Μία νέα εποχή χωρίς καπνό ξεκινάει… με δύναμη από την ΔΕΘ

papastratos_main01

Για άλλη μία χρονιά, η ΔΕΘ είναι προ των πυλών και τα βλέμματα του επιχειρηματικού κόσμου είναι στραμμένα στο μεγαλύτερο ετήσιο εκθεσιακό γεγονός της Ελλάδας.

Σιγά – σιγά όλα μας προδιαθέτουν για όσα θα ζήσουμε στο εκθεσιακό κέντρο της Θεσσαλονίκης. 1.500 εκθέτες ετοιμάζονται πυρετωδώς, ανακοινώσεις, συναυλίες από καλλιτέχνες της εγχώριας και της παγκόσμιας μουσικής σκηνής αλλά και πρωτοβουλίες που έχουν στόχο να ευαισθητοποιήσουν αλλά και να αφυπνίσουν τον κόσμο γύρω από ένα πάρα πολύ σημαντικό κοινωνικό θέμα, το διαχρονικό πρόβλημα του τσιγάρου.

Η διοργάνωση της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης που -φέτος περισσότερο από ποτέ- ταυτίζεται με την τεχνολογία, την καινοτομία και την ανάπτυξη, αποφασίζει να εγκαινιάσει μια SMOKE FREE ταυτότητα. Αναγνωρίζοντας τους κινδύνους που προκαλεί στην υγεία το κάπνισμα, η διοργάνωση της ΔΕΘ επωφελείται του πρωταγωνιστικού ρόλου της σε μια περίοδο που τα μάτια τόσο της Ελλάδας όσο και του κόσμου είναι στραμμένα πάνω της και «αγγίζει» με τον τρόπο της το διαχρονικό πρόβλημα του τσιγάρου. Για πρώτη φορά στην ιστορία της παίρνει την τολμηρή πρωτοβουλία να γίνει SMOKE FREE.

Μια κίνηση συμβολική. Με έναυσμα από τη θεματική ενότητα της καινοτομίας, που χαρακτηρίζει τη διοργάνωση, και υπενθυμίζει τις αλματώδεις αλλαγές που έχουν σημειωθεί στον κλάδο της καπνοβιομηχανίας.
Μια τολμηρή πρωτοβουλίαμε έντονο συμβολισμό αλλά και ουσιώδες αποτέλεσμα. Σε πρακτικό επίπεδο οι χώροι της έκθεσης γίνονται επισήμως η πρώτη ανοικτή, αστική νησίδα, απαλλαγμένη από τον καπνό του τσιγάρου σε όλες τις εσωτερικές αίθουσές της, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Με το σύνθημα «SMOKE FREE ΔΕΘ-Μέλλον χωρίς τσιγάρο», η ΔΕΘ προχωρά ένα βήμα παραπάνω και οριοθετεί και τους εξωτερικούς της χώρους.

Η αποφασιστική αυτή κίνηση έχει στο κέντρο της φιλοσοφίας της τον επισκέπτη, του οποίου η περιήγηση στη ΔΕΘ βελτιώνεται και αναβαθμίζεται σε ένα περιβάλλον καθαρό, με νέο, φρέσκο αέρα! Σε αυτό το πλαίσιο, διαμορφώνεται μια ρύθμιση ελέγχου του καπνίσματος, που θα προτρέπει τους επισκέπτες να καπνίζουν, αν το επιθυμούν, μόνο στις ειδικά διαμορφωμένες εστίες καπνιζόντων που θα έχουν προκαθοριστεί.

Με αυτόν τον τρόπο κάνει πράξη ΣΗΜΕΡΑ ένα μέλλον απαλλαγμένο από τον καπνό του τσιγάρου, ένα μέλλον καλύτερο για τον ίδιο τον άνθρωπο. Ένα μέλλον ακριβώς όπως το οραματίζεται και η Παπαστράτος που στηρίζει αυτή την καινοτόμα πρωτοβουλία της 83ης ΔΕΘ, ώστε να επιτευχθεί η «επόμενη μέρα» ενός κόσμου απαλλαγμένου από τον καπνό του τσιγάρου μια και μία νέα εποχή μόλις ξεκίνησε.ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

germ7

Το νέο experiential κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην οδό Αγγέλου Μεταξά 13 στην περιοχή της Γλυφάδας είναι ένα πολύ διαφορετικό και ανανεωμένο κατάστημα της αλυσίδας, μέσα στο οποίο οπελάτης μπορεί να νιώσει ότι μπαίνει στην «Καρδιά της Τεχνολογίας»!

performe_adve

Το PerforMe Active Sitting System είναι μία νέα καρέκλα με παγκόσμια πατέντα, που στόχο έχει τη βελτίωση της στάσης του σώματος μας, ενώ καθόμαστε αρκετές ώρες στο γραφείο ή το σπίτι.

fot01

Τη βούληση του Ομίλου ΕΛΠΕ να συνεχίσει να στηρίζει με τρόπο ουσιαστικό και χρήσιμο τις προσπάθειες των Ελλήνων Παραολυμπιονικών προκειμένου να αφοσιωθούν στους στόχους τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, εξέφρασε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ κ. Ευστάθιος Τσοτσορός, ο οποίος υποδέχτηκε στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου τους Παραολυμπιονίκες και Παγκόσμιους Πρωταθλητές, Γρηγόρη Πολυχρονίδη και  Γεώργιο Σφαλτό.

PAN_5719

Λαμπρά εγκαίνια για την αίθουσα που θα φιλοξενήσει τον υπερσύγχρονο προσομοιωτή γέφυρας παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής, Φ. Κουβέλη