Το BCA καινοτομεί ξανά!

CAMEXTERIOR

Δημιούργησε το μεγαλύτερο city-campus της χώρας.

Το BCA, από την πρώτη μέρα της ίδρυσής του, εδώ και σχεδόν μισόν αιώνα, έχει συνδεθεί με την έννοια της καινοτομίας. Ήταν το πρώτο που έβαλε την Πληροφορική στο πρόγραμμα σπουδών όταν οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές είχαν μέγεθος ενός δωματίου και επίσης, ήταν το πρώτο που συνέδεσε τις σπουδές με την αγορά εργασίας προάγοντας την ιδέα της επιχειρηματικότητας.

Τώρα, καινοτομεί ακόμα μία φορά, δημιουργώντας ένα τεράστιο city-campus 4.100 τετραγωνικών μέτρων στους Αμπελόκηπους δίπλα από τον σταθμό του μετρό. Το γνωστό μπλε κτήριο του Αλέξανδρου Τομπάζη, στο 205 της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ανακαινίσθηκε από τον θανάση Χοχλιδάκη εσωτερικά και εξοπλίστηκε με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Οι σπουδαστές του BCA έχουν στη διάθεσή τους tech corners, 3d printers, VR sets, laser cutters, ενώ beacons στέλνουν στο κινητό των σπουδαστών ενημέρωση σε real time για κάθε τι ενδιαφέρον που γίνεται στο Κολέγιο.

Κι επειδή οι σπουδές δεν είναι μόνο μάθηση αλλά και βίωμα, ένας πρωτοποριακός πολυχώρος – αμφιθέατρο μέσα στο κτήριο γίνεται κέντρο πολιτιστικής ζωής και ψυχαγωγίας, μια τεράστια lounge area φιλοξενεί την κοινωνική ζωή του κολλεγίου, ενώ μοντέρνες βιβλιοθήκες με ηλεκτρονική πρόσβαση σε άπειρες βάσεις ακαδημαϊκών δεδομένων διασυνδέουν το BCA με το σύνολο της επιστημονικής γνώσης στους τομείς των σπουδών που προσφέρει: ναυτιλιακά, ξενοδοχειακά, διοίκηση επιχειρήσεων, ψηφιακό μάρκετινγκ, οικονομικά.

Το ΒCA συνεργάζεται με το – εξειδικευμένο σε θέματα ναυτιλίας και επιχειρηματικότητας – πανεπιστήμιο του Πλύμουθ, ένα από τα 15 καλύτερα βρετανικά Πανεπιστήμια. Το πανεπιστήμιο του Πλύμουθ έχει την ευθύνη των κύκλων σπουδών και χορηγεί και τους ανάλογους τίτλους, bachelor's και μεταπτυχιακούς, οι οποίοι αναγνωρίζονται σε όλον τον κόσμο – και από το ελληνικό κράτος ως πλήρως ισότιμοι των ελληνικών δημοσίων πανεπιστημίων.

Το BCA, σε συνεχή επαφή με την αγορά εργασίας, κατευθύνει τους σπουδαστές του σε τομείς όπου η ανεργία είναι άγνωστη λέξη. Το 100% των αποφοίτων στo ξενοδοχειακό και το ναυτιλιακό management βρίσκει δουλειά αμέσως μετά την αποφοίτηση. Κι όχι μόνο: οι σπουδαστές του BCA αμείβονται ενόσω ακόμη σπουδάζουν, κάνοντας την πρακτική τους εξάσκηση σε μεγάλες εταιρείες, ελληνικές και πολυεθνικές.
CAMEXTERIOR
HotelCAM1
HotelCAM2
HotelCAM3-new
HotelCAM4
Shipping-Class

CAM1
CAM2
CAM3
CAM4

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

decentralized01

120+ διεθνείς ομιλητές ανέλυσαν τα βήματα προς ένα «αποκεντρωμένο μέλλον» στο Κορυφαίο Συνέδριο Blockchain της Ευρώπης

auteco01

Τα ΙΚΤΕΟ Auteco, μέλος του ομίλου J&P αβαξ, στα πλαίσια του προγράμματος “Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη 2018” και σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, συμμετέχει στο Επιμορφωτικό Διήμερο Μηχανολόγων – Μηχανικών ΠαΔΑ, το οποίο θα λάβει χώρα στην Πανεπιστημιούπολη 2 (Π2 πρώην ΤΕΙ Πειραιά) στις 27 & 29/11/2018.

dasjfda

Πρόσφατα δημοσιεύθηκαν τα αποτελέσματα του προγράμματος «Αριστοτέλης» για την Αντιμετώπιση της Εξάπλωσης των HCV, HIV στους χρήστες ενδοφλέβιων ναρκωτικών στην Αθήνα. Από αυτά προέκυψε η ανάγκη δραστικών παρεμβάσεων αντιμετώπισης του φαινομένου της χρήσης ναρκωτικών και των συνεπειών τους, ώστε, αφενός να προστατευτεί η υγεία και η ασφάλεια των χρηστών και αφετέρου των κατοίκων της πρωτεύουσας.

opap_pao_advertorial_arthro

Ο ΟΠΑΠ και o Παναθηναϊκός Aθλητικός Όμιλος ανακοίνωσαν, την Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018, την έναρξη της χορηγικής τους συνεργασίας. Ο ΟΠΑΠ υποστηρίζει τις προσπάθειες των τμημάτων του ιστορικού συλλόγου, ο οποίος εφέτος συμπληρώνει 110 χρόνια από την ίδρυσή του και έχει ήδη κατακτήσει 1.500 ομαδικούς τίτλους.