Η Aqua Vista Hotels στα επιτυχημένα Sales Seminar

aquav_arthroo1

Η Aqua Vista Hotels συμμετείχε στο τέταρτο και άκρως επιτυχημένο Sales Seminar για επαγγελματίες του Τουρισμού που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2018 στη Ρόδο. Με κύριο θέμα την αύξηση των εσόδων και των κρατήσεων, εφαρμόζοντας ποικίλες νέες προσεγγίσεις και στρατηγικές, το σεμινάριο προσέλκυσε πλήθος συμμετεχόντων από διάφορους τομείς του κλάδου της φιλοξενίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα “Γιώργος Β. Καραγιάννης” του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ρόδου, τον Οργανισμό Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού (ΠΡΟΤΟΥΡ) και την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου. Εκπρόσωποι του Δήμου Ρόδου που παραβρέθηκαν, προλόγισαν το Sales Seminar τονίζοντας τη σημασία των σεμιναρίων, καθώς συστήνουν νέα και καινοτόμα εργαλεία για την ανάπτυξη και τη βιωσιμότητα.

Το Sales Seminar της Ρόδου ήταν το τέταρτο από μια σειρά σεμιναρίων που διοργανώνουν σημαντικοί επαγγελματίες του κλάδου, έπειτα από μια ιδέα που γεννήθηκε το καλοκαίρι του 2018. Η αρχή έγινε στη Νάξο τον Σεπτέμβριο, ενώ ακολούθησαν η Πάρος, η Σαντορίνη και η Ρόδος τον Οκτώβριο με τις ημερίδες να πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του ΕΟΤ.

aquav2


Η Aqua Vista Hotels ένωσε τις δυνάμεις της με τέσσερις εκ των κορυφαίων επαγγελματιών του ελληνικού τουριστικού κλάδου, συνθέτοντας ένα μοναδικό πάνελ ειδικών, καθένας από τους οποίους προσέφερε την ανεκτίμητη τεχνογνωσία του.

Η κ. Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels παρουσίασε case studies από επιτυχημένες ξενοδοχειακές μονάδες σε επίπεδο αποδοτικής διαχείρισης κρατήσεων και εύστοχης δημιουργίας τουριστικού προϊόντος, ενώ ο κ. Αλέξανδρος Δαμίγος από τη Marinet μίλησε για τη χρησιμότητα της ισχυρής online παρουσίας ενός ξενοδοχείου.

Ο κ. Βίκτωρας Μάτσας και η κ. Στέλλα Τσαντήλα από τη WebHotelier ανέλυσαν τα οφέλη της υιοθέτησης εργαλείων υψηλής τεχνολογίας, ενώ η κ. Κέλλυ Αθανασιάδου της #Rest@rt Contemporary Art Platform εισήγαγε τους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων στη χρήση της τέχνης και του πολιτισμού ως μοναδικών εργαλείων πώλησης. Τέλος, ο κ. Ιάκωβος Σαχάς του DNA Travel μίλησε για τα οφέλη του βιωματικού τουρισμού.

aquav1


Η κ. Σοφία Ματζουράνη σχολίασε την πρωτοφανή επιτυχία των Sales Seminars δηλώνοντας χαρακτηριστικά: “Η αρχική μας ιδέα να ταξιδέψουμε με μια ομάδα ειδικών του τουρισμού σε όλη την Ελλάδα για να προσεγγίσουμε και να εκπαιδεύσουμε τους ξενοδόχους μετατράπηκε σε μια πολύ επιτυχημένη δράση, κατά την οποία έγινε ιδιαίτερα φανερή η ανάγκη πληροφόρησης σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου.

Χαίρομαι ιδιαιτέρως που η προσέλευση σε κάθε σεμινάριο ήταν τόσο μεγάλη και που η Aqua Vista Hotels συνέβαλε για ακόμα μια φορά στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού και του κλάδου της φιλοξενίας”.

aquav3


Μετά την αξιόλογη πορεία των σεμιναρίων, το πάνελ των εισηγητών προσκλήθηκε να συμμετάσχει στο 8ο Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018, στο Elite City Resort της μεσσηνιακής πρωτεύουσας. Σε αυτή τη διοργάνωση σε ρόλο επίτιμου ομιλητή θα λάβει μέρος και ο κ. Χάρης Μπρουσαλιάν, Sales & Marketing Manager του Greek Travel Pages.

Η πρωτοβουλία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Καλαμάτας και της πλατφόρμας visitgreece.gr, ενώ η τριήμερη εκδήλωση, η οποία διαρκεί από τις 19 έως τις 21 Νοεμβρίου, έχει ως στόχο να προσφέρει στους επαγγελματίες, τους εργαζομένους και τους σπουδαστές στον τομέα του Τουρισμού την ευκαιρία να μάθουν για τις νέες εξελίξεις στον κλάδο. Η ιδιαίτερα τιμητική πρόσκληση δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα των Sales Seminar να μοιραστεί τις ιδέες και την εμπειρία της σε μια σπουδαία εκπαιδευτική δράση, επισημαίνοντας την αξία της δράσης τους.

aquav4


Η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι δωρεάν για όλους τους ξενοδόχους και επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου.

Περισσότερα για την Aqua Vista Hotels

Η Aqua Vista Hotels ιδρύθηκε το 2005 και σήμερα διαχειρίζεται περισσότερα από 35 ξενοδοχεία σε Σαντορίνη, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Λέσβο και Σκιάθο.

aquav5


Διαθέτοντας στελέχη με μακρά εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο και το ευρύτερο φάσμα του τουρισμού, καθώς και πάθος για τον τομέα της φιλοξενίας, η Aqua Vista Hotels επικεντρώνεται στη δημιουργία ξενοδοχείων με μοναδική ταυτότητα, αναλαμβάνοντας από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, την εσωτερική διακόσμηση και το συνολικό concept των υπηρεσιών φιλοξενίας, μέχρι την ολοκληρωμένη διαχείριση των κρατήσεων της μονάδας και τη λειτουργία της σε όλα τα επίπεδα.

Η υγιής και κερδοφόρα λειτουργία ενός ξενοδοχείου, η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και η δημιουργία μιας αξέχαστης εμπειρίας διαμονής αποτελούν ξεκάθαρους στόχους σε κάθε συνεργασία της Aqua Vista Hotels.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

_VDS1424_copy_01

Κουζίνες και κουλτούρες του κόσμου συναντήθηκαν για 14η χρονιά στο Sani Resort και ανέδειξαν έναν διαφορετικό κόσμο γεύσεων μέσα από ευρηματικές ιδέες και αστείρευτη δημιουργικότητα βραβευμένων με αστέρια Michelin σεφ 

iek_main01

Ο Όμιλος Ανδρομέδα παρουσίασε στους σπουδαστές της σχολής μαγειρικής Εtoile, τα πολυβραβευμένα, υψηλής ποιότητας ψάρια Primus και τους ενημέρωσε για τη δραστηριότητα της εταιρείας, σε μια εκπαιδευτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της σχολής. 

astellas-200

Διαβάστε πώς οι εργαζόμενοι εθελοντές της φαρμακευτικής εταιρείας  αξιοποίησαν  την Ημέρα Εθελοντισμού και πέρασαν μια ημέρα παρέα με τους ηλικιωμένους  του Γηροκομείου, προκαλώντας συγκίνηση. 

Grecotel_Danilia_Village

Δύο ακόμη εκδηλώσεις που προάγουν το πολιτισμικό πλεονέκτημα της χώρας και ειδικότερα της Κέρκυρας φιλοξενήθηκαν στο πολιτιστικό πάρκο και παραδοσιακό χωριό Δανίλια του Ομίλου Ν.Δασκαλαντωνάκη – Grecotel το πρώτο 15νθήμερο του Μαΐου.

astrolabs01

H Astrolabs, το διεθνώς αναγνωρισμένο  digital agency με έδρα τη Θεσσαλονίκη ήταν η μοναδική ελληνική εταιρία, με έδρα στη χώρα μας, από το χώρο των ψηφιακών υπηρεσιών, που παρευρέθηκε, κατόπιν προσκλησης, στο μεγαλύτερο event που διοργανώνει το Facebook για developers και digital marketers κάθε χρόνο στο San Jose της Καλιφόρνια.