είχε βραβευθεί ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη νέα εταιρία στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
elinair03
Κλείσιμο

Η Ellinair, που επιχειρεί με αεροσκάφη A319 και A320, διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο εσωτερικού εξυπηρετώντας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους 8 προορισμούς, συνδέοντάς τους με την Αθήνα, ενώ κάθε χρόνο προστίθενται ολοένα και περισσότερα δρομολόγια.
elinair04

Το 2018, η Ellinair ξεπέρασε το φράγμα του ενός εκατομμυρίου επιβατών, ενώ η ανοδική πορεία ανάπτυξής της, στοχεύει στην αναγνώρισή της ως την πλέον ανταγωνιστική επιλογή αερομεταφοράς, στη συνείδηση των Ελλήνων.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης