Η RSM Ελλάδος βράβευσε τους 11 National Winners για τα European Business Awards 2017/18

vraveia22

Για 11η συνεχή χρονιά η RSM Ελλάδος βράβευσε σε μια ξεχωριστή εκδήλωση τους 11 National Winners των European Business Awards 2017/2018 sponsored by RSM. Η εκδήλωση βράβευσης πραγματοποιήθηκε στην Οικία της Βρετανίδας Πρέσβειρας, Κυρίας Kate Smith CMG την Τετάρτη 25Απριλίου 2018.

Επίσημος προσκεκλημένος της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος απηύθυνε ομιλία και συνεχάρη τις Ελληνικές Επιχειρήσεις οι οποίες έχουν διακριθεί στα βραβεία. Στην απονομή των βραβείων συμμετείχαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της RSM Ελλάδος, Κύριος Άθως Στυλιανού, ο Διευθύνων Σύμβουλος των European Business Awards, Κύριος Adrian Trippκαι η Βρετανίδα Πρέσβειρα για την Ελλάδα,Κυρία Kate Smith CMG.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν σημαντικοί Έλληνες επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων, οι οποίοι παρακολούθησαν την βράβευση των 11National Winners των European Business Awards 2017/18 sponsored by RSM.Στη συνέχεια ακολούθησε δείπνο κατά το οποίο οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία για γνωριμία και συζήτηση. Η τιμητική διάκριση των επιχειρήσεων ως National Winners, ξεχωρίζει τις καλύτερες επιχειρήσεις στις 12 κατηγορίες των European Business Awards sponsored by RSM. Για τη φετινή χρονιά 289 επιχειρήσεις έχουν επιλεχθεί ως National Winners από τις 34 Ευρωπαϊκές χώρες που συμμετέχουν στα βραβεία,ως οι καλύτερες επιχειρήσεις της Ευρώπης και θα διαγωνιστούν στον τελικό βάσει της κατηγορίας στην οποία συμμετέχουν.


Το γεγονός πως 11 από τις 289 ευρωπαϊκές επιχειρήσεις είναι Eλληνικές αποτελεί πολύ σημαντικό γεγονός για τη χώρα μας καθώς 14 μόνο χώρες, από τις 34οι οποίες συμμετέχουν στα βραβεία, είχαν πάνω από 10 National Winners. Η επιτυχία αυτή ενισχύει την δυναμική παρουσία της χώρας μας στα βραβεία και την Ελληνική επιχειρηματικότητα συνολικά. Συγχρόνως, η διάκριση αυτή δίνει στις 11 εταιρίες National Winnersτο εισιτήριο για τον μεγάλο Ευρωπαϊκό τελικό και τις κατατάσσει στην ελίτ των καλύτερων επιχειρήσεων της Ευρώπης.

Καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους, o Κύριος Άθως Στυλιανού, Διευθύνων Σύμβουλος της RSM Ελλάδος, δήλωσε: «Η δυναμική παρουσία της χώρας μας, για 11η συνεχή χρονιά, σε έναν διαγωνισμό υψηλού κύρους όπως τα European Business Awards sponsored by RSM, αποδεικνύει πως οι Ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν καταφέρει να δραστηριοποιηθούν μέσα σε ένα απαιτητικό επιχειρηματικό περιβάλλον, όπως αυτό της χώρας μας, λειτουργούν με καινοτομία και υψηλά πρότυπα που έχουν ως αποτέλεσμα την δημιουργία σημαντικών αναπτυξιακών προοπτικών. Είναι αξιοσημείωτο ότι 11 Ελληνικές επιχειρήσεις έχουν φτάσει στον Ευρωπαϊκό τελικό, έχουμε δηλαδή τόσους NationalWinners όσους η Γερμανία, η Γαλλία και άλλες χώρες πολύ μεγαλύτερες από την Ελλάδα.Η διάκριση αυτή μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους και αισιόδοξους για το μέλλον. Συγχαρητήρια στους 11NationalWinners από όλους εμάς στην RSM Ελλάδος και καλή επιτυχία στον τελικό!».

