Πρώτη μέρα στο σχολείο με το Πλαίσιο!

pl1

Για 3η συνεχή χρονιά, το Πλαίσιο βρίσκεται δίπλα σε μαθητές που έχουν ανάγκη, με μία δράση που φανερώνει την κοινωνική ευαισθητοποίηση της εταιρείας, αλλά και τη δυνατότητά της να ανταποκρίνεται άμεσα και έμπρακτα στις κοινωνικές ανάγκες, με κινητήρια δύναμη την εθελοντική της δράση.

Με κεντρικό μήνυμα «Βοήθησέ μας να μοιράσουμε 7.000 τσάντες και άλλα τόσα χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους», η εταιρεία προχωρά σε μία ακόμα στοχευμένη ενέργεια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Η φετινή ενέργεια πραγματοποιείται και πάλι με την υποστήριξη του Ινστιτούτου PROLEPSIS, το οποίο μέσω του Προγράμματος ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ένα πρόγραμμα το οποίο το Πλαίσιο στηρίζει οικονομικά, δραστηριοποιείται σε ένα μεγάλο αριθμό σχολείων πανελλαδικά.

Η πρωτοβουλία αυτή δεν θα ήταν εφικτό να υλοποιηθεί χωρίς την έμπρακτη και ενεργή στήριξη των 266 εργαζομένων-εθελοντών της ομάδας «Πλάι σου», της οποίας τα μέλη προετοιμάζουν και πραγματοποιούν με ενθουσιασμό τις διανομές των τσαντών στα σχολεία και χαρίζουν χαμόγελα σε παιδιά και γονείς. Η αρχή έγινε αυτή την Τρίτη, με την ομάδα να μοιράζει 1.000 τσάντες σε σχολεία της Μαγούλας και των πυρόπληκτων περιοχών της Νέας Μάκρης, όπου μοίρασε και επιπλέον σχολικά είδη. Οι ενέργειες του προγράμματος θα κορυφωθούν την επόμενη εβδομάδα, οπότε και θα ολοκληρωθούν οι διανομές των 7.000 τσαντών σε νηπιαγωγεία και δημοτικά ολόκληρης της χώρας.

Τέλος, στην πρωτοβουλία αυτή μπορούν να συμμετέχουν γονείς και παιδιά που προμηθεύονται τα σχολικά τους είδη, καθώς με την αγορά τσάντας ή trolleyGoomby από 29.90€, το Πλαίσιο δίνει δώρο άλλη μία σ’ ένα παιδί που την έχει ανάγκη.


pl1
pl2
pl3
pl4
pl5

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

opap_pao_advertorial_arthro

Ο ΟΠΑΠ και o Παναθηναϊκός Aθλητικός Όμιλος ανακοίνωσαν, την Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018, την έναρξη της χορηγικής τους συνεργασίας. Ο ΟΠΑΠ υποστηρίζει τις προσπάθειες των τμημάτων του ιστορικού συλλόγου, ο οποίος εφέτος συμπληρώνει 110 χρόνια από την ίδρυσή του και έχει ήδη κατακτήσει 1.500 ομαδικούς τίτλους.

yrygygyw

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 στην Κοπεγχάγη η συνεδρίαση του Δ.Σ. της IPC (International Post Corporation), με τη συμμετοχή των ΕΛΤΑ που εκπροσωπήθηκαν από τον Διευθύνοντα Σύμβουλό τους κ. Ηλία Αθανασίου. Στο Δ.Σ. της IPC συμμετέχουν επίσης Διευθύνοντες Σύμβουλοι αντίστοιχων εταιρειών από χώρες όπως η Γερμανία(Deutsche Post-DHL), Ολλανδία (NL Post), Γαλλία (La Poste), Σουηδία & Δανία (Nord Post), Νέα Ζηλανδία κ.α.

aquav_arthroo1

Η Aqua Vista Hotels συμμετείχε στο τέταρτο και άκρως επιτυχημένο Sales Seminar για επαγγελματίες του Τουρισμού που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2018 στη Ρόδο. Με κύριο θέμα την αύξηση των εσόδων και των κρατήσεων, εφαρμόζοντας ποικίλες νέες προσεγγίσεις και στρατηγικές, το σεμινάριο προσέλκυσε πλήθος συμμετεχόντων από διάφορους τομείς του κλάδου της φιλοξενίας.

lazarou_master_class_arthro

Ένα μοναδικό Μasterclass για ψάρια και θαλασσινά με τον Λευτέρη Λαζάρου πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Βαρούλκο. Ο σεφ άνοιξε την κουζίνα του και μοιράστηκε τη γνώση του για τα ψάρια και τη θαλασσινή κουζίνα και έδωσε μαγειρικά tips για αγαπημένα του πιάτα.

public_black_friday_arthro

Το Public, η εταιρεία που έφερε πρώτη τo Black Friday στην Ελλάδα, φέτος σε προσκαλεί να πάρεις τον έλεγχο.

bosch_analytics_arthro

Μια νέα υπηρεσία που αλλάζει τα δεδομένα στην λειτουργία των καταστημάτων λιανικής πώλησης, παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την επισκεψιμότητα τους.