Σημαντική διάκριση για το έργο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού

varv1

Τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού βράβευσε το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού και συγκεκριμένα την κυρία Σοφία Κουνενάκη-Εφραίμογλου και τον κύριο Δημήτρη Εφραίμογλου για την προσφορά τους στον πολιτισμό όλα αυτά τα χρόνια.

Ως άξιοι συνεχιστές του οράματος του Λάζαρου Εφραίμογλου, ιδρυτή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, η Σοφία και ο Δημήτρης Εφραίμογλου «εκπροσωπούν την Ελλάδα που θέλουμε: την Ελλάδα της προσήλωσης στην καινοτομία, την Ελλάδα που αντιστέκεται στην οπισθοδρόμηση και κάνει βήματα προόδου.Το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού και το Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» στην οδό Πειραιώς 254 αποτελεί κοιτίδα πολιτισμού. Σας ευχαριστούμε πολύ που συνεχίζετε με προσήλωση τη σημαντική σας αποστολή στην εκπαίδευση και τον πολιτισμό.Σας ευχόμαστε ολόψυχα συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ψυχικού-Φιλοθέης Παντελής Ξυριδάκης απονέμοντας στο ζεύγος Εφραίμογλου τιμητική πλακέτα για το έργο του Ιδρύματος.

Oκος Δημήτρης Εφραίμογλου με τις πολύτιμες και εξειδικευμένες γνώσεις του στην Πληροφορική και τις Νέες Τεχνολογίες είναι ο ιθύνων νους πίσω από την εφαρμογή των νέων τεχνολογιών σε όλες τα έργα του Ιδρύματος, με κορωνίδα τις παραγωγές Εικονικής Πραγματικότητας. Η κα Σοφία ΚουνενάκηΕφραίμογλου, έχοντας σημαντική επιχειρηματική πορεία και πολλούς θεσμικούς ρόλους,έχει αναδείξει το Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», με τις καινοτόμες και ρηξικέλευθες παραγωγές του, σε νούμερο ένα πολιτιστικό προορισμό.

Η Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου δήλωσε κατά την τελετή βράβευσης: «Ευχαριστούμε τον Δήμο Ψυχικού-Φιλοθέης για αυτή τη διάκριση. Το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού μέσα απότις διαδραστικές εκθέσεις, τις παραγωγές Εικονικής Πραγματικότητας στη ΘΟΛΟ, τις θεατρικές παραγωγές αξιώσεων ιστορικού ενδιαφέροντος,τα εκπαιδευτικά προγράμματα, το ερευνητικό του έργο, τις ψηφιακές εγκυκλοπαίδειες, τη δημιουργία των ψηφιακών μουσείων για δήμους και περιφέρειες της χώραςαποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες προβολής του ελληνικού πολιτισμού, της ελληνικής ιστορίας και της εκπαίδευσης μέχρι και σήμερα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, που η κορυφαία Ελληνίδα ιστορικός Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ έχει χαρακτηρίσει την ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια του ΙΜΕ ως «μικρό πανεπιστήμιο». Και συνεχίζουμε με προσήλωση την αποστολή μας στην εκπαίδευση και τον πολιτισμό».

varv6
varv5
varv4
varv3
varv2
varv1

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ΑΠΟΛΛΩΝ-ΠΟΝΤΟΥ-BANNER

Η Volterra Α.Ε. μέλος του μεγάλου κατασκευαστικού ομίλου ΑΒΑΞ ΑΕ, που δραστηριοποιείται στον τομέα της λιανικής προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, θα στηρίξει και θα ενισχύσει για την επόμενη αγωνιστική σεζόν ένα εκ των πλέον ιστορικών αθλητικών σωματείων που αντλεί τις ρίζες του από τον Πόντο, τον Απόλλωνα Πόντου, αναλαμβάνοντας το ρόλο του επίσημου χορηγού.

Action_Global_Communications

Συνολικά 6 βραβεία απέσπασε η ομάδα της Action Global Communications στα πρώτα βραβεία Κυπριακής Διαφήμισης Carob Awards, που διοργάνωσαν ο Σύνδεσμος Διαφήμισης - Επικοινωνίας Κύπρου (ΣΔΕΚ) και το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών. Τα Carob Awards αποτελούν τον πρώτο επίσημο θεσμό επιβράβευσης της δημιουργικότητας στη διαφήμιση στην Κύπρο, και τα βραβεία αναδείχθηκαν μετά από βαθμολογία πέντε Κριτικών Επιτροπών, με 99 μέλη εκπροσώπους διαφημιστικών εταιρειών, εταιρειών επικοινωνίας, διαφημιζόμενους και εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Understanding_Challenges_for_the_Greek_Economy

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διεθνές Συνέδριο Understanding Challenges for the Greek Economy στην Τράπεζα της Ελλάδος, στις 12 Σεπτεμβρίου 2019. Το Συνέδριο διοργανώθηκε από το Institute of Finance and Financial Regulation (IFFR, www.iffr.gr) και το παρακολούθησαν εκπρόσωποι από Ασφαλιστικά Ταμεία, Εποπτικές Αρχές Θεσμικούς Επενδυτές, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Νομικές εταιρίες, Πανεπιστήμια, και Υπουργεία.

DT_digital-expo

Με νέο επικοινωνιακό σύνθημα -Redefine Success- & motto -Find Your Success- το Mediterranean College είναι για 2η συνεχόμενη χρονιά ο συνδιοργανωτής της Digital Expo, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (Δωδεκανήσου 106, πολύ κοντά στη στάση του μετρό, Ανθούπολη), στις 28-29 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρες 10.00-21.00, σε συνεργασία με το GameSpace.gr. 

opap0

Ένα χρόνο γεμάτο επιτυχίες και διακρίσεις συμπληρώνει το χορηγικό πρόγραμμα OΠΑΠ Champions. Έντεκα νέοι αθλητές ατομικών και ομαδικών αθλημάτων, οι οποίοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα, αποδεικνύουν καθημερινά με την υποστήριξη του ΟΠΑΠ και την προσπάθειά τους ότι κάθε στόχος, τόσο σε αθλητικό όσο και προσωπικό επίπεδο, είναι εφικτός