Η προσπάθεια για την ανάδειξη της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας μέσω των European Business Awards sponsored by RSM ξεκίνησε πριν από 11 χρόνια και πραγματοποιείται από την RSM Ελλάδος, μέλος του δικτύου της RSM, του 6ου μεγαλύτερου δικτύου Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων Επιχειρήσεων παγκοσμίως, η οποία είναι κύριος χορηγός και ενεργός υποστηρικτής των βραβείων. Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, η RSM Ελλάδος υποστήριξε τις Ελληνικές επιχειρήσεις αφιλοκερδώς σε όλα τα στάδια του διαγωνισμού.

Στόχος της RSM Ελλάδος είναι η ανάδειξη της Ελληνικής επιχειρηματικότητας, στο εξωτερικό και η προβολή των Ελληνικών επιχειρήσεων και επιχειρηματιών που εργάζονται σκληρά, δημιουργούν και καινοτομούν παρά την αβεβαιότητα του Ελληνικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Έτσι, μαζί με τις Ελληνικές εταιρίες που κατάφεραν να διακριθούν,η RSM στέλνει ένα πολύ δυνατό και θετικό μήνυμα στην υπόλοιπη Ευρώπη. Οι 11 Ελληνικές εταιρίες, National Winners, οι οποίες βραβεύτηκαν από την RSM Ελλάδος και θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στον φετινό Ευρωπαϊκό τελικό, θα διαγωνιστούν για να διεκδικήσουν το βραβείο της καλύτερης επιχείρησης της Ευρώπης στην κατηγορία που συμμετέχουν και είναι οι εξής:


ΕΛΒΙΑΛ The ELITE Award for Growth Strategy of the Year

SOCIALAB The Award for Innovation

ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ The Germany Trade & Invest Award for International Expansion

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ The Social Responsibility & Environmental Awareness Award

ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ The Workplace & People Development Award

REΖΟS BRANDS The Customer & Market Engagement Award

EPSILON NET The Digital Technology Award

OWIWI The New Business of the Year Award

ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ The Business of the Year Award with Turnover €0-25M

MEDBEST The Business of the Year Award with Turnover €26-150M

ATTICA - ΑΤΤΙΚΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ The Business of the Year Award with Turnover €150M+

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

pisti_main01

Ο Όμιλος Ευρωπαϊκή Πίστη προχώρησε σε δημοσίευση του Απολογισμού Βιωσιμότητας για τα έτη 2016 και 2017, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες του GRI G4, τις Αρχές του Οικουμενικού Συμφώνου του Ο.Η.Ε. και του ISO 26000. 

mnnw

Με γεύσεις και αρώματα Τήνου πλημμύρησε το κέντρο της Αθήνας, καθώς το ανανεωμένο PublicCafé της πλατείας Συντάγματος, εγκαινίασε τη νέα του ενέργεια που τιμά και προωθεί την γαστρονομία του κυκλαδίτικου νησιού για έναν ολόκληρο μήνα!

fisikon_advertorial

Σκέφτεσαι να αγοράσεις αυτοκίνητο και ψάχνεις το καλύτερο και οικονομικότερο; Τσέκαρε τις επιδοτήσεις της ΔΕΠΑ που αφορούν στην αγορά καινούργιου αυτοκινήτου Ι.Χ. διπλού καυσίμου φυσικού αερίου – βενζίνης. Προλαβαίνεις.

marathon

Η μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού συγκέντρωσε χιλιάδες δρομείς για τις διαδρομές των 42, 10 και 5 χιλιομέτρων από όλες τις γωνίες του κόσμου, φέρνοντας εξαιρετικές επιδόσεις και μηνύματα αισιοδοξίας για το μέλλον του αθλητισμού στην Ελλάδα

1
huawei01

11 Φοιτητές  από 6 Πανεπιστημιακές Σχολές σε εκπαιδευτικό ταξίδι 15 ημερών, στην κοιτίδα του Κινέζικου Πολιτισμού και της Τεχνολογίας

decentralized01

120+ διεθνείς ομιλητές ανέλυσαν τα βήματα προς ένα «αποκεντρωμένο μέλλον» στο Κορυφαίο Συνέδριο Blockchain της Ευρώπης

auteco01

Τα ΙΚΤΕΟ Auteco, μέλος του ομίλου J&P αβαξ, στα πλαίσια του προγράμματος “Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη 2018” και σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, συμμετέχει στο Επιμορφωτικό Διήμερο Μηχανολόγων – Μηχανικών ΠαΔΑ, το οποίο θα λάβει χώρα στην Πανεπιστημιούπολη 2 (Π2 πρώην ΤΕΙ Πειραιά) στις 27 & 29/11/2018.