Έναρξη χορηγικής συνεργασίας ΟΠΑΠ και Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου

Έναρξη χορηγικής συνεργασίας ΟΠΑΠ και Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου

Ο ΟΠΑΠ και o Παναθηναϊκός Aθλητικός Όμιλος ανακοίνωσαν, την Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018, την έναρξη της χορηγικής τους συνεργασίας. Ο ΟΠΑΠ υποστηρίζει τις προσπάθειες των τμημάτων του ιστορικού συλλόγου, ο οποίος εφέτος συμπληρώνει 110 χρόνια από την ίδρυσή του και έχει ήδη κατακτήσει 1.500 ομαδικούς τίτλους.

opap_pao_advertorial_arthro
Με τον ΟΠΑΠ στο πλευρό τους, περισσότεροι από 2.500 αθλητές των 19 αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου θα συνεχίσουν να προσφέρουν διακρίσεις και τίτλους, χαρίζοντας μεγάλες συγκινήσεις στους φιλάθλους του. O Παναθηναϊκός Α.Ο. αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ελλάδας, σύμβολο της Αθήνας, συμμετέχοντας στα περισσότερα πρωταθλήματα των ομαδικών αθλημάτων της χώρας. Τα τμήματα του Παναθηναϊκού Α.Ο. περιλαμβάνουν: βόλεϊ ανδρών, βόλεϊ γυναικών, πόλο ανδρών, μπάσκετ γυναικών, ράγκμπι, futsal, κολύμβηση, καταδύσεις, στίβος, άρση βαρών, πάλη, πυγμαχία, ξιφασκία, σκοποβολή, τοξοβολία, πίνγκ πόνγκ, ποδηλασία, μοντέρνο πένταθλο, e-sports.
 
Παρουσίαση χορηγικής συνεργασίας ΟΠΑΠ και Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου

O Επικεφαλής Εταιρικών και Ρυθμιστικών Υποθέσεων του ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, μιλώντας στην παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η συνεργασία μας με τον Παναθηναϊκό Α.Ο. ξεκινά αυτή τη σημαντική περίοδο για το σύλλογο, καθώς συμπίπτει με την επέτειο των 60 χρόνων από την ίδρυση του ΟΠΑΠ.

opap_pao_advertorial_mesa
(από αριστερά προς τα δεξιά): Δέσποινα Γεωργιάδου – Αθλήτρια Ξιφασκίας Παναθηναϊκός Α.Ο., Σταύρος Ντίνος – Γενικός Διευθυντής Παναθηναϊκός Α.Ο., Οδυσσέας Χριστοφόρου – Επικεφαλής Εταιρικών και Ρυθμιστικών Υποθέσεων ΟΠΑΠ, Πάνος Μπόλλας - Brand, Marketing Communications & Sponsorship Team Director ΟΠΑΠ, Σωτήρης Πανταλέων - Αρχηγός Ομάδας Βόλεϊ Παναθηναϊκός Α.Ο.
opap_pao_advertorial_mesa2
(από αριστερά προς τα δεξιά): Δέσποινα Γεωργιάδου – Αθλήτρια Ξιφασκίας Παναθηναϊκός Α.Ο., Σταύρος Ντίνος – Γενικός Διευθυντής Παναθηναϊκός Α.Ο., Οδυσσέας Χριστοφόρου – Επικεφαλής Εταιρικών και Ρυθμιστικών Υποθέσεων ΟΠΑΠ, Πάνος Μπόλλας - Brand, Marketing Communications & Sponsorship Team Director ΟΠΑΠ, Σωτήρης Πανταλέων - Αρχηγός Ομάδας Βόλεϊ Παναθηναϊκός Α.Ο.
Κλείσιμο

Για όλους εμάς στον ΟΠΑΠ, η επέτειος αυτή είναι ένα σημαντικό ορόσημο. Στο πλαίσιο αυτό, προσπαθούμε να συνδέσουμε τον αθλητισμό με την κοινωνική προσφορά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι δράσεις μας για τον Μαραθώνιο της Αθήνας, με τις οποίες κινητοποιήσαμε περισσότερους από 270.000 συμπολίτες μας να συμβάλλουν στην ανακαίνιση των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της χώρας «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού», μέσω της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ». Συγκεκριμένα, μέσω της εφαρμογής, ο κόσμος συγκέντρωσε 3.400.000 πόντους, τους οποίους ο ΟΠΑΠ μετέτρεψε σε οικονομική προσφορά».

