Η Marine Tours πρωταγωνίστησε στα ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2018

Η Marine Tours πρωταγωνίστησε στα ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2018

Η Marine Tours, ο κορυφαίος ταξιδιωτικός οργανισμός που έχει ταυτίσει το όνομά του με τον Ναυτιλιακό Κλάδο, έδωσε δυναμικά το «παρών» στα «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2018», που διεξήχθησαν στο Metropolitan EXPO, στις 4-8 Ιουνίου 2018.

MT_photo_2_POSIDONIA_2018
Η Marine Tours παρουσίασε στη φετινή Έκθεση τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της για πληρώματα και στελέχη Ναυτιλίας, καθώς και τα νέα τεχνολογικά της εργαλεία που φέρνουν μία καινούργια εποχή στη διαχείριση ταξιδιών.

Εμπνευσμένο από το motto “Global in Mind. Local at Heart.”, το περίπτερο της Marine Tours συγκέντρωσε το έντονο ενδιαφέρον, «ταξιδεύοντας» τους επισκέπτες από τη Χίο και την Άνδρο έως την πιο μακρινή γωνιά του κόσμου.

Το κοινό είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με διεθνείς αστέρες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, να ακούσει από κοντά το πρώτο Ελληνικό γυναικείο electric string quartet και να βιώσει μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες.

«Η Marine Tours, σταθερά παρούσα στα Ναυτιλιακά δρώμενα και συμπλέουσα με την Ελληνική Ναυτιλία εδώ και 38 έτη, δε θα μπορούσε παρά να δώσει και φέτος το δικό της «παρών» στη μεγαλύτερη γιορτή της Ναυτιλίας. Ευχαριστούμε τους πελάτες μας, τους συνεργάτες μας, αλλά και όλους τους εκπροσώπους της Ναυτιλιακής κοινότητας, που μας τίμησαν με την παρουσία τους» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Marine Tours, κ. Κωνσταντίνος Οικονόμου.

Σχετικά με τη Marine Tours
H Marine Tours ιδρύθηκε το 1980 και έκτοτε αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς οργανισμούς στην Ν.Α. Ευρώπη, με εξειδίκευση στην κάλυψη των επαγγελματικών ταξιδιωτικών αναγκών.

Κλείσιμο
MT_Photo1_POSIDONIA_2018


Η εταιρία, τα προηγούμενα έτη, έφτασε στην κορυφή της ελληνικής αγοράς, επιτυγχάνοντας ετήσιο κύκλο εργασιών άνω των €230.000.000, ενώ έχει ήδη λάβει πλήθος διακρίσεων και τιμητικών τίτλων από τους πλέον έγκριτους διεθνείς οργανισμούς για την συμβολή της στην τουριστική αλλά και την εν γένει επιχειρηματική ανάπτυξη.

Με μακρά ιστορία και παράδοση στην υποστήριξη της παγκόσμιας ναυτιλιακής κοινότητας, η Marine Tours προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διαχείρισης ταξιδιών για Ναυτικούς και στελέχη Ναυτιλίας (Marine & Offshore Travel), συνδυάζοντας την προσωπική προσέγγιση ενός τοπικού οργανισμού με την παγκόσμια εμβέλεια ενός οργανισμού διεθνούς κύρους. Η ευρεία δραστηριότητα της Marine Tours εκτείνεται επίσης στη βιομηχανία των επαγγελματικών ταξιδιών (Corporate Business Travel)- όπου αποτελεί τον στρατηγικό συνεργάτη των σημαντικότερων «Εταιρικών Πελατών» της Ελληνικής αγοράς- καθώς επίσης και στην διοργάνωση ταξιδιών κινήτρων και Συνεδρίων.

MT_photo_2_POSIDONIA_2018



Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα, www.marinetours.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης