Φαντάσου περισσότερα και… η WATT+VOLT θα κάνει την ιδέα σου πραγματικότητα!

wv0

Ο διαγωνισμός έχει ξεκινήσει και ολοκληρώνεται στις 23/9/2018.

Στην εποχή Internet of Things, η WATT+VOLT «Φαντάζεται Περισσότερα» και υπόσχεται να υποστηρίξει τις καινοτόμες ιδέες των φίλων και συνδρομητών της για τη βελτίωση της καθημερινής ζωής στο σπίτι, κάνοντας πράξη την καλύτερη από όλες. Όσοι τολμούν να εμπνευστούν και νασυμμετέχουν στο πρωτοποριακό διαγωνισμό μπορούν να επισκεφθούν το website housethefuture.gr και να μοιραστούν ακόμη και την πιο τρελή ιδέα τους, για να δουν αν τελικά θα γίνει πραγματικότητα.

Οι συμμετέχοντες αφού υποβάλλουν την πιο ευφάνταστη, απίθανη και δημιουργική ιδέα τους, θα έχουν τη δυνατότητα να τη μοιραστούν με τους φίλους τους κάνοντάς τη share στην προσωπική σελίδα τους στο Facebook, προσκαλώντας τους να τη ψηφίσουν αλλά και να συναγωνιστούν μαζί τους για να κερδίσουν τα μοναδικά δώρα που χαρίζει η εταιρεία. Μέσω της ψηφοφορίας θα αναδειχθούν συνολικά 5 νικητές, οι 5 χρήστες με τις καλύτερες ιδέες. Η ιδέα που θα ξεχωρίσει θα γίνει πραγματικότητα από τη WATT+VOLT. Ο μεγάλος νικητής, εκτός από το να δει την πρότασή του να υλοποιείται, θα κερδίσει 1 χρόνο δωρεάν το ρεύμα του σπιτιού του.

wv1


Κερδισμένοι θα είναι και οι υπόλοιποι 4 νικητές οι οποίοι θα απολαύσουν τα «έξυπνα» δώρα της υπηρεσίαςs martwatt για να κάνουν τη καθημερινότητα και τη ζωή τους πιο εύκολη. Αντίστοιχα δώρα θα κερδίσουν κατόπιν κλήρωσης και οι επισκέπτες του housethefuture.gr, οι οποίοι – ακόμη κι αν δεν έχουν υποβάλει τη δική τους ιδέα - θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο διαγωνισμό ψηφίζοντας αυτή που τους εντυπωσίασε περισσότερο.

ΗWATT+VOLT είναι ο ολοκληρωμένος καινοτόμος πάροχος ενέργειας που προσφέρει συνεχώς έξυπνες λύσεις για αποτελεσματική εξοικονόμηση ενέργειας για μία πιο εύκολη και άνετη καθημερινότητα. Η εταιρεία, που αποτελεί ένα ευέλικτο οργανισμό που συνεχώς εξελίσσεται, μέσω του διαγωνισμού που πραγματοποιεί αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι πρώτιστος στόχος της είναι πάντα η μέγιστη ικανοποίηση του καταναλωτή και η παροχή τεχνολογικά προηγμένων υπηρεσιών, βασισμένων στις ανάγκες και τις επιθυμίες του.

Ο διαγωνισμός έχει ξεκινήσει από τις20/7/2018 και όλες οι ιδέες θα συγκεντρωθούν στο website έως και τις 23/9/2018.

Καλή επιτυχία σε όσους τολμούν να… φανταστούν περισσότερα!

Περισσότερες πληροφορίες στο housethefuture.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mcspencer01

Τα Marks and Spencer μία από τις πιο σημαντικές εταιρίες στο χώρο του ρουχισμού, ολοκλήρωσαν σε συνεργασία με τη Nova, το έργο αναβάθμισης υποδομών ΙΤ με στόχο τη συνεχή αναβάθμιση & βελτίωση του Customer Experience.

mathites01

Από 1 έως 7 Απριλίου μαθητές, εκπαιδευτικοί, οικογένεια και φίλοι εθελοντές πραγματοποιούν εθελοντικές δράσεις σε όλη τη χώρα, στο πλαίσιο της Σχολικής Εβδομάδας Εθελοντισμού, σε τέσσερις κύριους άξονες: Περιβάλλον, Συνάνθρωπος, Κοινότητα, Φιλοζωία.

eurooo

Συμπληρώθηκαν 14 χρόνια παρουσίας της EUROCERT στην Κύπρο, όπου δραστηριοποιείται o ελληνικός φορέας πιστοποίησης και ελέγχου, με 20 χρόνια παρουσίας στο χώρο των επιθεωρήσεων σε περισσότερες από 30 χώρες διεθνώς, μέσω της θυγατρικής της, C.E. EUROCERT LTD που εδρεύει στην Λεμεσό.