Ο Γενικός Διευθυντής Παναθηναϊκού Α.Ο., Σταύρος Ντίνος, τόνισε: «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς η έναρξη της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ. Είναι σημαντικό πως ένας τέτοιος οργανισμός βρίσκεται δίπλα στον Παναθηναϊκό Α.Ο. σε μία κοινή πορεία. Μας διέπουν κοινές αξίες, αρχές και όραμα. Θέλουμε ο αθλητισμός να παράγει αξίες στους νέους. Να δημιουργούμε σωστά πρότυπα για την κοινωνία. Ο ΟΠΑΠ έχει αποδείξει έμπρακτα εδώ και 60 χρόνια ότι βρίσκεται κοντά στον ελληνικό αθλητισμό και πολιτισμό.

Ελπίζουμε σε μία αγαστή συνεργασία και σε ακόμη καλύτερα πράγματα στο μέλλον».
opap_pao_advertorial_mesa3
(από αριστερά προς τα δεξιά): Σταύρος Ντίνος – Γενικός Διευθυντής Παναθηναϊκός Α.Ο., Βασίλης Παρθενόπουλος – Μέλος Δ.Σ. Παναθηναϊκός Α.Ο. , Στέφανος Αυγουλέας – Αντιπρόεδρος Παναθηναϊκός Α.Ο., Οδυσσέας Χριστοφόρου – Επικεφαλής Εταιρικών και Ρυθμιστικών Υποθέσεων ΟΠΑΠ, Πάνος Μπόλλας - Brand, Marketing Communications & Sponsorship Team Director ΟΠΑΠ, Παναγιώτης Μαλακατές - Μέλος Δ.Σ. Παναθηναϊκός Α.Ο., Γιώργος Μοιρέας – Ταμίας Παναθηναϊκός Α.Ο., Σωτήρης Νίκας - Μέλος Δ.Σ. Παναθηναϊκός Α.Ο.
opap_pao_advertorial_mesa4
(από αριστερά προς τα δεξιά): Πάνος Μπόλλας - Brand, Marketing Communications & Sponsorship Team Director ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου – Επικεφαλής Εταιρικών και Ρυθμιστικών Υποθέσεων ΟΠΑΠ και αθλητές του Παναθηναϊκού Α.Ο.

O Brand, Marketing Communications and Sponsorship Team Director του ΟΠΑΠ, Πάνος Μπόλλας, επεσήμανε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που υποδεχόμαστε στην οικογένεια των συνεργατών μας τον Παναθηναϊκό Α.Ο., ένα σύλλογο με ισχυρό brand name και μεγάλη ιστορία. Η συνεργασία αυτή έχει μεγάλη σημασία για εμάς και πιστεύουμε ότι θα ενισχύσει σημαντικά το χορηγικό μας αποτύπωμα στην κοινωνία. Την εφετινή χρονιά, ο ΟΠΑΠ έχει ήδη ξεκινήσει φιλόδοξα προγράμματα που έχουν ως στόχο την υποστήριξη των νέων αθλητών. Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής εντάσσεται και η χορηγία στον Παναθηναϊκό Α.Ο., καθώς περιλαμβάνει νέους αθλητές από 19 αγωνιστικά τμήματα και ακαδημίες».

Ο Αρχηγός ομάδας Βόλεϊ Παναθηναϊκού Α.Ο., Σωτήρης Πανταλέων, υπογράμμισε: «Στα 60 χρόνια της ιστορίας του, ο ΟΠΑΠ αποτελεί ζωντανό και αναπόσπαστο μέλος της ελληνικής κοινωνίας, πραγματοποιώντας πολλές και σημαντικές  πρωτοβουλίες για τη στήριξη της. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε με τον ΟΠΑΠ, όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και σε δράσεις που προωθούν την περαιτέρω σύνδεση του αθλητισμού με την κοινωνία».

Η Αθλήτρια Ξιφασκίας Παναθηναϊκού A.O., Δέσποινα Γεωργιάδου, επεσήμανε: «Από το σημαντικό έργο της ανακαίνισης των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της χώρας, έως το πρόγραμμα Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ, ο ΟΠΑΠ έχει δείξει έμπρακτα τη στήριξή του στη νέα γενιά της Ελλάδας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και για εμάς στον Παναθηναϊκό, καθώς ο σύλλογος διαθέτει πολλούς νέους αθλητές που φιλοδοξούν όχι μόνο να πρωταγωνιστήσουν στα γήπεδα, αλλά και να αποτελέσουν έμπνευση για άλλους νέους.»
opap_pao_advertorial_mesa5
(από αριστερά προς τα δεξιά): Πάνος Μπόλλας - Brand, Marketing Communications & Sponsorship Team Director ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου – Επικεφαλής Εταιρικών και Ρυθμιστικών Υποθέσεων ΟΠΑΠ και αθλητές του Παναθηναϊκού Α.Ο.
opap_pao_advertorial_mesa6
Αθλητές του Παναθηναϊκού Α.Ο.


Εταιρικό προφίλ

Ο Όμιλος ΟΠΑΠ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.
Ο ΟΠΑΠ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή του το 2013 από τον Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.

Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια: ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3 συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα  για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης