Chocolate Drink, με πραγματική σοκολάτα που λιώνει στο ποτήρι

Chocolate Drink, με πραγματική σοκολάτα που λιώνει στο ποτήρι

Μοναδικές γεύσεις από φυσική ακατέργαστη σοκολάτα

novello_main01
H ELMAK BEVERAGE είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της παραγωγής και εμπορίας ροφημάτων και διαθέτει την δική της πρότυπη μονάδα παραγωγής με πιστοποίηση από τον Αυστριακό οίκο TUV AUSTRIA, ISO 22000:2005, πιστοποίηση GLUTEIN FREE και προϊόντα GMO FREE και Vegan.
novello02

Το επιτυχημένο brand της, Novello Chocolate Drink που έχει βραβευτεί και έχει πλέον αναγνωριστεί στην ελληνική αγορά, αλλά και στο εξωτερικό, για τις μοναδικές αρωματικές σοκολάτες-ροφήματα, δημιουργεί δύο νέες πρωτοπόρες γεύσεις για την ελληνική αγορά.
novello03

Κλείσιμο
The REAL chocolate drink, με πραγματική σοκολάτα που λιώνει στο ποτήρι, είναι πραγματικότητα. Οι δύο γεύσεις δημιουργήθηκαν από τα δύο καλύτερα είδη σοκολάτας: Τhe Real 100% NATURAL COLOMBIAN CHOCOLATE, με 100% φυσική, ακατέργαστη σοκολάτα Κολομβίας και Τhe Real BELGIUM CHOCOLATE, με εκλεπτυσμένη σκούρα βελγική σοκολάτα φίνου αρώματος και πλούσιας γεύσης.
Novello Chocolate Drink

Η επίσημη παρουσία των REAL CHOCOLATE DRINK θα πραγματοποιηθεί στις 8 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 19:00 στο Queen Bee Athens, Πατριάρχου Ιωακείμ 45, Κολωνάκι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης