Μία νέα εποχή χωρίς καπνό ξεκινάει… με δύναμη από την ΔΕΘ

papastratos_main01

Για άλλη μία χρονιά, η ΔΕΘ είναι προ των πυλών και τα βλέμματα του επιχειρηματικού κόσμου είναι στραμμένα στο μεγαλύτερο ετήσιο εκθεσιακό γεγονός της Ελλάδας.

Σιγά – σιγά όλα μας προδιαθέτουν για όσα θα ζήσουμε στο εκθεσιακό κέντρο της Θεσσαλονίκης. 1.500 εκθέτες ετοιμάζονται πυρετωδώς, ανακοινώσεις, συναυλίες από καλλιτέχνες της εγχώριας και της παγκόσμιας μουσικής σκηνής αλλά και πρωτοβουλίες που έχουν στόχο να ευαισθητοποιήσουν αλλά και να αφυπνίσουν τον κόσμο γύρω από ένα πάρα πολύ σημαντικό κοινωνικό θέμα, το διαχρονικό πρόβλημα του τσιγάρου.

Η διοργάνωση της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης που -φέτος περισσότερο από ποτέ- ταυτίζεται με την τεχνολογία, την καινοτομία και την ανάπτυξη, αποφασίζει να εγκαινιάσει μια SMOKE FREE ταυτότητα. Αναγνωρίζοντας τους κινδύνους που προκαλεί στην υγεία το κάπνισμα, η διοργάνωση της ΔΕΘ επωφελείται του πρωταγωνιστικού ρόλου της σε μια περίοδο που τα μάτια τόσο της Ελλάδας όσο και του κόσμου είναι στραμμένα πάνω της και «αγγίζει» με τον τρόπο της το διαχρονικό πρόβλημα του τσιγάρου. Για πρώτη φορά στην ιστορία της παίρνει την τολμηρή πρωτοβουλία να γίνει SMOKE FREE.

Μια κίνηση συμβολική. Με έναυσμα από τη θεματική ενότητα της καινοτομίας, που χαρακτηρίζει τη διοργάνωση, και υπενθυμίζει τις αλματώδεις αλλαγές που έχουν σημειωθεί στον κλάδο της καπνοβιομηχανίας.
Μια τολμηρή πρωτοβουλίαμε έντονο συμβολισμό αλλά και ουσιώδες αποτέλεσμα. Σε πρακτικό επίπεδο οι χώροι της έκθεσης γίνονται επισήμως η πρώτη ανοικτή, αστική νησίδα, απαλλαγμένη από τον καπνό του τσιγάρου σε όλες τις εσωτερικές αίθουσές της, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Με το σύνθημα «SMOKE FREE ΔΕΘ-Μέλλον χωρίς τσιγάρο», η ΔΕΘ προχωρά ένα βήμα παραπάνω και οριοθετεί και τους εξωτερικούς της χώρους.

Η αποφασιστική αυτή κίνηση έχει στο κέντρο της φιλοσοφίας της τον επισκέπτη, του οποίου η περιήγηση στη ΔΕΘ βελτιώνεται και αναβαθμίζεται σε ένα περιβάλλον καθαρό, με νέο, φρέσκο αέρα! Σε αυτό το πλαίσιο, διαμορφώνεται μια ρύθμιση ελέγχου του καπνίσματος, που θα προτρέπει τους επισκέπτες να καπνίζουν, αν το επιθυμούν, μόνο στις ειδικά διαμορφωμένες εστίες καπνιζόντων που θα έχουν προκαθοριστεί.

Με αυτόν τον τρόπο κάνει πράξη ΣΗΜΕΡΑ ένα μέλλον απαλλαγμένο από τον καπνό του τσιγάρου, ένα μέλλον καλύτερο για τον ίδιο τον άνθρωπο. Ένα μέλλον ακριβώς όπως το οραματίζεται και η Παπαστράτος που στηρίζει αυτή την καινοτόμα πρωτοβουλία της 83ης ΔΕΘ, ώστε να επιτευχθεί η «επόμενη μέρα» ενός κόσμου απαλλαγμένου από τον καπνό του τσιγάρου μια και μία νέα εποχή μόλις ξεκίνησε.ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

pisti_main01

Ο Όμιλος Ευρωπαϊκή Πίστη προχώρησε σε δημοσίευση του Απολογισμού Βιωσιμότητας για τα έτη 2016 και 2017, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες του GRI G4, τις Αρχές του Οικουμενικού Συμφώνου του Ο.Η.Ε. και του ISO 26000. 

mnnw

Με γεύσεις και αρώματα Τήνου πλημμύρησε το κέντρο της Αθήνας, καθώς το ανανεωμένο PublicCafé της πλατείας Συντάγματος, εγκαινίασε τη νέα του ενέργεια που τιμά και προωθεί την γαστρονομία του κυκλαδίτικου νησιού για έναν ολόκληρο μήνα!

fisikon_advertorial

Σκέφτεσαι να αγοράσεις αυτοκίνητο και ψάχνεις το καλύτερο και οικονομικότερο; Τσέκαρε τις επιδοτήσεις της ΔΕΠΑ που αφορούν στην αγορά καινούργιου αυτοκινήτου Ι.Χ. διπλού καυσίμου φυσικού αερίου – βενζίνης. Προλαβαίνεις.

marathon

Η μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού συγκέντρωσε χιλιάδες δρομείς για τις διαδρομές των 42, 10 και 5 χιλιομέτρων από όλες τις γωνίες του κόσμου, φέρνοντας εξαιρετικές επιδόσεις και μηνύματα αισιοδοξίας για το μέλλον του αθλητισμού στην Ελλάδα

1
huawei01

11 Φοιτητές  από 6 Πανεπιστημιακές Σχολές σε εκπαιδευτικό ταξίδι 15 ημερών, στην κοιτίδα του Κινέζικου Πολιτισμού και της Τεχνολογίας

decentralized01

120+ διεθνείς ομιλητές ανέλυσαν τα βήματα προς ένα «αποκεντρωμένο μέλλον» στο Κορυφαίο Συνέδριο Blockchain της Ευρώπης

auteco01

Τα ΙΚΤΕΟ Auteco, μέλος του ομίλου J&P αβαξ, στα πλαίσια του προγράμματος “Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη 2018” και σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, συμμετέχει στο Επιμορφωτικό Διήμερο Μηχανολόγων – Μηχανικών ΠαΔΑ, το οποίο θα λάβει χώρα στην Πανεπιστημιούπολη 2 (Π2 πρώην ΤΕΙ Πειραιά) στις 27 & 29/11/2018.