Ρόφημα Σοκολάτας από την ESSENZA HELLAS

Ρόφημα Σοκολάτας από την ESSENZA HELLAS

Με τον όρο σοκολάτα περιγράφονται προϊόντα που έχουν ως βασικό συστατικό το κακάο

yfyvnew
Η Ελβετία έχει παράδοση στις σοκολάτες και δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι υπάρχει ένα σοκολατένιο τρένο, που σε πηγαίνει στην πηγή τους.

Το τρένο της σοκολάτας ξεκινάει από την πόλη Μοντρέ, στις όχθες της λίμνης της Γενεύης και διασχίζει χωριά, βουνά και καταπράσινα τοπία, που κόβουν την ανάσα. Το πιο μαγικό βέβαια σε αυτό το ταξίδι δεν είναι το τοπίο, αλλά το ότι οι επιβάτες μπορούν να απολαμβάνουν μία τεράστια ποικιλία από σοκολατένιες λιχουδιές!

Στην Ελλάδα «το ταξίδι» στη σοκολάτα, έχει αναλάβει να το πραγματοποιήσει η εταιρεία ESSENZA HELLAS επιλέγοντας τις πιο εκλεκτές ποικιλίες από καρπούς κακάου που προέρχονται από επιλεγμένες περιοχές, εκεί όπου παράγονται οι καλύτερες ποικιλίες κακάο του κόσμου.

Με τον όρο σοκολάτα περιγράφονται όλα εκείνα τα προϊόντα που έχουν ως βασικό συστατικό τους το κακάο.
Επιλέγοντας εκλεκτές ποικιλίες κακάο και σε συνδυασμό με τις αγνές πρώτες ύλες δημιούργησε, υπέροχα ροφήματα που κάθε λάτρης της σοκολάτας, και μη, θα ήθελε να απολαύσει. Όλα τα ροφήματα ξεχωρίζουν για την κρεμώδη υφή, τη γεμάτη πλούσια τους, αλλά και ντελικάτη γεύση.

Η ESSENZA HELLAS έχει δημιουργήσει μια σειρά από ροφήματα σοκολάτας, υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών που χαρίζουν μοναδική γεύση και απόλαυση μέσα από διάφορες ποικιλίες.

ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ :

Κλείσιμο
Σοκολάτα Γάλακτος ESSENZA, Σοκολάτα Γάλακτος PREMIUM, Σοκολάτα Γάλακτος CLASSICA, Σοκολάτα Bitter, Σοκολάτα Λευκή .

ΑΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ :

Σοκολάτα AMOROSA, Σοκολάτα LEEL, Σοκολάτα BIEN, Σοκολάτα με Φουντούκι, Σοκολάτα Γάλακτος με Καραμέλα και Αλάτι Κυθήρων, Σοκολάτα Γάλακτος με Αμύγδαλα, Σοκολάτα Γάλακτος με Μπισκότο, Σοκολάτα Γάλακτος με Καρύδα, Λευκή Σοκολάτα με Καραμέλα και Μπισκότο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ : http://essenza.gr/product/ροφημα-σοκολατασ/
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης