Arla PROTEIN Running team στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας 2018

Arla PROTEIN Running team στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας 2018

Το Αrla PROTEIN συμμετείχε με την ομάδα της στην μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού της Αθήνας!

arla_protein_advertorial_arthro
Ο Kωνσταντίνος Γκελαούζος «Πρεσβευτής» του Αrla PROTEIN, στέφθηκε ο Έλληνας νικητής της Αυθεντικής Μαραθώνιας Διαδρομής κατακτώντας το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μαραθωνίου για 2η συνεχόμενη χρονιά, κάνοντας και ατομικό ρεκόρ (2ώρες, 21λεπτά, 54δευτερόλεπτα) σε αυτή τη δύσκολη -ομολογουμένως- διαδρομή.
arla_protein_advertorial_mesa

Οι δηλώσεις του Κώστα Γκελαούζου λίγο μετά τον τερματισμό: "Ήταν γρήγορος αγώνας με γρήγορα περάσματα. Ήμουν σε καλή κατάσταση και άντεξα. Συγχαρητήρια στους συναθλητές μου. Ήταν ωραία κούρσα, εγώ πήγα δυνατά, όλα μέσα που λέμε. Μετά το 10ο αποσπάστηκα με έπιασαν οι αντίπαλοί μου στο 20ο περίπου και ξέφυγα πάλι στο 27ο χιλιόμετρο. Είμαι ευχαριστημένος όχι μόνο για τη δεύτερη νίκη μου στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, αλλά και για το ότι βελτίωσα το ατομικό μου ρεκόρ. Τώρα ξεκούραση και θα προετοιμαστώ για να τρέξω μαραθώνιο την άνοιξη".
arla_protein_advertorial_mesa2

Χιλιάδες παρευρισκόμενοι στο Παναθηναϊκό στάδιο καταχειροκρότησαν τον Κωσταντίνο στον τερματισμό, ο οποίος γέμισε όλους τους θεατές με συγκίνηση και την ομάδα του Arla PROTEIN με υπερηφάνεια και θαυμασμό!

Κλείσιμο
Χαρακτηριστικά η κα Άντζελα Κοτρότσου, Γενική Διευθύντρια της Αrla Foods Hellas, δήλωσε για αυτή την τεράστια επιτυχία του Κώστα: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και νιώθουμε μεγάλη τιμή που ο Κώστας είναι πρεσβευτής του brand Arla PROTEIN της εταιρείας μας. Η ποιότητα του ως αθλητής, η σκληρή προσπάθειά του και το καταπληκτικό αποτέλεσμα που πέτυχε στον Αυθεντικό Μαραθώνιο, αποτελούν απόλυτο ταίριασμα με τις βασικές αρχές που επιθυμεί να υπηρετεί η εταιρεία και τα προϊόντα μας. Ευχόμαστε ο Κωνσταντίνος να είναι πάντα γερός & γεμάτος επιτυχίες, καθώς το Arla PROTEIN θα βρίσκεται δίπλα του στις μελλοντικές προσπάθειές του»
arla_protein_advertorial_mesa3

Η Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 ήταν ιδιαίτερα σημαντική και για τον απογευματινό αγώνα των 5χλμ για το Αrla PROTEIN. Οι αθλητές της ομάδας Γιώργος Σταμούλης και Κωνσταντίνος Δρόσος ανέβηκαν στο 1ο και το 3ο σκαλί του βάθρου αντίστοιχα, γεμίζοντας με χαρά την ομάδα για τις πολύ καλές του επιδόσεις.

Επιπλέον, 50 συνολικά αθλητές και φίλοι του Arla PROTEIN όλων των ηλικιών έτρεξαν με την Arla PROTEIN Running Team! Μεταξύ αυτών: Ο Θάνος Δημάκης στη Μαραθώνια διαδρομή την οποία ολοκλήρωσε σε 3ώρες και 15 λεπτά! Ο Γρηγόρης Σουβατζόγλου όπου έκανε μια αρκετά γρήγορη κούρσα στα 10 χλμ με την Στέλλα Αλεξανδρίδου και τον Αλέξανδρο Παπανδρέου να τον ακολουθούν με πολύ καλούς χρόνους! Τον αγώνα των 5χλμ έτρεξε και ο πρεσβευτής του Arla PROTEIN  Πρωταθλητής κολύμβησης  Δημήτρης Κουλούρης.
arla_protein_advertorial_mesa4

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας το Αrla PROTEIN είχε δυναμική παρουσία με περίπτερο στην έκθεση του Μαραθωνίου στις 08, 09 και 10 Νοεμβρίου στο Γήπεδο Φαλήρου (Tae Kwon Do). Η παρουσία του Arla PROTEIN στην έκθεση ήταν απολύτως επιτυχής. Περισσότεροι από 10.000 επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλα τα προϊόντα της σειράς αλλά και να τα δοκιμάσουν, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις γευστικά, αλλά και καλύπτοντας, με τη διατροφική τους αξία και τα πλεονεκτήματά τους, τόσο τους απαιτητικούς επαγγελματίες (γυμναστές, αθλητές, διατροφολόγους, κα) όσο και τους καθημερινούς ανθρώπους που έχουν βάλει την ελαφριά άθληση στη ζωή τους.
arla_protein_advertorial_mesa5

Tα προϊόντα Arla PROTEIN με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και χαμηλά λιπαρά αποτελούν μια πλήρη προϊοντική σειρά που περιλαμβάνει ροφήματα γάλακτος, επιδόρπια γάλακτος, τυρί cottage και κίτρινο τυρί σε φέτες με μόνο 5% λιπαρά και είναι ιδανική επιλογή για αθλητές αλλά και όλους τους πρωταθλητές της καθημερινότητας, που στοχεύουν σε έναν υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο ζωής.
arla_protein_advertorial_mesa6
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης