Protergia: Κάνοντας τα αδύνατα, δυνατά με όπλο την ενέργεια

Protergia: Κάνοντας τα αδύνατα, δυνατά με όπλο την ενέργεια

Ένα ασφυκτικά γεμάτο από παιδιά, αμφιθέατρο κρέμεται από τα λόγια του δασκάλου, την ώρα που εκείνος περιγράφει το μέλλον της ενέργειας. «Κάποια πράγματα απλά δεν γίνονται» λέει με ύφος αυστηρό ο “σοφός” εκπαιδευτικός και τα πρόσωπα των παιδιών γεμίζουν ερωτηματικά. “Πώς δεν γίνονται”; αναρωτιούνται και η φαντασία τους καλπάζει.

protergia_arthro
Μία μέρα, από την τηλεμεταφορά, μέχρι την πιο φανταστική ιδέα, όλα θα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, με τη δύναμη της ενέργειας. Το πιστεύουν και το κάνουν πράξη, με ένα ονειρικό τρόπο. Αυτό είναι και το σενάριο που πραγματεύεται η καινούργια καμπάνια της Protergia.


Τα παιδιά κατασκευάζουν με την φαντασία τους, τις γνώσεις τους, αλλά και τις δυνατότητες που τους δίνει η ενέργεια, έναν τηλεμεταφορέα. Μία ιδέα που τώρα μπορεί να μας φαίνεται μακρινή, αλλά ίσως είναι προσιτή σύντομα, Διότι, αφού τα παιδιά το φαντάζονται, μπορεί και να γίνει!

Το νέο διαφημιστικό μήνυμα της Protergia έχει πρωταγωνιστές παιδιά, γιατί αυτά συμβολίζουν το μέλλον. Είναι αυτά που θα κληθούν να πάρουν θέση και να διαχειριστούν την ενέργεια, αλλά και το μέλλον του πλανήτη μας.
protergia_mesa

Η νέα καμπάνια αναδεικνύει την εικόνα της Protergia, ως κορυφαίου προμηθευτή ενέργειας, καθώς και το μήνυμα ότι οι ζωές μας θα αλλάξουν με τις πολλαπλές δυνατότητες της ενέργειας.

Με την Protergia, κάθε νοικοκυριό και κάθε επιχείρηση θα μπορούν να συνδεθούν με το μέλλον!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης