Η Akoustica Medica σας καλωσορίζει στο νέο της Κέντρο Ακοής στα Βριλήσσια!

Η Akoustica Medica σας καλωσορίζει στο νέο της Κέντρο Ακοής στα Βριλήσσια!

akoustd_arthros
Η Akoustica Medica, μέλος της Audika Group, εταιρεία του Ομίλου William Demant Holding SA, δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον τομέα βελτίωσης της ακοής. Το όραμά μας, κληρονομιά της Audika και του ομίλου William Demant, είναι να βοηθήσουμε περισσότερους ανθρώπους να ακούνε καλύτερα και να προσφέρουμε σε όλους τους ανθρώπους εξατομικευμένη φροντίδα ακοής.

Στο πλαίσιο αυτό, προχωρήσαμε στη λειτουργία του νέου Κέντρου Ακοής στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στα Βριλήσσια. Το νέο κέντρο βρίσκεται επί της οδού Λ. Πεντέλης 92 και ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Σεπτέμβριο. Ένα σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο κέντρο, με ειδικά διαμορφωμένους χώρους υποδοχής, εξεταστηρίων και εργαστηρίου τεχνικής υποστήριξης, στο οποίο οι κάτοικοι των βορείων προαστίων που αντιμετωπίζουν δυσκολία με την ακοή τους θα έχουν τη δυνατότητα:



-Να πραγματοποιήσουν δωρεάν Συμβουλευτική Συνεδρία* με τον Ειδικό Ακοής του Κέντρου κατόπιν ραντεβού και να κάνουν αξιολόγηση ακοής

-Να ενημερωθούν για τους νέους τύπους και τα μοντέλα των ακουστικών βαρηκοΐας

-Να ελέγξουν, να ρυθμίσουν ή να επισκευάσουν τα ακουστικά τους εφόσον είναι ήδη χρήστες

-Να προμηθευτούν αναλώσιμα

Κλείσιμο
akoustd1


Η απώλεια ακοής είναι μία «αόρατη» δυσκολία. Όσοι τη βιώνουν, υποφέρουν σιωπηλά, αντιμετωπίζοντας αρνητικές επιπτώσεις που επηρεάζουν την ποιότητα της ζωής τους. Οι άνθρωποι που αντιμετώπισαν τη δυσκολία ακοής τους δήλωσαν ότι η αλλαγή στην καθημερινότητά τους και στη ζωή τους συνολικά υπήρξε καθοριστικής σημασίας και με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Η Akoustica Medica από την αρχή στήριξε τους ανθρώπους με δυσκολία ακοής, παρέχοντας δωρεάν επισκέψεις κατ’ οίκον σε όλη τη χώρα. Σήμερα, με τη δημιουργία του σύγχρονου Κέντρου Ακοής στα Βριλήσσια επεκτείνει το δίκτυό της, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες άμεσης και εξατομικευμένης φροντίδας και βοήθειας στους ανθρώπους με δυσκολία ακοής.

akoustd2
akoustd3


Το Κέντρο Ακοής λειτουργεί 6 ημέρες την εβδομάδα, Δευτέρα – Σάββατο, με ωράριο καταστημάτων. Για περισσότερες πληροφορίες ή για προγραμματισμό Δωρεάν Συμβουλευτικής Συνεδρίας επικοινωνήστε στο 210-6095-440.



*Η Συμβουλευτική Συνεδρία δεν υποκαθιστά τον πλήρη ακοολογικό έλεγχο που πραγματοποιείται από Ιατρούς ΩΡΛ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης