H Fraport Greece παρουσιάζει το μέλλον του Αεροδρομίου «Ιωάννης Καποδίστριας»

frap

Κατασκευή νέου τερματικού σταθμού - Σημαντικές παρεμβάσεις για τη βελτίωση της εμπειρίας των επιβατών και την αναβάθμιση της Κέρκυρας ως τουριστικό προορισμό

Kέρκυρα - Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Μαΐου στο Επιμελητήριο Κέρκυρας, η FraportGreece παρουσίασε τα αναλυτικά κατασκευαστικά σχέδιά της για το Αεροδρόμιο «Ιωάννης Καποδίστριας» στην τοπική κοινωνία, εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, των τοπικών τουριστικών φορέων και τα τοπικά ΜΜΕ. Στο πλαίσιο της ανάληψης της λειτουργίας και διαχείρισης των 14 αεροδρομίων στις 11 Απριλίου, η FraportGreece υλοποιεί μία σειρά εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα μέσω των οποίων ενημερώνει όλους τους τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και των εμπλεκόμενων φορέων σχετικά με τα σχέδιά της για τα αεροδρόμια.O κ. AlexanderZinell, Δ/νων Σύμβουλος της FraportGreece, δήλωσε: «Είμαι πολύ ευτυχής που βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να παρουσιάσουμε τα σχέδια ανάπτυξης και αναβάθμισης του αεροδρομίου Ι. Καποδίστριας. Η Κέρκυρα είναι ένα μοναδικό νησί. Η φυσική ομορφιά της, η πλούσια πολιτιστική της κληρονομιά, η αρχιτεκτονική της και όλο το περιβάλλον της, την κάνουν έναν δημοφιλή προορισμό για επισκέπτες από όλον τον κόσμο. Αποστολή μας είναι να βελτιώσουμε την εμπειρία των επιβατών, ώστε να είναι αντάξια του προορισμού. Διαθέτουμε τη γνώση και τα εργαλεία και το έχουμε αποδείξει σε πολλές περιπτώσεις σε άλλα μέρη ανά τον κόσμο. Κάτι που μας έχει διδάξει η εμπειρία μας είναι ότι δεν μπορούμε να το καταφέρουμε μόνοι μας. Μπορούμε μόνο σε συνεργασία με την κοινωνία και τους εμπλεκόμενους φορείς κάθε τόπου. Βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να έρθουμε σε επαφή μαζί τους και να συζητήσουμε πώς θα αναπτύξουμε το αεροδρόμιο έτσι ώστε να χτίσουμε μαζί ένα σπουδαίο μέλλον για την Κέρκυρα».
Σύμφωνα με τα σχέδια που παρουσίασε η FraportGreece, θα κατασκευαστεί ένας νέος τερματικός σταθμός του αεροδρομίου αυξάνοντας το συνολικό μέγεθος του αεροδρομίου κατά 24%, ενώ θα ανακαινιστεί ο υπάρχον τερματικός σταθμός. Ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθούν σημαντικές παρεμβάσεις για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών, οι οποίες περιλαμβάνουν: 27% αύξηση των σταθμών Check-in, 50% αύξηση των ζωνών ασφαλείας και 33% αύξηση του συνολικού αριθμού πυλών.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ σε ρυθμούς Παγκοσμίου Κυπέλλου, 100 ημέρες πριν από τη σέντρα

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει, κάθε μέρα, το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Από τις 11 Σεπτεμβρίου έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2018, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 13 εκατομμύρια ευρώ. 

konstantinidis_main01

Ενημερώνουμε τους αγαπητούς πελάτες μας ότι το κατάστημα - ζαχαροπλαστείο που έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του το τελευταίο διάστημα στην Νέα Ιωνία Αττικής, επί της οδού Κύμης αρ. 17, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την αλυσίδα καταστημάτων της εταιρείας μας.

germ7

Το νέο experiential κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην οδό Αγγέλου Μεταξά 13 στην περιοχή της Γλυφάδας είναι ένα πολύ διαφορετικό και ανανεωμένο κατάστημα της αλυσίδας, μέσα στο οποίο οπελάτης μπορεί να νιώσει ότι μπαίνει στην «Καρδιά της Τεχνολογίας»!

performe_adve

Το PerforMe Active Sitting System είναι μία νέα καρέκλα με παγκόσμια πατέντα, που στόχο έχει τη βελτίωση της στάσης του σώματος μας, ενώ καθόμαστε αρκετές ώρες στο γραφείο ή το σπίτι.

fot01

Τη βούληση του Ομίλου ΕΛΠΕ να συνεχίσει να στηρίζει με τρόπο ουσιαστικό και χρήσιμο τις προσπάθειες των Ελλήνων Παραολυμπιονικών προκειμένου να αφοσιωθούν στους στόχους τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, εξέφρασε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ κ. Ευστάθιος Τσοτσορός, ο οποίος υποδέχτηκε στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου τους Παραολυμπιονίκες και Παγκόσμιους Πρωταθλητές, Γρηγόρη Πολυχρονίδη και  Γεώργιο Σφαλτό.