Η auteco στηρίζει τα θύματα των Τροχαίων Ατυχημάτων

uugfew
Τα ΚΤΕΟ auteco, μέλος του ομίλου J&P αβαξ , στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, εγκαινιάζουν ένα νέο πρόγραμμα προσφοράς και αντιπαροχής προς του οδηγούς - συνεπιβάτες καθώς και την κοινωνία γενικότερα το πρόγραμμα «auteco νοιάζομαι», επιθυμώντας έτσι να παρέχουνε γνώση και υποστήριξη όπου χρειάζεται. Εν προκειμένω δίπλα στα θύματα τροχαίων ατυχημάτων και τις οικογένειες τους.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης για τα θύματα των Τροχαίων Ατυχημάτων (18/11/2018), για το διάστημα 1-31/12, μέρος των εσόδων που προέκυψαν από τους τεχνικούς ελέγχους, στους σταθμούς της auteco σε ΑΘΗΝΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, διατίθεται ως δωρεά για την κάλυψη βασικών λειτουργικών αναγκών των θυμάτων.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 19/01, στο Κέντρο Αποκατάστασης «ΘΗΣΕΑΣ» στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε η παράδοση μιας βιβλιοθήκης με ειδικές προδιαγραφές ΑΜΕΑ, γεμάτη βιβλία ποικίλου ενδιαφέροντος, προς όφελος των ασθενών καθώς και των επισκεπτών του Κέντρου.

autt3


Τα βιβλία που κόσμησαν την βιβλιοθήκη ήταν ευγενική προσφορά των εργαζομένων της Auteco και ένα μεγάλο μέρος αυτών ήταν χορηγία της εταιρείας ΑΡΓΟΣ Α.Ε., και μέσω του κ. Παπουτσή Νικόλαου και τις εκδόσεις ΛΙΒΑΝΗ και ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται και η παράδοση δύο σύγχρονων αναπηρικών αμαξιδίων στον «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ» στην Θεσσαλονίκη, τα οποία θα δοθούν σε ανήλικα παιδιά, που έχουν πέσει θύματα Τροχαίου Ατυχήματος και προέρχονται από άπορες οικογένειες.

Σκοπός των συγκεκριμένων δράσεων είναι αφενός η ευαισθητοποίηση των οδηγών στην τήρηση κανόνων οδικής κυκλοφορίας και αφετέρου η συνειδητοποίηση, ότι ο τεχνικός έλεγχος του οχήματος δεν είναι πλέον μια τυπική και επιβαλλόμενη υποχρέωση, αλλά μια ηθική υποχρέωση των οδηγών προς τον εαυτό τους και τους λοιπούς οδηγούς και αποτελεί καθοριστικό ρόλο για την ασφάλεια όλων.ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

varv1

Τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού βράβευσε το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού και συγκεκριμένα την κυρία Σοφία Κουνενάκη-Εφραίμογλου και τον κύριο Δημήτρη Εφραίμογλου για την προσφορά τους στον πολιτισμό όλα αυτά τα χρόνια.

ufhyfed

Στις 15 Φεβρουαρίου γιορτάζεται κάθε χρόνο η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου, με σκοπό την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας. Όμως, ο παιδικός καρκίνος δεν πρέπει να μας προβληματίζει μόνο τη συγκεκριμένη ημέρα. Μέσα από τον εθελοντισμό ή τη στήριξη των κοινωνικών ομάδων που ασχολούνται με το θέμα, μπορούμε όλοι να συμβάλλουμε στην επιτυχή αντιμετώπιση του παιδικού καρκίνου.

1-PHOTO_13_02_19

Η ΕΚΟ, η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρία πετρελαιοειδών και Μέγας Χορηγός του “ΕΚΟ ALLSTARGAME 2019”, θα ήθελε να ευχαριστήσει τον ΕΣΑΚΕ και τον ΠΣΑΚ για την εξαιρετική διοργάνωση των εκδηλώσεων του διημέρου στη Θεσσαλονίκη, όλους τους χορηγούς που στήριξαν τη φετινή διοργάνωση,τους αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες, αλλά κυρίως τον κόσμο, που με την θερμή παρουσία του στο Αλεξάνδρειο και την αγάπη του, μετέτρεψε έναν αγώνα μπάσκετ σε μια μεγάλη γιορτή Αθλητισμού και Πολιτισμού.

opap01

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή 2.600 παιδιών και 2.000 γονέων/ κηδεμόνων πραγματοποιήθηκε το διπλό φεστιβάλ των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πατρών, το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Φεβρουαρίου 2019.

nn_main01

Έχοντας πάντα ως στόχο τη στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας και τη δημιουργία εκπαιδευτικών ευκαιριών για τη μαθητική κοινότητα, η NN Hellas διοργανώνει το Διαγωνισμό Κοινωνικής Καινοτομίας, για τέταρτη συνεχή χρονιά, σε συνεργασία με το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων / Junior Achievement Greece.