Η Skechers στις ειδήσεις: Άνοδος Μεριδίου Αγοράς της SKECHERS

A7R06346

Άνοδος Μεριδίου Αγοράς της SKECHERS στην πολύ δυνατή 3η θέση ανάμεσα στους leaders της αγοράς,στην Παγκόσμια Αγορά αθλητικών υποδημάτων.

Σύμφωνα με το Sporting Goods Intelligence (SGI, 20 Ιουλίου 2018, η είδηση είναι ότι η παγκόσμια αγορά αθλητικών παπουτσιών αυξήθηκε κατά 9,4% το 2017, καθοδηγούμενη από διψήφιο ποσοστό ανάπτυξης στην Ασία (κυρίως στην Κίνα) καθώς και στην Ευρώπη, ενώ στις Η.Π.Α. υπήρξε ανάπτυξη μονοψήφιου ποσοστού. Μια λοιπόν υγιής και αναπτυσσόμενη παγκόσμια αγορά είναι ένα πλεονέκτημα για τη SΚΕCHERS η οποία βρίσκεται σε μία πολύ δυνατή 3η θέση, με ένα μερίδιο αγοράς της τάξης του 6,6% της παγκόσμιας αγοράς αθλητικών παπουτσιών. Αυτό είναι ένα ανοδικό μερίδιο αγοράς το τελευταίο έτος που οφείλεται στην ανάπτυξη των εγχώριων, αλλά και διεθνών δραστηριοτήτων.

Και τι σημαίνει αυτό για το 2018; Σύμφωνα με το SGI, τα σημάδια δείχνουν περαιτέρω επιτάχυνση καθώς οι ΗΠΑ σταθεροποιούνται και η Κίνα συνεχίζει να αναπτύσσεται.

Η SKECHERS είναι εταιρεία ισχυρή προιοντικά και πολύ ισχυρή και στο marketing, με μια καταπληκτική παγκόσμια ομάδα που υλοποιεί το όραμά της σε όλο τον κόσμο. Και σε αυτή την υγιή παγκόσμια αγορά, είναι καλά τοποθετημένη ώστε να αυξήσουμε το μερίδιο αγοράς μας και το 2018.

Συγχαρητήρια στην Παγκόσμια ομάδα SKECHERS !
Τα προϊόντα SKECHERS αναζητήστε τα σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο, στο αποκλειστικό κατάστημα SKECHΕRS στο Περιστέρι (Εθνικής Αντιστάσεως 69), SKECHERS στην Νέα Ερυθραία ( Ηρώων Πολυτεχνείου 4-6) και πολύ σύντομα στα αποκλειστικά καταστήματα SKECHERS στην Γλύφάδα και την Κύρπο.
On line στο επίσημο E-shop www.skechers.gr

skets

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

fa1

Αέρας Σαντορίνης στην πλατεία Συντάγματος! Το Public Café Restaurant, το στέκι με την καλύτερη θέα της Αθήνας, πλήρως ανανεωμένο, μας συστήνει κάθε μήνα γεύσεις από τις Κυκλάδες. Από την καρδιά της Αθήνας σε όλη την Ελλάδα: Τον Ιανουάριο τρώμε Σαντορίνη!