Το BCA καινοτομεί ξανά!

CAMEXTERIOR

Δημιούργησε το μεγαλύτερο city-campus της χώρας.

Το BCA, από την πρώτη μέρα της ίδρυσής του, εδώ και σχεδόν μισόν αιώνα, έχει συνδεθεί με την έννοια της καινοτομίας. Ήταν το πρώτο που έβαλε την Πληροφορική στο πρόγραμμα σπουδών όταν οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές είχαν μέγεθος ενός δωματίου και επίσης, ήταν το πρώτο που συνέδεσε τις σπουδές με την αγορά εργασίας προάγοντας την ιδέα της επιχειρηματικότητας.

Τώρα, καινοτομεί ακόμα μία φορά, δημιουργώντας ένα τεράστιο city-campus 4.100 τετραγωνικών μέτρων στους Αμπελόκηπους δίπλα από τον σταθμό του μετρό. Το γνωστό μπλε κτήριο του Αλέξανδρου Τομπάζη, στο 205 της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ανακαινίσθηκε από τον θανάση Χοχλιδάκη εσωτερικά και εξοπλίστηκε με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Οι σπουδαστές του BCA έχουν στη διάθεσή τους tech corners, 3d printers, VR sets, laser cutters, ενώ beacons στέλνουν στο κινητό των σπουδαστών ενημέρωση σε real time για κάθε τι ενδιαφέρον που γίνεται στο Κολέγιο.

Κι επειδή οι σπουδές δεν είναι μόνο μάθηση αλλά και βίωμα, ένας πρωτοποριακός πολυχώρος – αμφιθέατρο μέσα στο κτήριο γίνεται κέντρο πολιτιστικής ζωής και ψυχαγωγίας, μια τεράστια lounge area φιλοξενεί την κοινωνική ζωή του κολλεγίου, ενώ μοντέρνες βιβλιοθήκες με ηλεκτρονική πρόσβαση σε άπειρες βάσεις ακαδημαϊκών δεδομένων διασυνδέουν το BCA με το σύνολο της επιστημονικής γνώσης στους τομείς των σπουδών που προσφέρει: ναυτιλιακά, ξενοδοχειακά, διοίκηση επιχειρήσεων, ψηφιακό μάρκετινγκ, οικονομικά.

Το ΒCA συνεργάζεται με το – εξειδικευμένο σε θέματα ναυτιλίας και επιχειρηματικότητας – πανεπιστήμιο του Πλύμουθ, ένα από τα 15 καλύτερα βρετανικά Πανεπιστήμια. Το πανεπιστήμιο του Πλύμουθ έχει την ευθύνη των κύκλων σπουδών και χορηγεί και τους ανάλογους τίτλους, bachelor's και μεταπτυχιακούς, οι οποίοι αναγνωρίζονται σε όλον τον κόσμο – και από το ελληνικό κράτος ως πλήρως ισότιμοι των ελληνικών δημοσίων πανεπιστημίων.

Το BCA, σε συνεχή επαφή με την αγορά εργασίας, κατευθύνει τους σπουδαστές του σε τομείς όπου η ανεργία είναι άγνωστη λέξη. Το 100% των αποφοίτων στo ξενοδοχειακό και το ναυτιλιακό management βρίσκει δουλειά αμέσως μετά την αποφοίτηση. Κι όχι μόνο: οι σπουδαστές του BCA αμείβονται ενόσω ακόμη σπουδάζουν, κάνοντας την πρακτική τους εξάσκηση σε μεγάλες εταιρείες, ελληνικές και πολυεθνικές.
CAMEXTERIOR
HotelCAM1
HotelCAM2
HotelCAM3-new
HotelCAM4
Shipping-Class

CAM1
CAM2
CAM3
CAM4

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

omhrsd_arthroo

Κέφι, ξέφρενο χορό, δυνατή μουσική, happenings, εκπλήξεις και πολύ κόσμο είχε το street party που διοργάνωσε την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018 το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στη Λάρισα με πρωταγωνίστρια επί σκηνής την απόλυτη star Ελένη Φουρέιρα!

haifa_main01

Έξι ημέρες απομένουν για συμμετοχή στον διαγωνισμό "Start Haifa 2018" για εκπροσώπους ελληνικών νεοφυών επιχειρήσεων στο χώρο της τεχνολογίας και των επιστημών. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2018.

elpe_main01

Mε άρτια εξοπλισμένα και σύγχρονα Εργαστήρια Φυσικών Επιστημών (Ε.Φ.Ε.) εγκαινιάστηκε  η φετινή σχολική χρονιά σε συνολικά 23 Γυμνάσια και Λύκεια των Δήμων Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας-Ειδυλλίας, Ευόσμου-Κορδελιού και Δέλτα, με στόχο την ουσιαστική, ισότιμη και σε βάθος χρόνου βελτίωση της παρεχόμενης εκπαίδευσης σε επιστημονικούς τομείς.