Πρώτη μέρα στο σχολείο με το Πλαίσιο!

pl1

Για 3η συνεχή χρονιά, το Πλαίσιο βρίσκεται δίπλα σε μαθητές που έχουν ανάγκη, με μία δράση που φανερώνει την κοινωνική ευαισθητοποίηση της εταιρείας, αλλά και τη δυνατότητά της να ανταποκρίνεται άμεσα και έμπρακτα στις κοινωνικές ανάγκες, με κινητήρια δύναμη την εθελοντική της δράση.

Με κεντρικό μήνυμα «Βοήθησέ μας να μοιράσουμε 7.000 τσάντες και άλλα τόσα χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους», η εταιρεία προχωρά σε μία ακόμα στοχευμένη ενέργεια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Η φετινή ενέργεια πραγματοποιείται και πάλι με την υποστήριξη του Ινστιτούτου PROLEPSIS, το οποίο μέσω του Προγράμματος ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ένα πρόγραμμα το οποίο το Πλαίσιο στηρίζει οικονομικά, δραστηριοποιείται σε ένα μεγάλο αριθμό σχολείων πανελλαδικά.

Η πρωτοβουλία αυτή δεν θα ήταν εφικτό να υλοποιηθεί χωρίς την έμπρακτη και ενεργή στήριξη των 266 εργαζομένων-εθελοντών της ομάδας «Πλάι σου», της οποίας τα μέλη προετοιμάζουν και πραγματοποιούν με ενθουσιασμό τις διανομές των τσαντών στα σχολεία και χαρίζουν χαμόγελα σε παιδιά και γονείς. Η αρχή έγινε αυτή την Τρίτη, με την ομάδα να μοιράζει 1.000 τσάντες σε σχολεία της Μαγούλας και των πυρόπληκτων περιοχών της Νέας Μάκρης, όπου μοίρασε και επιπλέον σχολικά είδη. Οι ενέργειες του προγράμματος θα κορυφωθούν την επόμενη εβδομάδα, οπότε και θα ολοκληρωθούν οι διανομές των 7.000 τσαντών σε νηπιαγωγεία και δημοτικά ολόκληρης της χώρας.

Τέλος, στην πρωτοβουλία αυτή μπορούν να συμμετέχουν γονείς και παιδιά που προμηθεύονται τα σχολικά τους είδη, καθώς με την αγορά τσάντας ή trolleyGoomby από 29.90€, το Πλαίσιο δίνει δώρο άλλη μία σ’ ένα παιδί που την έχει ανάγκη.


pl1
pl2
pl3
pl4
pl5

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ σε ρυθμούς Παγκοσμίου Κυπέλλου, 100 ημέρες πριν από τη σέντρα

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει, κάθε μέρα, το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Από τις 11 Σεπτεμβρίου έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2018, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 13 εκατομμύρια ευρώ. 

konstantinidis_main01

Ενημερώνουμε τους αγαπητούς πελάτες μας ότι το κατάστημα - ζαχαροπλαστείο που έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του το τελευταίο διάστημα στην Νέα Ιωνία Αττικής, επί της οδού Κύμης αρ. 17, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την αλυσίδα καταστημάτων της εταιρείας μας.

germ7

Το νέο experiential κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην οδό Αγγέλου Μεταξά 13 στην περιοχή της Γλυφάδας είναι ένα πολύ διαφορετικό και ανανεωμένο κατάστημα της αλυσίδας, μέσα στο οποίο οπελάτης μπορεί να νιώσει ότι μπαίνει στην «Καρδιά της Τεχνολογίας»!

performe_adve

Το PerforMe Active Sitting System είναι μία νέα καρέκλα με παγκόσμια πατέντα, που στόχο έχει τη βελτίωση της στάσης του σώματος μας, ενώ καθόμαστε αρκετές ώρες στο γραφείο ή το σπίτι.

fot01

Τη βούληση του Ομίλου ΕΛΠΕ να συνεχίσει να στηρίζει με τρόπο ουσιαστικό και χρήσιμο τις προσπάθειες των Ελλήνων Παραολυμπιονικών προκειμένου να αφοσιωθούν στους στόχους τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, εξέφρασε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ κ. Ευστάθιος Τσοτσορός, ο οποίος υποδέχτηκε στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου τους Παραολυμπιονίκες και Παγκόσμιους Πρωταθλητές, Γρηγόρη Πολυχρονίδη και  Γεώργιο Σφαλτό.