Γιορτινή ατμόσφαιρα και γεύσεις στο Varoulko Seaside
Γιορτινή ατμόσφαιρα και γεύσεις στο Varoulko Seaside
Εορταστική ατμόσφαιρα με θαλασσινή αύρα υπόσχεται και φέτος το Varoulko Seaside, που υποδέχεται τους φίλους του με χριστουγεννιάτικη διάθεση.
Σε μια από τις πιο προνομιακές τοποθεσίες της πόλης, το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο φορά τα καλά του και προσκαλεί τους επισκέπτες του να βιώσουν την εμπειρία του Βαρούλκου την εορταστική περίοδο που διανύουμε και, φυσικά, να γιορτάσουν το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με θέα στην ειδυλλιακή μαρίνα του Μικρολίμανου.
Πιάτα με την υπογραφή του Λευτέρη Λαζάρου, του Γιάννη Παρίκου και της έμπειρης ομάδας τους, όπως το καβούρι με αβοκάντο και ζεστό ζωμό καβουριού, η βελουτέ τοπιναμπούρ με ψητή καραβίδα και πραλίνα φουντουκιού και το ψητό φιλέτο μπαρμπούνι με υφές από κολοκύθι, τσιπς κινόα και ζωμό μπαρμπουνιού θα χαρίσουν ξεχωριστή νότα στα βράδια των γιορτών προσφέροντας γευστικές συγκινήσεις σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Οι έμπειροι sommeliers του Βαρούλκου θα σας προτείνουν το ιδανικό κρασί για να συνοδεύσετε το δείπνο σας, ενώ ο επίλογος γράφεται γλυκά με τη μους κάστανου με κομποτέ αχλάδι, pudding κάρδαμου και παγωτό ρούμι και το cremeux σοκολάτας σε μπισκότο, κρέμα passion fruit και σορμπέ μάνγκο, τις εμπνευσμένες δημιουργίες του pastry chef Θοδωρή Μωυσίδη ειδικά για το μενού του ρεβεγιόν.
Αφεθείτε στη ζεστή φιλοξενία και τις γιορτινές γεύσεις του Βαρούλκου και κάντε τις φετινές γιορτές μοναδικές.
Πιάτα με την υπογραφή του Λευτέρη Λαζάρου, του Γιάννη Παρίκου και της έμπειρης ομάδας τους, όπως το καβούρι με αβοκάντο και ζεστό ζωμό καβουριού, η βελουτέ τοπιναμπούρ με ψητή καραβίδα και πραλίνα φουντουκιού και το ψητό φιλέτο μπαρμπούνι με υφές από κολοκύθι, τσιπς κινόα και ζωμό μπαρμπουνιού θα χαρίσουν ξεχωριστή νότα στα βράδια των γιορτών προσφέροντας γευστικές συγκινήσεις σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Οι έμπειροι sommeliers του Βαρούλκου θα σας προτείνουν το ιδανικό κρασί για να συνοδεύσετε το δείπνο σας, ενώ ο επίλογος γράφεται γλυκά με τη μους κάστανου με κομποτέ αχλάδι, pudding κάρδαμου και παγωτό ρούμι και το cremeux σοκολάτας σε μπισκότο, κρέμα passion fruit και σορμπέ μάνγκο, τις εμπνευσμένες δημιουργίες του pastry chef Θοδωρή Μωυσίδη ειδικά για το μενού του ρεβεγιόν.
Αφεθείτε στη ζεστή φιλοξενία και τις γιορτινές γεύσεις του Βαρούλκου και κάντε τις φετινές γιορτές μοναδικές.
Varoulko Seaside
Ακτή Κουμουνδούρου 54, Μικρολίμανο, Πειραιάς, Τ. 210 5228400
Facebook: Βαρούλκο Restaurant | Instragram: @varoulkoseaside
Ακτή Κουμουνδούρου 54, Μικρολίμανο, Πειραιάς, Τ. 210 5228400
Facebook: Βαρούλκο Restaurant | Instragram: @varoulkoseaside
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα